Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pixelka

Konkursy telewizyjne na telefon

Polecane posty

Telewizja tv7 prowadzi konkursy telefoniczne dla widzów. Wczoraj w nocy uśmiałam się do łez, kiedy to młoda dość prezenterka tego teleturnieju, namawiała przez półtorej godziny do dzwonienia do niej i podania imienia na A. Powtarzała bez ustanku - Ja tu czekam, czekam. Ale nikt nie dzwonił (a była już godzina 3 w nocy). Przy tym leżała na ławie pokrytej różowym włosiem, ubrana w czarny kostium. W tle leciała kocia muzyczka... Sennie się zrobiło, więc poszłam spać. Przyznaję, że zasługa to tej pani. Nie wiem czy w końcu i ta pani poszła spać, czy dalej czekała aż ktoś odgadnie imię na A. Sen mnie zmorzył. :D Na koniec, mam pytanie - Komu mają służyć tego rodzaju konkursy? Mam wrażenie, że tylko telekomunikacji polskiej :D

Trzeba było zadzwonić i podać jej to imię... Może na B już by poszło potem łatwiej... ;-) A tak powaznie, to irytują mnie takie teleturnieje i te wszystkie idiotele... Ale cóż, czemu to ma służyć? Kasie...?

Gość darun
hahaha też oglądałem. szkoda na to czasu. babka nie miała siły przebicia. sama była padnięta jak po kilku głębszych. a widziałaś jak podniosła stawkę do tysiąca i za każde inne imię na A? dawała po 50 zł. moj kumpel trzy razy dwonił i nawet się nie połączył, a stracił na komórce 10 zł.

A tak na marginesie - co do pracy takiej prowadzącej... Myślę, że to jednak strasznie trudny kawałek chleba tak gadać przez 1,5 godz w kółko to samo: ja tu czekam, czekam... zapraszam... ktoś sie dodzwonił?... Nie? No cóż, uda się na pewno komuś za chwilkę... trudny kawałek nawet dla kogoś, komu usta się normalnie nie zamykaja...

Gość tylkoja.
a ogladacie na polsacie DZIEWCZYNY W BIKINI

Gość macinkaa
dla mnie te konkursy sa dziwne bo sa czasami tak proste pytania i one same podpowiadaja jeszcze i dziwne ze za takie cos mozna no wygrac 5 tysiecy zl dziwn to dla mnie

Mnie już w końcu nawet jej było żal bo męczyła się biedna bardzo. Za dużo nie mówiła, to prawda :) Senna jakaś była i mało komunikatywna, może dlatego, mimo swoich atutów - mocny makijaż, ponętny ubiór, nie miała chętnych? ;) Chciałam nawet zadzwonić, żeby przerwać jej te męki ale jakoś rozweselała mnie ta jej beznamiętna mina i spojrzenie zbitego psa. Kasy chyba za dużo wczorajszej nocy nie uzbierano :D

Gość oklacha
a na programie ITV jest tez taki program w nocy sa np 2 dziewczyny i jak ostatnio to ogladalam to myslalam ze pekne ze smiechu zadzwonil tam facet i se robil jaja najpierw niby powaznie gadal ze zcila go dziewczyna i tam takie pierdoly udaeal zalamanego a pozniej jakone z nim gadaly to bylo slychac ze nieumial wytrzymac ze smiechu

Pewnie też nie wytrzymał ze śmiechu, jak zobaczył swój rachunek telefoniczny :) Telewizja obdarza nas badziewiem za który płacą naiwni.

Gość oklacha
ja niewiem ze niektorzy ludzie sa tak naiwni tak sie dawaja naciagac

Gość siedze i zdycham
a moze ktos sie wypowie kto wygral jakas kase w takim badziewiuu.....?

