Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek1188

Prosze oceń czy mu sie spodoba ???

Polecane posty

Gość nie da się wejśc
Nooo ty 14 on 30 on musi byc starszy i ma wyższe wykształcenie a ty zawodowe

Gość nie da się wejśc
tzn nizsze od niego :D :D :D

Gość nie da się wejśc
:D :D :D ups

Dziewczyny trzeba tez zwrocic uwage na to, ze Autorka kocha, wtedy nie mysli sie az tak racjonalnie, jesli ma potrzebe niech napisze bo co niby traci ? Nic. Tylko po prostu ogranicz sie z iloscia, wykasuj te serca z \"Michalkiem\" , te postaci z jakis bajek, daj jednokolorowe tlo.

Gość nie da się wejśc
A PEWNIE SPRÓBUJ !!! POWODZENIA ŻYCZĘ

Gość o matko najdrozsza
Masz 19 lat? Ja bylam przekonana ze 13-14, no gora 15. Nie dziwie sie ze ten chlopak wyjechal az do Anglii. Kurde w Twoim wieku spotykalam sie z facetem w jego wieku ale ja zachowywalam sie normalnie i dlatego on nadal ze mna jest i nie musial szukac starszej...albo dorosnij albo daj sobie z nim spokoj

I koniecznie skasuj ta bajkowa dziewczynke i chlopczyka z pierwszej notki .

najpierw sobie zadaj pytanie, czy on chce byc z toba? a potem szczerze odpowiedz. I bedziesz wiedziala, czy warto pisac te smetne blogusie, sliczne mailiki itd

Dobra drogie panie,ale dajcie już jej spokój.W zasadzie, jej facet wie najlepiej z kim jest i czego moze sie po niej spodziewac.Wprawdzie nie czytałem tego co jest tam napisane,ale skoro ona robi cos specjalnie dla niego, to i tak powinien to docenic.

w sumie pomysl z blogiem wcale nie jest taki zly. tylko wykonanie do chrzanu. jakbys tak usiadla i wymyslila cos sensownego, to mogloby cos z tego wyjsc :) ale proponuje skasowac wszystko to, co jest i zaczac od poczatku. zrobic prosta grafike bez migajacych serduszek i zadnych wesolych stworkow, w kolorach dogranych do siebie i nie oczojebmnych. pisac krotko i zwiezle w kazdym wpisie. nie wtykac tych obrazkow. lepiej wlasne zdjecia. pisac bez patosu. zadnych poematow!!!!! napisac cos wesolego, jakis dowcip, ktory ostatnio Ci sie spodobal, takie rzeczy. co pysznego ostatnio jadlas i na pewno mu ugotujesz, kiedy przyjedzie ;) nie pisz \"zakoffana\" tylko \"zakochana\" jesli juz, bo nie masz 11 lat.

wierszokleta na zawołanie to przeczytaj, facet jestes to może jej podpowiesz co nieco, jak to wyglada z meskiego punktu widzenia ?!

Anyżówka * Jes jes jes ;) Krotko, zwięźle, prosto, bardziej dowcipnie niz w rozpaczy, nie daj mu odczuc ze bez niego umierasz, ze jesli nie wroci to sobie rach ciach zyly podetniesz. Faceci nie znosza histeryczek, malkontentek, smutasow a tymbardziej nie bierz go na litosc.

24-letniemu chlopu?? sa tylko dwa wjscia: 1. udaje, ze mu to odpowiada, zeby nie robic jej przykrosci. 2. jest zboczony.

Oj Anyżówka są takie chłopy co im pasuje taki nadmiar slodyczy,na bank sa, mnie to drażni, a te \"wshistkie zakoffane\" jakby normalnie nie mozna bylo napisac. Mozesz np. z wyslaniem linki do niego poczekac do walentynek to zawsze jakas okazja, taka walentyna od Ciebie dla Niego.

