Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjkhrgf

założyłam się -dam radę?

Polecane posty

Gość gjkhrgf

Założyłam się z kumpelą, ze do maja schudnę 10 kg i w tym roku znajde sobie chłopa :o Jak przegram to powkleja w necie m,oje zdjęcie i napisze jakieś bzdury na temat mój i moich byłych :o Musze się sprężyć łooo:(

Gość pamietaj ze google nie gryza
nie sprezyc tylko przestac sie obzerac :P

Gość dasz radę
ja też tak zrobię ale faceta nie będę szukać bo mam cudownego tylko ze wględu na kolana i kręgosłup schudnę kilka kilogramów bo przekroczyłam normę o 3 kg :(

Gość gjkhrgf
zmotywujcie mnie, prosze!! dasz radę- polecam jakieś sporty wodne:)

Gość dasz radę
ogó;nie to ćwiczenia bardzo pomagają :) ja kiedyś przyjęłam zasadę NŻ czyli nie żreć i pomogło do tego ćwiczenia :D

Gość gjkhrgf
ale ja musze schudnąć aż 10 kg. Czy to jest możliwe do maja?? co mam robić? jaka dieta, 1000kcal? i ćwiczenia? Kiedyś biegałam..

Gość dasz radę
Ja się nie bawiłam w wyliczanie kalorii Rano piłam naturalną kawę z łyżeczką cukru, później jadłam obiad i lekkostrawną kolację do tego owoce, warzywa dużo wody mineralnej, mleka i ćwiczeń. Powodzonka

Gość gjkhrgf
ale dam rade 10 kg do maja? a chłopa też nie wiem gdzie szukać buu:o już się boję

Gość dasz radę
Daj spokój!!!!!!!!!! Chłop sam się znajdzie na siłowni albo w fitnessclubie, jest ich mnóstwo tylko trzeba się dobrze rozejrzeć. A jeśli chodzi o zrzucenie 10 kg to może zbyt dużo chcesz schudnąć w ciągu 5 miesięcy ale próbuj. Tylko pamiętaj, że nie możesz później wszystkiego jeść jak dawniej bo wrócisz do poprzedniej wagi.

Gość powinnaś dać radę
:)jeśli sie postarasz to i jedno i drugie powinno się udać:) a ile masz lat i ile ważysz obecnie? rozumiem że jeśli przegrasz to zdjęcia i głupoty w necie :p a co jeśli wygrasz?jaka nagroda?:)bedzie jakaś?czy samo to że schudłaś i masz faceta ma być samo w sobie nagrodą?:)

Gość gjkhrgf
na siłowni tam gdzie chodze są same mieśniaki, nie ma na czym oka zawiesić :( a co do schudnięcia, to mam praktycznie 3 miesiące- luty, marzec, kwiecień. Podobno na 1000 kcal leci waga 1,5 kg tygodniowo więc jakieś szanse są...Gorzej z tym facetem :O

Gość ja tam nie wiem
w razie niepowodzenia... daj linka do tej stronki ;) 🖐️

Gość powinnaś dać radę
a ja bym facetem najmniej sie przejmowała :p jeśli nie uda Ci się znaleźć nikogo kogo by Ci naprawdę odpowiadał to zacznij spotykać sie z kimkolowiek:P chyba w umowie nie było że ma to być super facet?:D

Gość gjkhrgf
powinnaś dać radę---> Mam 20 lat, ważę 67, chciałabym 57 (wzrost ponad 174) jesli wygram hmm..chyba to, że schudłaM i znalazłam sobie kogos będzie nagrodą...Gorzej, jeśli przegram. moja kumpela zdolna jest do takich rzeczy jak umieszczenie gdziueś moich zdjęć więc się boje... Przeraża mnie tylko to, gdzie szukać tego faceta..a moze nie szukać, tylko czekac aż sam mnie znajdzie? :o

Gość powinnaś dać radę
tylko nie rób chłopakowi jakichś wielkich nadziei :) spotkaj sie tak koło maja parę razy,kumpeli powiedz że to Twój chłop :)

Gość gjkhrgf
ja tam nie wiem--> o, napewno :P powinnaś dać radę--> racja, nie było mowy o super facecie. Ale wolałabym już wykonac plan w 100 %..

