Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek1188

Prosze oceń czy mu sie spodoba ???

Polecane posty

opróc wkurwiających migajacych serduszek to kolory moga byc.. ale tresc.. eh.. szkoda gadac.. \"przeszłes\" i takie tam mozna jeszcze przezyc.. ale wlasciwie o czym ty tam piszesz.. i czego od nie go chcesz, bo nic z tego belkotu niestety nie wynika, poza tym ze ci smutno ..

1. pisze sie \"przeszedles\", a nie \"przeszles\" (w ostaniej notce na stronie) 2. Odnosze wrazenie, ze panna ma obsesje i zamecza biednego kolesia swoim weltschmerzem 3. Zadnemu facetowi nie spodobaja sie takie wyznania milosci, jesli cie nie kocha, to po przeczytaniu tej rozowej grafomanii, na pewno sie nie zakocha 4. oceniam sie na jakies 15-17 lat, zgadlam?

Gość smutasek1188
Dobrze przyjmuje krytyke. To prosze napiszcie mi jak ja mogę znowu go odzyskac :( bardzo mi zalezy

\"Kiedyś szczęśliwa byłam. Zawsze uśmiechnięta chodziłam Kiedy Cię poznałam Odrazu się w Tobie zakochałam Chwile,które przeżyłam z Tobą Będe nosić w sercu;zawsze ze sobą! Los mnie ukarał za miłość moją Za każdą decyzję swoją! Chciałabym zapomnieć teraz o Tobie Ale nie mieści mi się to w głowie Nigdy nie będe tego żałować Przeciwnie-będe tą MIŁOŚĆ pielęgnować Chce abyś tylko wiedział Że jesteś największym marzeniem moim!\" Wybacz ale to jest straszne :o

Gość nie da się wejśc
NIE ODZYSKASZ GO brutalne, ale faceta tak sie nie da spontanicznie jakos a nie blogiem gdzie połowa jego kumpli może wejść ... a tam serdunia i płacząca kobietka jakoś osobiście do niego napisz bez serduszek japońskich laleczek zdjęć po co to ? a może jemu wystarczy twoja usmiechnięta buzia ... albo nawet smutna ale jakos tak osobiście

no wlasnie. wglad juz jest nawet do przezycia, ale z tekstem gorsza sprawa. Ty nie pisz juz tyh poematow. a jesli piszesz, to pisz do szuflady i nie pokazuj ich w necie. wszyscy na tym skorzystaja.. i wywal te trzykropki.

po pierwsze to napisz ile masz lat.. bo na razie wszyscy traktuja cie jak gowniare, czemu sie zasadniczo nie dziwie.. dla mnie to brzmi gora na 15 lat.. wiec moze lepiej facetowi podaruj.. znajdziesz fajniejszego a on nie bedzie musial tego ogladac, chyba ze chcesz mu to wyslac jako cudowny rozsmieszacz to prosze bardzo

Gość smutasek1188
Dlatego chcialm porady waszej....skoro tak duzo osob mowi ze to nie dobry pomysl to tak musi byc :( niestety osobiscie nic nie zrobie bo nie moge :( on jest w Anglii wroci w kwiteniu badz czerwcu...ja moge czekac ale moze byc juz za pozno :(

hej, jak Cie kocha, to poczeka :) nie pekaj, moj mezczyzna tez jest w Anglii i tez w lecie ma wrocic :) wlasnie sobie wyobrazilam, jakby zareagowal, jakbym ja mu cos takiego poslala....... :D :D :D :D :D

Gość fistach
Wy podeszlisci do tego powaznie?:D

Gość smutasek1188
Moze jakis szczery mail ???? ale chyba warto odczekac...zeby sobie wszystko poukladal ??? zreszta bede wczesniej wszytsko wiedziec bo nasza przyjaciolka bedzie z nim rozmawiac i dysktretnie wypta co sadzi on o "nas"

