Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko owsiane

czy taka mieszanka pomoze na zaparcia?

Polecane posty

Gość ciasteczko owsiane

2 lyzeczki otrebow pszennych zalanych goraca woda, po ostygnieciu dodany miod i pare kropli soku z cytryny. jak jem otreby to ile wody powinnam pic? gdzies czytalam ze otreby + nie za duza ilosc wody moga wywolac zaparcia:/

Gość ciasteczko owsiane
chcialabym po prostu uregulowac prace swoich jelit, do kibelka chodze praktycznie codziennie ale czuje sie wyprozniona nie do konca no i stolec jest raczej taki jakby twardy i suchy

Gość a moze byc tez
Spróbuj może oczyszczania jelita grubego wg Tombaka - na mnie dzialało świetnie: 10 śliwek suszonych zalać wrzątkiem wieczorem, zjeść rano, wypić wodę ze sliwek, zalać nowych 10 i zjeść wieczorem, wypić wodę i tak przez 10 dni. Działa super po rannych śliwkach piłam kawę i było ok., a przy okzazji oczyścisz sobie jelitko. Pozdrawiam

Gość ninimama
Nic nie zrobisz do puki nie zmienisz odżywiania jedz wiecej warzyw i owocuw pij duzo wody i jedz dużo kasz ryżu brązowego, zrezygnyj ze słodyczy lub przenajmniej je ogranicz i jedz dużo loiwy z liwek a jak możesz to pij siemie lniane.Rewelacyjnie pomaga>A gdyby do tego był ruch i jeszcze raz ruch no to masz problem zgłowynp.hula hop lub skakanka

Gość ciasteczko owsiane
dzieki za rady:) slodycze rzeczywiscie powinnam ograniczyc, ach niewiem jak to mi sie uda:(