Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abi Drewer

rocznik 82 dla odmiany,co robicie?

Polecane posty

a gdzie w szkocji, ja bylam dwa miesiace w edynburgu dwa lata temu w wakacje, tuz przed wyjazdem do francji jestem z dolnoslaskiego i juz za tydzien wpadne tam z wizyta!! nie moge sie juz doczekac

Gość mika464
jestem z woj. śląskiego i 1.06.kończę ćwierćwiecze...

ja z woj. podkarpackiego jestem na stazu nie wiem co dalej robic ze swoim zyciem... mysle o wyjezdzie za granice bo nie podoba mi sie juz w tym kraju męża brak :-)

Gość niebieskooookaa22
hey "mi tu" 👄 witam łodziankę ;) no wiec..... :P ... jestem z woj. łódzkiego :D nie mam za bardzo czasu: studiuję dziennie, mieszkam sama więc mieskzanie na mojej głowie, utrzymanie, opłaty i takie tam... poza tym spotkania z moim ❤️ też swoje robią ;) a ze już nie wpsomne o spotkaniach z przyjaciółmi... czasami odwiedzam rodziców (nie wyobrażam sobie, wtryniĆ jeszcze pracę w ten grafik :o ) a i jeszcze kurs ang. w soboty- a właśnei ! już musze lecieĆ! Miłego dnia 🌻 dla wszystkich 24-latek 🌻

hej hej:) ja jestem z wielkopolskiego...okolice Poznania:) pracuje sobie w pewnej firmie w dziale obslugi klienta i zaocznie studouje stosunki międzynarodowe...już się nie moge doczekać końca studiów i spotkania z moim słoneczkiem...nigdy nie przypuszczałam, że będę potrafiła wytrwać w związku na odległość... poza tym uwielbiam czytać, obejrzeć fajny film, właśnie wczoraj udało mi się w końcu obejrzeć \"Diabeł ubiera się u Prady\", fajny, choć w porównaniu z książką jest sporo \"przeróbek\"...są jeszcze przyjaciele i siłownia:P, więc się nie nudzę... no i ta magisterka, za którą nie mogę się jakoś zabrać... 25 latek stuknie mi dokładnie 26 czerwca:) miłutkiej soboty Wam wszystkim życzę:)

Gość Abi Drewer
Słyszałyście w porannych news? Znow tornado w USA, tym razem Florida. Straszne, moja znajoma tam mieszka!!

co tam u Was Moje Drogie??zrobiłam sobie dziś leniwą niedziele...zadnej nauki...leń na maksa... wczoraj z braciszkiem wybraliśmy się do kina na \"Świadka koronnego\"...wczesniej kumpel powiedzial mi, że nie warto ale mimo jego opinii poszłam...i powiem, że całkiem całkiem film...tylko poważne miny niektórych aktorów, wcześniej widzianych w innych filmach, tudzież serialach troszke mi nie pasowały do ogólnego wizerunku...ale mimo to polecam... kino oczywiście pełne...na parkingu zabrakło miejsc :o...

witam rowiesniczki i rowiesnikow w poniedzialkowy poranek. mnie stuknie cwiercwiecze dopiero w 2 polowie roku :) teraz pracuje i studiuje na 2 uczelniach (polskiej i niemieckiej) jest to ostatni semestr wiec tylko praca dyplomowa :) chce ja robic dla przemyslu i czekam na odpowiedz z firmy czy mi zelci temat. czasu wolnego czasami nie mam, bo praca, silownia i inne nadprogramowe zajecia :( pozdrawiam cieplutko

Gość Abi Drewer
Sippelsweg: ty jesteś dziewczę czy chłopinka? :) Powodzenia na rozmowie, daj znać jak poszło.

dziewczyna :) rozmowa juz byla, teraz czekam na odpowiedz, czy mnie zaakceptowali czy nie :)

Gość Abi Drewer
fisiowna, a w Stanach jest faktycznie tak super? jacy są ludzie? Fascynuje mnie architekrura amerykańska, mogłabyś jakieś zdjęcia wrzucić, albo na majla przesłać z wnętrzami domów albo w ogole zdjęcia ze stanów? Oczywiście osoby możesz zamalować Byłabym wdzięczna...

