Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuuuu

mam chlopaka analfabete

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuu

Mam chlopaka analfabete po szkole specjalnej. Nikt nie moze zrozumiec mnie dlaczego z nim jestem. Uwazaja ze jest uposledzony i ze ja (dziewczyna po studiach) powinnam zwiazac sie z kims innym. Ale on jest na prawde uroczy. Co z tego ze nie potrafi pisac i czytac i nie zna sie dobrze na zegarku skoro opiekuje sie mna, troszczy o mnie - na prawde kocha.

Gość co zrobic milosc nie wybiera

Gość anka_1989
i co z tego?

Gość nusfer
zrobcie sobie dziecko, żebyś chociaż mogła przez chwilę sama się kim zaopiekować :P

Gość tandetna prowokacja
wymyśl coś bardziej oryginalnego

Gość jeronimos
jaki masz problem ? czy tylko oznajmiasz to światu czy tylko sie chwalisz

ferie się zaczęły i szczeniary już przy kompie siedzą. na podwórko, bałwana lepić a nie wypisywać głupoty na forum dorosłych! to było do anki1989

Gość anka_1999
spadaj :classic_cool:

Gość uuuuuuuuuuuuuu
czyli dla was to nic dziwnego? Wlasnie moment temu zerwalam z nim. Powiedzialam mu ze czuje sie gorsza od innych ze jestem z nim. Wczesniej tego nie czulam. Jestem z nim ponad rok. Bylam zaslepiona i nic mi nie przeszkadzalo. Nic nie powiedzial tylko trzasnal drzwiami i gdzies pojechal. Nie wiem czy dobrze zrobilam. Boje sie ze bede zalowac. Moze to on mi byl przeznaczony i teraz juz zawsze bede sama?? Mam 26lat

Gość fvsvgsfvsf
ta prowokacja jest coraz bardziej zalosna

Gość uuuuuuuuuuuuuu
skoro uwazacie ze to prowokacja tzn ze mi nie wierzycie?? To w sumie jest wystarczajaca odpowiedz dla mnie. Rozumiem ze moja sytuacja jest tak beznadziejna ze az nikt w nia nie chce uwierzyc

Gość uuuuuuuuuuuuuu
jestem autorka topicu "jak zerwac z chlopakiem zeby go nie skrzywdzic". a z reszta. nic tu po mnie. w sumie nie dziwne. kogo moga obchodzic czyjes problemy.

Gość uuuuuuuuuuuuuu
co z moimi wypowiedziami jest nie tak? nie rozumiem. trudno. nie dosc ze czuje sie teraz fatalnie i szukalam u was pocieszenie to na dodatek nazwano mnie trolem.

uuuuuuuuuuuuu... co to znaczy, że jest \"naprawdę uroczy\"? i głównie jaka jest Twoja motywacja żeby się z nim spotykać... potrzebujesz opieki, uwagi, zainteresowania ze strony faceta jakikolwiek by nie był? jestem ciekawa jak siebie postrzegasz...

Gość bmi mam
24-norma

Gość uuuuuuuuuuuuuu
czyli uwazacie ze jestem malo inteligentna osoba skoro wybralam sobie malo inteligentnego mezczyzne? Bylam z nim ponad rok... siedze i rozmyslam teraz. on jeszcze nie wrocil do domu (mieszkamy razem). myslalam ze go kocham. nie wiem sama. chyba po prostu cieszylam sie ze ktos mnie kocha. boze jak mi zle teraz. a jesli juz nikt mnie nie pokocha? nie wiem jakie mam bmi ale w tej chwili czuje sie na prawde glupia.

Gość uuuuuuuuuuuuuu
Marnuje czas? JA - wytlumacz mi prosze co masz na mysli

Gość uuuuuuuuuuuuuu
dlaczego nieuniknione jest rozstanie? Czy czlowiek po szkole specjalnej nie moze zalozyc szczesliwej rodziny? co z tego ze skonczylam studia - studia daja mozliwosc lepszej pracy ale czy w domu tez maja znaczenie? dobrze nam razem bylo mieszkac do czasu gdy znajomi zaczeli mi dogryzac i zaczelam analizowac za i przeciw.

Gość mooniiiaaaaa
To i tak dobrze. Moj malo ze nie umie czytac, pisac to na dodatek nie umie sznurowac butow. Wszystkie mu przerabiam na rzepy.

Gość uuuuuuuuuuuuuu
piszesz powaznie? Nie jestem jedyna??

Gość uuuuuuuuuuuuuu
"Ja" - jestes bardzo inteligentna osoba - kazda Twoja odpowiedz dala mi do myslenia. Mysle ze masz racje. Przy nim nie musze sie starac byc lepsza bo i tak jestem zawsze we wszystkim duzo lepsza od niego. Boje sie inteligentnych mezczyzn.. niskie poczucie wlasnej wartosci..... juz ktos mi to kiedys powiedzial