Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abi Drewer

rocznik 82 dla odmiany,co robicie?

Polecane posty

kurcze czyżby wiekszość kobietek na tym forum z rocznika 82 była za granicami kraju?

absolutnie nie chce byc nauczycielka, robie recherche i chce pisac doktorat potem ale fajnie bardzo mi przyjemnie tez

Gość podnosze123

Gość Gilb
skończylem studia, wyjechałem do usa.

Gość Abi Drewer
Mnie tam za granicę nie ciągnie na stałe, w Polsce jeszcze (!) tak fatalnie nie jest. JA pracuję jako nauczycielka angielskiego,ale gro zarabiam na korepetycjach i kursach prywatnych. Szkoła publiczna już mnie bardzo zmęczyła i nie chcę już tam więcej uczyć. Za to jak już wcześniej pisałam uwielbiam USA i strasznie chciałabym z kimś stamtąd korespondować i w ogóle,najchętniej z jakąś parą, żeby móc się kolegować. Filozofia...właśnie mam zaliczenie na studiach z tego i ... fatalnie! Ni w ząb tego nie czaję, kompletnie.Odrzuca mnie ten materiał.

ja mam za tydzien egzamin z teorii polityki...i wogóle nic mi sie wchodzi...wogóle nie chce mi sie tego ruszac...cholerstwo przeklęte...zyje juz wyjazdem tak naprawde

Gość niebieskooookaaa22
hey Abi Drewer 🖐️ fraszka82 kate moss fisiowna cludi_alb zaba monika nelaaa dagulinka mieszkam w Łodzi w swoim małym mieszkanku (sama:) ) kończe farmację za m-c czeka mnie psianie pracy mgr mam chłopaka też studenta :) nie zamierzam wychodzic z amąż ani miec dzieci w ciągu kilku najbliższych lat;) no i co tam? hmm nie pracuję, no bo kiedy? :o o_O utrzymują mnie rodzice Pozdrawiam Was 👄

Gość Abi Drewer
Zaliczenie jest po prostu z filozofii, nawet nie wiem dokładnie z czego bo na żadnym wykładzie nie byłam. Notatki jeszcze do mnie nie dotarły :) W ogóle to nie sądzę że zaliczę Na razie siedzę sobie wygodnie, słucham Amandy Lear "enigma" i siąpię nochem, bo jestem chora.

Gość Abi Drewer
Czasamai [przełączam na Reese Witherspoon śpiewającą piosenkę w WALK THE LINE. Polecam wam ten film jest zajefajny!!!!! :) Co sądzicie o Reese? To moja ulubiona aktorka, i super babka z której można brać przykład!!

Gość niebieskooookaaa22
Reese Witherspoon - widziałam w "Szkole uwodzenia" ;) gdzie grała z mężem ale nic więcej już o niej nie wiem... ;>

Gość niebieskooookaaa22
aaa i w "Legalnej blondynce" ją widziałam ;) p.s. jeżeli możesz to podeslij mi jak ZAŁĄCZNIK w e-mailu :) na nikaa21@o2.pl

Gość niebieskooookaaa22
ja postanowiłam, ze zacznę po weekendzie uczyc się do examinu...poprawkowego niestety... teraz pcozytam sobie coś z ang. p.s. powodz. na examinie! wypij kawkę albo coś...popytaj sie z koleżanką- to mobilizuje;)

niebieskooka wiesz to nie chodzi ze wogóle nie mam chęci, ale nie mam chęci uczyc sie akurat tego przedmiotu...nudne to jak nie powiem co...poza tym mysli mi uciekają w innym kierunku i nie moge się skupic...chyba zaczne robić sciągi:D

Gość niebieskooookaaa22
no no no... podobnież to odpręża :D

wiecie co rocznik 83 ma ponad 3000 wpisow chlip chlip a ja juz po egzaminach ale musze sie zabrac do magisterki...

Gość niebieskooookaaa22
ech, mgr tez przede mną... ale tak za m-c się do tego wezmę, teraz nie mam czasu;) p.s. młodsi są, to i więcej czasu na "pierdoły" mają:P :D :)

moja magisterka ma póki co plan i pierwsza strone pierwszego rozdziału...po sesji sie wezme...

Gość niebieskooookaaa22
no to nieźle, szybka jesteś:) ja mam dopeiro.... tytuł:P;) narazie 🖐️

dziewczyny... wlasciwie to co robilyscie przez rok ze dopiero teraz piszecie magisterke, bo wyglada na to ze wiekszosc z nas ma rok do tylu (lub do przodu, zalezy jak patrzec, ja tam nie zaluje)

hejka dziewczyny :-) ja tez rocznik 82 rany w tym roku skoncze 25 lat ! czas za szybko mija

czesc problem w tym ze my wszystkie tutaj w tym roku skonczymy 25 lat... ja sobie jeszcze chyba z tego sprawy nie zdaje, ale z drugiej nie ma co dramatyzowac ale czuje sie tak na 21

witam serdecznie, ja tak i Wy jestem z rocznika 82:) w czerwcu bronilam mgr, w lipcu slub...z najwspanialszym facetem pod sloncem, potem praca, a 30 lipca dolaczy do nas nasze malenswto, jak najbardziej planowane...:) i chyba dziewczynka...pozdrawiam serdecznie i sukcesow:) a i studiuje nadal, jestem dodatkowo na 4 roku drugiego kierunku, ktory rozpoczelam bedac na pierwszej uczelni:)