Gość fatalnie
jak by jakaś laska napisała tak do mnie, to bym uciekał gdzie pieprz rośnie. to strasznie dziecinne... moze on dlatego nie chce być z tobą, bo ty jeszcze mało dojrzała jesteś? ten kiczowaty blog raczej o tym własnie swiadczy. a na różowym tle, to lepiej by czarna czcionka wyglądała

Smutasek można naprawde ladnie napisać o miłości uczuciu, szczerze, z sensem, a nie takie farmazony. Jesli nadrukujesz jeszcze z 10 takich stron i w kazdej notce bedzie tesknie, kocham to gość na bank nie dojdzie do polowy tej Twojej pisaniny. Ty sie poswiecasz, piszesz a on nawet nie doceni.

Gość nie da się wejśc
chryste panie a co telefon zmienił napewno ma maila skoro chcesz mu link posyłać kobieto możesz sie z nim pzrzecie skontaktować !!!! inaczej niz głupawym blogiem jezu jezu ale czy ty tego chcesz wogóle i podaj ten wiek bo uschniemy tu

nie mozesz sie z nim spotkac to napisz list, zadzwon.. no cokolwiek.. tylko nie to!! ale szczerze mowiac ja juz nie mam wiecej dobrych rad.. ludzka glopota mnie przeraza..... anyżówka* :):)

Gość smutasek1188
Niektorych nie rozumiem :( juz mnie skrytykowaliscie :( ja chcilam skonczyc ze soba po tym wszytskim i czasem mam takie mysli bo tak mi na nim zalezy ze sadze ze nie dam rady sama KAROLA moglabys mi cos pomoc napisac ???

Gość faktyczniee
musisz być jeszcze dzieckiem, skoro przez koleżankę chcesz sie dowiedzieć co on o tobie myśli.. może to własnie go w tobie denerwuje, że nie rozmawiasz z nim o tym co cię męczy, tylko bawisz sie w jakieś kolorowe blogi i koleżanki?

Gość fistach
To nie moze byc prawda :0

Smutasek to co ja mam do Niego napisac ? :o Przeciez ja go nie znam ... sluchaj mysle tak, napisalas tam co czujesz, tak to odbierasz to wyslij mu tego bloga, one kozie death ;) Po ile Wy macie lat ??

Gość smutasek1188
Ale ja juz z nim o tym rozmawialam a skoro nic sie nie dowiedzilam to chyba warto inaczej sprobowac...a chce wiedziec czy mam sens walczyc :(

Gość nie da się wejśc
przepraszam ???? ty masz 14 a on ze 30 lat a może lepiej idx gdzieś z koleżankami rozerwij się zabaw nie mówie zapomnij ale jak chyba ty nawet powiedziałćś pzreczekaj to i nie rozmyślaj tyle zajmij sie czyms nie związanym

Gość smutasek1188
Nie chodzi o to ze Ty masz do niego pisac !!!!!! ale co mozna pisac procz ze cie kocham itp i tak wszytsko sie do jednego bedzie zblizac .....

Gość smutasek1188
ja mam 19 a on 24

cholera...... 19 latki pisuja takie rzeczy.. no tak.. to ja sie facetowi zdecydowanie nie dziwie.. ale zeby nie bylo ze tylko cie krytykujemy to ja zycze powodzenia :)

Ty musisz zrozumiec ze nawet kobieta by padla czytajac cos takiego, zrozum co za duzo to niezdrowo. Ja napisalabym mu maila i tyle, a nie blog, nadrukujesz jeszcze z 10 takich stron, kazda notka o tym samym, on tego nie zdzierży, nawet jak to cholernie wrazliwy samiec.

Gość nie da się wejśc
nie mów tylko że go kochasz i kochasz powspominaj np te fajne chwile jakie razem pzreżyliście.... np a pamietasz jak razem nad morzem zbieralismy bursztyny i ochlapałam się wodą i całą sukienke miałam mokrą a ty spodnie fajnie było tęsknie za tym a ty ??? :D :D :D

Gość smutasek1188
gorzej jak juz sie przestarszyl tego wszytskiego :( to go nigdy nie odzyskam przez moja glupote :(