Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alemkaa

jaka herbta zielona najlepsza?

Polecane posty

Gość alemkaa

hej, ja piję zielona herbate lipton, a wy jak Forumiczki?:) jest przede wszytskim dobra w smaku, a działanie - jeszcze nie sprawdzone:)

Gość oj niestety ale
zielona lipton do najlepszych nie nalezy. proponuje pic sypana herbate (wogole sypane sa najlepsze) . ja osobiscie pije bio active silver moon, posti zielona sypana, bastek, czasami zielona prasowana (mozna kupic na sztuki)

Ja polecam herbatę liściastą Vitax albo Bastek. Są niedrogie, a dobre. Ale nie żadne smakowe-cytrynowe, czy z opuncją-są sztucznie aromatyzowane.

ja piję sypaną bastek, ale właśnie zapachowe, bo taka zwykła jakoś mi nie wchodzi.... podoba mi się w basteku, że liście są całe, jak sie zaparzą, to się rozwijają i widać, jak herbata wygląda :) a nie jakieś zmiotki przemielone i pozlepiane

Gość mi nie
Ewa ty zmiotko ;)

Gość a na co jest dobra
zielona herbata?

Gość mi nie
generalnie na przyspieszenie sraczki, ogólnie pobudza do srania ale też i do szeroko pojętego funkcjonowania ;)Także intelektualnego :P

Gość najlepsza jak dotąd
To liściasta z Herbapolu, też ma całe liście pozwijane. PS do srania mnie nigdy nie pobudziła jeszcze żadna zielona herbata, to chyba na mnie nie działa

Gość lipton w ogole do picia
sie nie nadaje najlepsza jest herbapolu i kupiona na wage w sklepach specjalizujacych sie w sprzedzy herbaty i kawy:) oczywiscie wszystkie aromatyzowane odpadaja ja najczesciej pije zielona jasminowa (wlasnie w tej chwili ;) ) czasem zdarza mi sie pijac czerwone o dziwo z torebkowych calkiem niezla jest dilmah jasminowa-to dla osob ktorym nie chce sie meczyc z zaparzaniem:)

Gość do mi nie
"generalnie na przyspieszenie sraczki, ogólnie pobudza do srania ale też i do szeroko pojętego funkcjonowania Także intelektualnego" czyli jak widać, tobie nie pomogła...

Gość hmosngkjxdbnvcxjkb
zielona z Tetley jest pyszna :) z guaraną :)

najlepsza jest oczywiście liściasta herbata, nie ważne czy zielona,czarna,czerwona czy biała. W tej chwili mam zapas zielonej Posti zielony yunan czy jakoś tak. Kiedyś piłam torebkowe i najsmaczniejsza jest zielona z miętą chyba liptona i teekane zielona z opuncją. Opuncjową pijam teraz tylko w szkolnym bufecie bo to jedyna zielona jaką można tam dostać :-) Jak skończy mi się zapas zielonej zaopatrzę się w białą.

teraz będę mogła pić zieloną także w pracy bo kupiłam drugi kubeczek z siteczkiem do liściastych herbat.

Gość Pije herbatę
zielona lisciastą może być z Mrągowa albo z Chin