Gość powinnaś dać radę
bo fajnego chłopaka trudno jest spotkać szukając na siłę :( zazwyczaj bywa tak że sam sie jakoś znajduje :)

Gość powinnaś dać radę
możesz co jakiś czas wybrać sie do jakiegoś klubu z baletami :)będzie to i przyjemne(rozrywka) i pożyteczne(ruch,taniec sprzyja spalaniu kalorii i kształtowaniu fajnej figurki):) a może i jakiś fajny kolega się znajdzie :)

Gość gjkhrgf
powinnas dac radę--> no własnie...ale 3majcie za mnie kciuki. Dietę zaczynam od jutra. mam nadzieję, ze zgubię ten tłuszcz i z poczwarki zamienię się w motyla :P

Gość gjkhrgf
powinnaś dać radę--> pomyślę nad tym:) heheheh, już widze jej minę jak mnie zobaczy :D

Gość powinnaś dać radę
myślę że przy wzroście 170,wadze 67 nie jesteś jakaś pulchna ...no wszystko zależy od budowy ale wydaje mi się że wygladasz raczej ok :)obyś po schudnięciu nie wygladała jak wieszak!:p co prawda kilogramy szybciej tracą naprawdę pulchne osoby,gdy zaczynają sie odchudzać...ale jak się postarasz to i Ty powinnaś 10 kg zrzucić,tylko pamiętamj-nie rzucaj sie potem na jedzenie bo przytyjesz nie 10 a 15 czy więcej kg :o

Gość powinnaś dać radę
mam pomysł!:classic_cool: zdawaj nam tu relacje az do maja jak Ci idzie:)!!! będziemy Cię motywować i obserwować postępy w odchudzaniu i szukaniu chłopa!!:)

Gość gjkhrgf
No postaram się nie rzucic na żarcie.. No mi w tych kg nie jest zbyt do twarzy. najlepiej wyglądałam ważąc jakieś 56-57 kg bo jak mam ponad 65 to kosmos..wszystko mi idzie w biodra :( ale musze się zawziąć... No i utrzymac tą wagę oczywiście.. ale teraz sesja i stresy..więc podjadam co chwilę :(

Gość gjkhrgf
okej, ale nie wiem czy ktoś będzie tu wogole jesczze zaglądał..ale moge spróbować..Tyle, ze to 3 miesiące.. :)

Gość powinnaś dać radę
ja będę zagladac :)hihi pewnie parę dziewczyn sie jeszcze dołączy :) wiem jak to jest z podjadaniem podczas sesji :o ja mam na szczęscie swoja juz za sobą:) i chyba udało mi sie nie przytyć :) więc i Ty wez sie w garść,jeśli masz ochotę coś przegryźć to sięgaj po marchewkę,jabłko itp a sesja się skończy pewnie niedługo ,potem masz ferie a więc doskonały czas na balety,siłownię itp :) powodzenia :)

Gość gjkhrgf
Ja studiuję prywatnie, więc jeszcze 2 tyg. sesji przede mną :( Postaram się nie przytyć i od jutra zaczne odchudzanko plus jakieś ćwiczenia. Dobrze by było, gdyby snieg stopnial, to zaczęłabym biegać...:) Postaram się tu pisac i zdawać relacje. :)

Gość powinnaś dać radę
no i jak idzie?;) zawsze najtrudniejsze są początki a potem człowiek się przyzwyczaja do nowych "reguł",staraj sie jesc regularnie 3-5 razy dziennie,najlepiej o stałych porach,nie podajadac a te posiłki powinny być lekkostrawne i niezbyt obfite:)wieczorem najlepiej jest robic jakieś cwiczenia na brzuch np brzuszki,bo po cwiczeniach brzucha nie bedzie Ci sie chciało jeśc,a wiadomo ze najgorsze jest jedzenie pozną pora :o a cwiczyc najlepiej przy muzyce czy tv .wtedy czas najszybciej leci,tłuszcz sie spala a Ty koncentrujesz sie nie na wysiłku a np ulubionym serialu :p powodzenia acha polecę Ci jeszcze jedną super rzecz na spalenie tłuszczu,cellulit i idealnie gładka skóre-peeling kawowy :)fusy z zaparzonej kawy wymieszaj z czyms co sie pieni np zelem pod prysznic i szoruj całe ciało!super poprawia krązenie ,spala tkankę tłuszczowa i pomaga w walce z cellullitem!nie ma nic lepszego!mozesz troszkę też sobie pomóc jakimiś tabletkami wspomagającymi przemianę materii,herbatkami ziołowymi,chromem tip :) powodzenia!!! a kiedy zaczynasz szukac chłopa? :p

Gość gjkhrgf
hej no dietkę dziś zaczęlam więc powinno byc dobrze. Chłopa narazie nie szukam, moze jak więcej schudnę :) ale na chłopa mam czas do końca grudnia :D:D:D dfzięki za przepis na peeling kawowy. Wypróbuję. Do tej pory stosowałam peeling cukrowy:)

Gość gjkhrgf
aha, a teraz szukam w necie ćwiczeń- na biodrta, uda, itp. Dziś wieczorem juz cos zacznę działac. Chciałabym tylko, żeby śnieg stopniał, to zacz ełabym bieganie.. a co do diety jesczze, to jutro mam egzamin i musze sie powstrzymac przed podjadaniem (ze stresu) dlatego piję herbatkę z melisy na uspokojenie :D i zajadam się marchewką (jak mi radziłaś :)