Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten świat...

Można znienawidzieć przedmiot ?

Polecane posty

Bo wydaje mi się mi się , że tak mam. Moje okulary zawsze kojarzyły mi się z porażką, to przez nie musiałem zrezygnować ze sportu, to je obwiniam za niepowodzenia z dziewczynami..... Powoli popadam w paranoje :/ Ktoś miał podobnie ?

Gość kup soczewki

Gość szkła kontaktowe
kup sobie soczewki

tylko nie moge ich założyć :/ mam głęboko osadzone oczy, zanim je włoże zdąże 3 razy mrugnąć :/ Chyba tylko LASIK mi pozostaje , ale w czasie studiów nie uzbieram 4 tyś :/

Z tymi soczewkami chyba przesadzasz...nauka zakładania wymaga czasu-czasem bardzo długiego. A laser nie daje pewności,że za rok, dwa znów pojawi się wada. ...no i jeszcze nie ma pewności,że wada zmniejszy się do zera.

Gość szkła kontaktowe
a tam glupoty opowiadzasz. ja nosze szkla od 10 roku zycia. po prostu musisz do wprawy dojsc

Gość żubrówka z sokiem jabłkowym
Za swoje niepowodzenia obciążasz okulary. Nic bardziej błędnego. W tej chwili jest taki wybór oprawek że każdy może wybrać coś dla siebie. Ja bardzo lubię je zmieniać i wręcz w okularach czuję się pewniejsza siebie :)

Gość no więc
też lubię swoje okulary i tak jak koleżanka powyżej, czuję się w nich pewniej :) niby noszę je na zmianę z soczewkami, ale coraz rzadziej korzystam ze szkieł kontaktowych, bo w okularach wyglądam inteligentniej niż jest w rzeczywistości :D;) acha, nakładać szkła kontaktowe uczyłam się ponad tydzień, masakra to była, teraz po kilku latach robię to perfekcyjnie, za pierwszym podejściem ;)