Gość Abi Drewer
Gdzie wy wszystkie pouciekałyście??

Gość veeronka
Nelaaa, ja tez mieszkam w Beauvais, a jestem tu od pazdziernika. Rocznik ciut starszy :) (80). Jezeli brakuje Ci przyjaciol, moze moglybysmy sie spotkac, ja tu jeszcze nikogo nie znam :( pozdrawiam

Gość Abi Drewer
Wszystkie prawie za granicą, mam nadzieję że przynajmniej zarabiacie tam więcej niż tu :)

Gość Abi Drewer
Dziewczyny które studiują filozofię, czy możecie podać jakieś numery gg żebyście mogły sprawdzić jak stoję z filozofią? Bo akurat mam zaliczenie w sobotę i chcę się sprawdzić. Pomocy, please!!

Gość nelaaa
Vitaj veeronka! Jestes tu sama, czy tak jak wiekszosc z nas wyjechalas do ukochanego?? Nie ma sprawy, kiedys mozemy sie umowic na kawe!!! jakby co to pisz nela-nela@o2.pl

Gość veeronka
Hej Nelaaa, wyslalam Ci wiadomosc na maila :) pozdrawiam

Gość Abi Drewer
Kate Moss, a gg nie masz?

Gość Abi Drewer
bo mejl długo zajmuje czasu.A ja mam dużo pytań :)

no nie mam, znaczy chwilowo nie mam i zapomnialam numeru i w ogole jakos tak wyszlo ze nie mam :)))

Gość Abi Drewer
skype też nie...? Bo nawet nie wiem jak to napisać w majlu. Więc może tu. Słuchaj, mam zkres materiału od Kartezjusz do Lyotarda. Np. na jaki temat wg ciebie mogą paść pytanmia?

Gość Abi Drewer
:( no to ja wiem, ale jakie konkretnie, nie wiem , np. Jaka była filozofia Kartezjusza? albo powiedz o co chodzi z argumentem wosku?

nie chce cie zalamywac ale jak naprawde ale to naprawde nie wiesz nic to sciagnij sobie z netu info o kazdym i wykuj sie najwazniejszych rzeczy na jakim kierunku masz ten egzamin?

kurcze myslisz ze beda takie szczegolowe pytania? na moje oko to musisz sie nauczyc ze w ogole byly jakies argumenty i do czego sluzyly a nie konkretnie szczerze mowiac to pamietam z ebyl jakis argument wosku ale dokladnie to ci nie odpowiem bo sie tego uczylam cztery lata temu...

Gość Abi Drewer
Kochana Kate Moss, dokładnie tak zrobiłam (ściągnełam z netu i się kuję po kolei). Studiuję anglistykę i mam nadzieję że nie będzie szczegółowo, bo tak naprawdę to W OGÓLE nie rozumiem po co to nam... :(

wiesz ja tez nie kumam po co na anglistyce filozofia i to do tego tak szczegolowo zeby to chociaz byla filozofia angielska albo amerykanska to bym zrozumiala, w ramach poglebiania kultury kraju czy cos... na moje oko powinnas sie nauczyc ogolnie o kazdym a nie szczegolowo, bo jak bedziesz umiala ogolnie to wybrniesz z kazdego pytania a jak szczegolowo nauczysz sie np tylko tego wosku a zapyta o inny argument to klapa. A jak nie bediesz znala zadnego argumentu a bedziesz wiedziala po co one sa to wybrniesz mam nadzieje ze egzamin jest ustny

Gość Abi Drewer
egzamin pisemny miasto: Warszawa A co np. z Kartezjuszem się łączy? coś o nim pamiętasz?