Gość smutasek1188
on powiedzial mi dokladnie ze jemu jest potrzebny czas...ze nie jest gotowy byc z kim kolwiek jesszcze, dodam ze byl z kims 4 lata i stracil w bardzo fatalnych okolicznosciach i boi sie angazowac boi sie rozczarowania a ja glupia sie narzucalam pisalam smsy ze jest mi smutno itp teraz pojde po gumoy mlotek i sie je...w ta pusta glowe ehhhhh

Gość smutasek1188
To moze juz lepiej kartke mu wysle na walentynki ;) niz takie cos....

No to juz jak uwazasz, zrobisz jak zechcesz, my mozemy dzis cos doradzic, ale recepty nikt na ta sytuacje nie posiada.

Bardziej mnie rozbawiły Wasze komentarze, niż ten blog, szczerze mówiąc. Wyśmiewanie człowieka raczej nienajlepiej o Was świadczy i też jest średnio dojrzałe, skoro już tak lubicie przechwalać się swoją dojrzałością. a zresztą to nie moja sprawa. Moim zdaniem lepiej byłoby, gdybyś napisała do niego SZCZERY list, bez żadnych frazesów i upiększeń. Może być list miłosny (istnieje jeszcze coś takiego w dzisiejszych czasach?), ale tak szczery, jaki tylko potrafisz stworzyć. Otwarty. Z zaznaczeniem, że dajesz mu czas na zastanowienie i czekasz. A później naprawdę czekać. Kilka miesięcy to nie wieczność, on kiedy wróci powinien już mniej więcej wiedzieć czego chce, zresztą na obczyźnie też na pewne rzeczy spojrzy inaczej. Takie rady - napisz dowcip itp. dziwne mi się wydają. Chcąc być z kimś blisko chyba nie powinno się go oszukiwać, udawać czegokolwiek, a do tego chyba namawiacie Autorkę. Tak czy owak, jeśli to nie prowokacja, to Powodzenia.

Gość smutasek1188
Ale mam sie odzywac teraz wogole ??? do niego ??

Gość smutasek1188
to nie jest prowokacja ;/

Smutasku, to ciekawy zbieg okolicznosci, ale chyba moge cos doradzic, bo przeszlam bardzo podobna historie - tzn. mezczyzna rozczarowany kobietami z powodu swojej ex, ktora zla kobieta byla, a przekonal sie o tym dopiero po paru latach silnego uczucia, co bylo wstrzasajace :( we mnie tez jakis czas nie mial odwagi sie zakochac ;) ale nie przejmuj sie, ze mu sie \"narzucasz\", o ile oczywiscie nie przekraczasz jakichs granic rozsadku, to wlasnie powinnas okazywac mu, ze bardzo Ci zalezy :) tylko moze nie w taki sposob, jak ten blog..

mała wojna Autorka wkleila link do swojego bloga na forum, publiczne forum. Ryzykowala. Krytyka badz poklask. Zrobi jak zechce, ale naprawde wklejanie bajkowych postaci przez 19-latke dla 24-latka ? :o Mnie sie to nie podoba, Jemu moze sie spodoba, ale to nam kazala to oceniac. Szczerosc nic wiecej. Moze poczekaj do tych Walentynek.

Gość smutasek1188
Ale i tak teraz dam mu spokoj. Napisze kiedys do niego ze nadal tesknie czy cos w tym rodzaju ale chyba nam obojgu sie nalezy dystans

moze po prostu napisz mu niezobowiazujacego maila, przeslij cos wesolego, linka do jakiejs ciekawej strony, zeby po prostu wiedzial, ze pamietasz? jemu na pewno robi sie milo na serduchu. :)

Karola* --> krytyka nie musi być bezlitosna, zresztą Ty to wiesz, bo akurat wykazałaś się największą wrażliwością na tym topiku. Chodziło mi bardziej o anyżówkę i aigia. Nie chcę się czepiać, ale jakoś mnie to uderzyło, a teraz znikam 🖐️

Gość smutasek1188
Wyslalam mu nasze zdjecia ze studniowki wczoraj, nie wiem czy dobrze zrobilam ale...