Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19789

karma dla PSA -pedigripal

Polecane posty

Gość 19789

napisalam jak sie czyta.. czy moglby mi ktos powiedziec jak to powinoo się napisać.. chodzi o nazwę karmy

Gość seawoman
http://strony.psy.pl/goldenret/strony/zywienie.htm POczytaj sobie, NIGDY NIGDY nie karm karmami z hipermarketow czy spozywczych swojego psa jak chcesz mu zapewnic zdrowie oczywiscie. Z tanszych polecam Fitmin, z drozszych orijen, acana, i inne. Czytaj sklad i proboj co psu smakuje i po czym ladnie pachnie i ma ladna siersc.

Gość talula
ehh straszne jest jak się bierze psa ale bez odpowiedzialności za jego zdrowie. naprawdę jak już jest pies to zainwestujmy! wiem, że z dużymi nie jest łatwo bo dużo jedzą ale i z dobrych marek tańsze rzeczy da się znaleść

Gość growling
miałam cztery psy, wszystkie karmiłam pedigree, żyły piętnaście lat w zdrowiu, a wszyscy jak zwykle pieprzą o odpowiedzialności za psa. oj, ludzie 😴

growling miałam cztery psy, wszystkie karmiłam pedigree, żyły piętnaście lat w zdrowiu, a wszyscy jak zwykle pieprzą o odpowiedzialności za psa. oj, ludzie Właśnie to miałam napisać... :) Mój był na Royalu od małego, ale po operacji je tylko gotowane papu. Ale.. dookoła mnie jest mnóstwo dorodnych i zdrowych piesków, które są karmione tymi niby gorszymi karmami. :) Zaczynam coraz częściej myśleć, że ta cała propaganda z lepszymi i tańszymi karmami, to walka koncernów. A najbardziej mnie śmieszą wypowiedzi tych, którzy rzecz jasna wiedzą jakie karmy są dobre, jakie złe, że karmią swoje psiaki tak pół na pół, trochę suchej karmy, trochę mięska, trochę warzyw... bo piesek musi mieć urozmaicenie... Większą szkodę wyrządza się karmiąc w ten sposób, niż gorszą karmą.

Ja jednak zaproponowałabym wypróbowanie czegoś nowego ;) Jest wiele karm, które w rankingach mają bardzo dobre notowania i specjaliści na pewno by je z czystym sumieniem polecili ;) Sprawdźcie na przykład Taste of the Wild czy Nutra Gold ;) Większe paczki można zamówić na e-karma.pl - przynajmniej do domu będzie dostawa ;)