Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabel1

Nie bardzo wiem....

Polecane posty

Gość izabel1

co pomyslicie o chlopaku ktory mowi , ze lubi dziewczyny ale chcialby sobie ulozyc zycie z ta jedna jedyna czy taka osoba moze sie zmienic tzn skierowac swoja uwage na swoja dziewczyne , a inne staja sie mniej wazne? Pytanie głownie do panow

Gość Ev_a
nie wiem, czy moze sie zmienic, czy nie. Ale chcesz byc z facetem, ktory mogl pozaliczac nie jedna panienke przed toba?

Dla mnie każda do tej pory była najważniejsza, miałem jakby klapki na oczach. Jak facet kocha, to potrafi widzieć tylko tą jedną. Miałem tego pecha że to one widziały więcej niż mnie i zostawiały.

Gość izabel1
Eva nie, nie chcialabym . Mnie nie martwi tak bardzo przeszlosc bardziej mysle o przyszlosci . Czy jesli facet teraz mi mowi , ze po prostu je lubi czy ja juz do konca bede nie pewna? Jest tez cos takiego ze moze facet sie juz wyszumial i chcialby cos powaznego ?

Gość Gera
"Mnie nie martwi tak bardzo przeszlosc" poważnie?

Gość izabel1
Powaznie, sama tez sie juz wyszalalam z niejednym ;)

Gość izabel1
taki jeden ale czy ty nalezysz do tego typu facetow czyli takich wyluzowanych lubiacych dziewczyny?

Gość Kochany Urwisku
niech bedzie orginalny i powie, to co pisał ze szuka osobowsci nie lubi wszytskich dziewczyn, bo sa takie same A znalezc madra i ładna to rzadkie. Kogos z osobowioscia:) Pisał tak w 02... :) Po co robi z siebie kogos kim nie jest?:) jakby podrywał na auto miałby co noc inną, ale to nie oto chodzi. On szuka osobowosci:) to jego słowa madre:)

Gość izabel1
zle sie wyrazilam ... chcialam zaakcentowac , ze teraz sie boje co bedzie jezeli bede z nim , a on bedzie podrywal tez inne , a to ma przeciez zwiazek z przeszloscia... Tylko zastanawiam sie czy jesli facet naprawde sie zakocha czy jest w stanie zapomniec o innych dziewczynach ?

Gość izabel1
Kochany urwisku-> o kim piszesz prosze wyjasnij to bo nie wiem jak sie ustosunkowac?...

Gość Kochany Urwisku
Jak sie zakocha to nie bedzie podrywał innych zawsze marzył by miec swą róże i dbac o nią jak Mały książę To piekne i nietypowe wsrod facetów, szkoda, ze nie pokazuje au public jaki jest super:)

Gość Kochany Urwisku
O moim Urwisie;)

Gość izabel1
Kochany urwisku -> myślisz , ze nawet taki bawidamek co to bez kobiet nie moze zyc moze wkoncu myslec tylko o tej w ktorej sie zakocha?

Gość Kochany Urwisku
tak bo tak naprawde nie jest bawidamkiem.. ma uraz do kobiet stad to wszytsko.. Ponadto tak jest dopoki sie nie zakocha czyli nie znajdzie Miłosci obopolnej ona jego i on ja kocha Jak kochał raz ciezko sie zakochac znów;) stad to wszytsko

Gość izabel1
dzieki kochany urwisku...on mial dwie kobiety w swoim zyciu , a teraz nie ma nikogo i jest mu zle bo chcialby te jedyna i podkreslil tez , ze wlasnie lubi kobiety i wiekszosc zakochuje sie w nim , a on jakos natrafic nie moze.Mimo wszystko ciazy mi na umysle to jego " po prostu lubie kobiety i nic na to nie poradze"

Gość Ev_a
Dwie kobiety? Myslalam, ze skoro lubi kobiety, to mial ich z 10 :)

Gość Kochany Urwisku
Moze niech powie tak: ze lubi rozmawiac z kobietami, inteligentymi ok:) nie jest nią napewno A.;) Zakochują się w nim, ale nie widzą tego, co ty w nim:) fajnie;)

Gość izabel1
Eva no wlasnie byl w zwiazku z dwiema góra trzema dziewczynami czyli tak na powaznie .. a o innych niezobowiazujacych itp to ja tego nie wiem .. Powiedzial mi tylko , ze ogolnie lubie przebywac z dziewczynami . Kochany urwisku fajnie to wszystko piszesz i chyba cos w tym jest bo kiedy zaczal ze mna rozmawiac powiedzial mi ze jestem inna od tych wszystkich itp. ciezko mi zaufac..

Gość peoniaa
Kochany urwisku fajnie to wszystko piszesz i chyba cos w tym jest bo kiedy zaczal ze mna rozmawiac powiedzial mi ze jestem inna od tych wszystkich itp. -- NO WIDZISZ:) TO JA Kochany Urwisek:) jestes inna, wazne ze to podkresla:) I pryz Tobie i tak aupublic, ze te lole tez słyszą:) badz dobrej mysli:)

Gość izabel1
hehe peonia tym razem-> ja zagalopowalam moze nie , ze jestem inna ale " lubi ze mna rozmawiac i tu wymienil cechy bo jestem intelignetna itp itd

Gość inspektorka nadzoru
ja mam własnie takiego bawidamka ;p i to on zainteresował się mną. a ja , dumna kobieta, wtedy z innym facetem, traktowałam go własnie jak 'lovelasa', ot, fajny kolega do pożartowania i poflirtowania. ale on mnie poważniej traktował i pewnie sie zdziwił, że 'od razu nie zostałam jego kobietą'. bo to jest własnie taki typ, że kobięty owija sobie wokoł palca i nie musi się zbyt gimnastykować, by je zdobyć. ze mna było inaczej i to go chyba m.in. zafascynowało. oj biedaj musiał się namęczyć, zeby być ze mną ;D czasami mi wypomina w żartach, ze 'on taki był mna zauroczony, a ja wogóle na niego uwagi nie zwracam', no jak ja niedobra śmiałam. i powiem ci, ze przy mnie zminił obyczaje, nie ma już 'tylu' koleżanek. jest ja, jedyna, której 'nie odda nikomu za nic na swiecie i nie chce stracić'. przyszła kryska na matyska ;D

Gość Nic nie myslimy
o nim bo go nie znamy, ale ty na pewno jestes ograniczona

Gość izabel1
do poprzednika-> jak widzisz ktos jednak cos pomyslal i napisal wiec nie pisz za wszystkich ok? Poza tym jesli nic nie myslisz to nie rozumiem po co piszesz tutaj.. Jesli juz napisalas/es skonkrtetyzuj co mialas na mysli piszac ograniczona , w jakim sensie ograniczona ?