Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna w....życiu

Czy naprawdę faceci boją sie inteligentnych kobiet...

Polecane posty

a mi się wydaje, że inteligentna kobieta potrafi doskonale podkreślić -wydobyć walory mężczyzny

Quetzal, owszem - jeśli jest co podkreślić i wydobyć ;) mój drogi \"palcem po wodzie\", humorek dopisuje, to dobrze, dzięki Tobie i mi sie poprawia :)

jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby inteligentna kobieta zadawała się z \"prostakiem\", dlatego mówię, że jest w stanie podkreślić.........nawet jeśli mężczyzna jest mniej inteligentny od niej, potrafi sprawić, że przy niej poczuje się wielkim, na tyle jest mądra

Gość ngel
Witam wstąpiłam do tego pokoiku bo pali mnie ciekawość, czy ja zjanjdę jeszcze jakieś inteligentne kobiety a jeśli tak to ile błędów popełniły zanim z czystym sumieniem mogły tak o sobie powiedzieć??? moje ostatnie doświadczenia przyniosły wiele rozczarowań.

bo tu nie chodzi tylko o to, kto jest mądrzejszy, chodzi też o mądre bycie ze sobą, kobieta jest w stanie przeforsować prawie wszystko, jeżeli wie tylko kiedy i jak, i facet wcale nie musi wiedzieć, że ona swoim sprytem i mądrością wyszła na swoje :)

bo tu nie chodzi tylko o to, kto jest mądrzejszy, chodzi też o mądre bycie ze sobą, kobieta jest w stanie przeforsować prawie wszystko, jeżeli wie tylko kiedy i jak, i facet wcale nie musi wiedzieć, że ona swoim sprytem i mądrością wyszła na swoje :)

oczywiście, że istnieja inteligentne kobiety, wszyscy to wiemy, nie wszystkie muszą popełniać wiele błedów, mogą sie pogubić jak każdy z nas.................

\"chodzi też o mądre bycie ze sobą, kobieta jest w stanie przeforsować prawie wszystko, jeżeli wie tylko kiedy i jak, i facet wcale nie musi wiedzieć, że ona swoim sprytem i mądrością wyszła na swoje\" Mi to się średnio podoba a facetom to chyba w ogóle... co znaczy w związku dwojga kochających się ludzi \"wyjść na swoje\" ? chyba powinno być wspólne a nie swoje...? czy tylko ja mam takie wyidealizowane podejście...? :(

dobra, powinno byc wspólnie, ale takie związki nie zawsze się zdarzają, więć jeśli sie bardzo kocha, a ........ nie da się wspólnie , kobieta znajdzie sposób, żeby dla obojga było dobrze.....i wtedy jest niby wspólnie:)

e tam... przez takie podejście faceci właśnie mogą twierdzić, że inteligentne kobiety są wyrachowane...

ale ja mówię o takich sytuacjach, kiedy kobieta nie daje poznać mężczyźnie, że forsuje swoje -

Gość do Quetzal
To trudna umiejętność, pracochłonna,wymaga wiele sprytu i przemyśleń ale......często tak trzeba i inaczej nie można.Łebski z Ciebie facet.Pozdrawiem