Gość pare razy dzwonilam
zawsze mowia,ze jestem bliska polaczenia zeby jeszcze sprobowac. To po prostu czytse zlodziejstwo. Myslicie ze ona tak dlugo czeka, bo nikt nie zadzwoni? Po prostu wyciaganie forsy

Gość siedze i zdycham
heheh można uznać "dobra ściema nie jest zła" xD

Gość wyciąganie forsy od naiwnych
dzwoniłam 6 razy i się nie dodzwoniłam. ludzie miejcie olej w głowie i nie dzwońcie. może wtedy te głupie programy wytną raz na zawsze z tv

myslicie, ze tam nikt nie dzwoni? mylicie sie :) dzwoni sporo osob, tylko wszystkim sciagaja kase, ale nie lacza z ta pania, ktora tak namawia :) ona ma tylko namawiac do dzwonienia, caly konkurs to lipa :) im tylko o to chodzi :) czasem dla sciemy udadza, ze ktos sie polaczyl... i od razu sie rozlaczyl, jaka szkoooda :D moja mama raz sie skusila, zeby zadzwonic. i co? uslyszala "twoj glos zostal zarejestrowany, dziekujemy, sprobuj jeszcze raz" :D :D :D smiac mi sie chcialo, ze dala sie w to wkrecic. oczywiscie na ekranie przez ten czas pani tylko namawiala, a "nikt nie dzwonil" :D

Gość ta prowadząca
powinna jeszcze powiedzieć ziewając - 'i tak się nie dodzwonicie do studia, kupo gówna' hehe :) swoją drogą dziwi, że naiwnych nie sieją i daja się nabrać na telefony do studia. oglądałam wczorajsze 'występy tej pani była do dupy. jak mozna kogos tak tepego jak ona zatrudniać do takich konkursów? ciekawi mnie też ile ta barbi zarobiła za ziewanie na ekranie wczoraj?

tak sie zastanawiam jakim prawem te złodziejskie programy dają nam na antene! Za co my do cholery płacimy ten abonament! No szlag mnie trafia jak mam ochotę obejrzeć coś ciekawego a tu widzę że jakaś laska się produkuje i cały czas tak jakby nie mogła uwierzyć że my mając taką okazje wygrać 2000 zł nie dzwonimy. Patrzy na nas jak na jakichś idiotów pozwalających umknąć sprzed nosa takiej okazji. Zupełnie jakby na całą Polsce ani jedna osoba nie raczyła podnieść do niej słuchawki i patrzy na nas jakbyśmy to my byli winowajcami tego że jej telefon milczy ( a pewnie z tyłu kabel do tego tel. odcięty :D :O). A w tym czasie dzwoni tysiące ludzi i nie dopuszczają ich do połączenia a zdzierają z nich kase z połączenie do jakiejś centrali. Jakim prawem takie złodziejskie programy w ogóle istnieją. Jak taka laska mi mówi: \"Zadzwoń i zarób tym samym 1500 zł\" to myślę sobie że jedyną osobą która tam zarabia jest ona sama i banda ukrytych za nią oszustów. Nie mogąc patrzeć na to jak ona zarabia tym swoim pieprzeniem 3 po 3 przełączam na inny kanał. :O

Gość nusfer
osobiście zdzierżyłbym "Czterech pancernych i psa"o tej porze w tv ale nie programy telewizyjne, które mają tylko na celu pokazywanie tępej panienki namawiającej do ogołocenia naszych kieszeni. z wygraną jak do tej pory się nie spotkałem.

Gość denerwują te hujowe konkursy

Gość ten program przenieśli
do tvn, a nowa prezenterka, co prawda mówi więcej od swojej poprzedniczki ale jest brzydka. ma duży niekształtny nos, brzydki głos, wulgarnie wymalowane oczy. do cholery po chuj takie picki pokazywać, po chuj takie programy w telewizji? zarabia tylko telefonia polska bo dodzwonic się nie można, a ta cipa uparcie powtarza, 'znajdzcie wolną linie'. znajdz sama cipo! :P

W ogóle prawda jest taka że o ok 2 w nocy nie ma na czym oka zawiesić :o normalnie szlag mnie trafia gdy chcę parę minut coś poogladać przed snem ,przełaczam kanał za kanałem a tu na zmianę albo jakies dziwki z gołymi tyłkami jęczą by wysłać sms o tresci \"dupka\" :D ,\"cipka\"itp itd albo te puste laski z tych konkursów które klepią 2 i te same zdania przez 2 godz \"zadzwoń,znajdz wolną linię,wygraj pieniądze\" no tragedia :o :o