Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna w....życiu

Czy naprawdę faceci boją sie inteligentnych kobiet...

Polecane posty

Gość moje BMI to 37
myslisz, ze to problem?

niestety prawda jest taka, że niezależne kobiety, które mocno stąpają po ziemi, często nie mają w sobie tego \"ciepła\", które tak przyciąga mężczyzn - niewiele jest kobiet, które potrafią to pogodzić, ale są, osobiście znam takie i są w szczęśliwych związkach. Inteligencja i niezależność nie są żadną wadą, jeżeli są w odpowiedni sposób wykorzystywane przez kobietę. Dla mądrych kobiet to wielki atut, a nie przeszkoda, no chyba że ta inteligencja jest ... wytworem wyobraźni samej posiadaczki - a tak jest niestety często ;)

Ja chciałbym wiedzieć, co to znaczy, że kobieta czegoś chce. Co to jest to coś, czego oczekiwała by ode mnie. Ja też czegoś od kobiety oczekuję, nasze oczekiwania powinny być zbieżne, podobne. Chciałbym wiedzieć, czy to, co jako mężczyzna mogę kobiecie ofiarować jest tym, czego ona oczekuje, co jest jej potrzebne, co chciałaby mieć. To tak, na początek ewentualnej dyskusji.

Gość 37 w pochwie
?

Gość *kkkkkkkkkk
SteveB - "Potrzebujemy matki, zony i kochanki." - mężczyzna który tak kolejkuje swe potrzeby nie powinien sie żenić ;)

Gość ja ona xxxxxxxxx
zgadzam sie w 100 procentach!!!!sama jestem inteligentna ,ladna ,niezalezna,mam powodzenie ,ale czuje to ze faceci sie mnie boja...wola takie ulegle,ktore zaloza cieple kapcie i zdadza sie na faceta bez swojego zdania,a ja jestem tez wybredna ale duzo daje z siebie

Gość na poczatek ewentualnej
dyskucji musimy uznac jeden fakt: nie ma tutaj kobiet inteligentnych, sa tylko zarozumiałe i klótliwe megiery. Te inteligentne maja teraz lepsze zajecia 🖐️

Gość do - ja ona xxxxxxxxx
a jaki masz typ inteligencji? uzasadnij :P

Gość Kochany Urwisku
palcem po wodzie ma racje jesli ona i on dązą do tego samego:) a co robią teraz inteligentne;)? są na basenie czy kinie za kasę męża:P?

Gość SteveB
Wicky Tiki - gdzie w swojej wypowiedzi napisalem, ze taka osoba jest inteligentna? Cos z toba chyba nie tak. *kkkkkkkkkk - STFU

Gość do - ja ona xxxxxxxxx
..bo obawiam sie ze jest to tylko yntelygencja emocjonalna, wzglednie drobnomieszczanska... :P

Gość Inteligente kobiety nie
Siedza na kafeterii !!! Siedza brzydkie i stare . Meżczyżni lubią ładne kobiety a takich tu brak .

Gość *kkkkkkkkkk
:D :D :D A co na kafe robia faceci ? :D SteveB - ojojo nerwowy ;) :D

Gość co wy ku**a wiecie o
inteligencji :classic_cool:

Gość ludzilem sie jeszcze
ze to odswiezony-podniesiony temat ale widze ze kolejna zawiedziona inteligentna zaklada taki sam ...

Być może rzecz w tym że wszelkie skrajne dysproporcje w zwiazkach wcześniej czy później rodzą różne frustracje... i w konsekwencji prowadzą do rozpadu związku.

Gość SteveB
Wicky Tiki - no i? czy to, ze osoba skonczyla studia musi oznaczac, ze jest inteligentna?

Gość a gdzie te inteligentne
??? bo rozumiem ze narzekaja glownie pasztety ktorych nikt nie chcial :) sadze ze atrakcyjna kobieta nie musi sie martwic o to ...

Gość Wrom
Jak już ktoś wcześniej zauważył faceci nie boją się zbyt inteligentnych i zbyt niezależnych kobiet ale ich po prostu nie chcą jako partnerki na stałe. Wykręcanie się czy szybkie kończenie znajomości z takimi paniami może zostać odebrane przez nie jako lęk przed nimi. Inteligencja oraz duża zaradność oczywiście kręci, zwłaszcza pobudza instynkt podtrzymania gatunku ale z chłodnych kalkulacji wynika, że tylko potem alimenty pozostają, bo trudno z taką kobietą wytrzymać. W miłości (doborze partnerki) facet szuka przede wszystkim samiczki oraz cech, które są z nią związane (zwykle te słabe), męskie cechy odrzucają - chyba każda kobieta to wie.

Gość może powtorze
W miłości nie ma licytacji kto jest lepiej wykształcony kto lepiej zarabia kto jest ladniejszy kto zdolniejszy kto lepiej podejmuje decyzje w milości jest sztuka dopasowania jednego do drugiego aby byla harmonia to daje poczucie spełnienia i szczęścia cos mi sie wydaje że te czasy przeniosły milośc na ring i przeobraziły ja w walke czyzby to IV Rzeczpospolita???????????

SteveB -----> dziś studia często nie są wyznacznikiem inteligencji, wystarczy trochę kasy i każdy może mieć papierek w ręku

Gość Ninoczka...
Nie zgadzam się z Tobą autorko. Ja jestem dokładnie taką kobietą i jestem teraz z człowiekiem, na którego czekałam tak naprawdę całe życie. Mało tego On mnie podziwia za to, że jestem właśnie taką kobietą.

Gość co to jest milosc
dzis sie liczy interes... walka o byt i kase a nie milosc...dobrze ustawiony facet jest na wage zlota

Gość SteveB
mała megi - to ja wiem, ale chyba Wicky Tiki nie moze tego zrozumiec.

Gość ja ona xxxxxxxxx
widze ze troche uzbieralo sie tu wpisow...a wiec ...jaka mam inteligencje?hm...interesuje sie prawie wszystkim,umiem porozmawiac na kazdy temat,ludzie odbieraja mnie jako osobae na poziomie z ktora mozna porozmawiac i pomilczec,trudno pisac jaka mam inteligencje,skladaja sie na to opinie roznych osob,swiadomosc wlasnej wartosci,umiejetnosc dostosowania sie do roznych zyciowych sytuacji i znalezienie sie w nich

Gość ja ona xxxxxxxxx
co to jest milosc......nie zgadzam sie z Toba,bo ja ustawic potrafie sie sama i facet nie musi byc dla mnie bogaty,bo sama umiem na siebie zarobic,ale musi miec klase!!!!!

najważniejsze, żeby kobieta nie zatracała swojej ... kobiecości (w szeroki tego słowa znaczeniu), żeby mężczyzna czuł sie przy niej \"mężczyzną\", a nie jedynie dodatkiem - i to nie ma nic wspólnego z tym, że kobieta musi być mała inteligentna, zależna od mężczyzny, uległa, itp. Te cechy, o których pize autorka nie przeszkadzają, a jeśli kobieta jest mądra, to wręcz przeciwnie - są wspaniałym atutem, tylko trzeba go w umiejętny sposób wykorzystywać ...

Gość faceci nie zakladaja
takich durnych topikow ktorym przecza fakty jakie obserwuje codziennie

Gość faceci nie zakladaja
no coz... gratuluje znajomosci z wybitnymi jednostkami meskiego rodzaju...