Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Reddka

Pies - plaża

Polecane posty

Gość Reddka

mam ochotę wybrac się wiosną nad morze góra na dwa dni żeby sobie pospacerować tylko pojawia się problem - muszę zabrać ze sobą psa w związku z tym pojawia się me pytanie - gdzie bez problemów mogę wejść z psem nie łamiąc przepisów w jakich miejscowościach bo miejscowość jest mi w sumie obojętna byle można było pospacerować nad brzegiem morza ( od razu nadmieniam , że nie zamierzam siedzieć całe dnie nad brzegiem to dla tych wszystkich którzy zaraz zarzucą mnie problemem kto posprząta po psie - gdyby co to sprzątne nie martwcie się )

Gość w środku sezonu
co trzeci plażowicz biega po plażowiczach z psem, więc sie nie martw, to nic nadzwyczajnego :)

W Kołobrzegu również wszyscy tubylcy spacerują z psami po plaży. Na pewno mniej nabrudzą niż stada łabędzi tam rezydujących. A tym bardziej wiosną, rozumiem, że na tyle wczesną, że nie ma jeszcze tłumów leżących plackiem?

Sobieszewo!! Znajdziesz tam dzikie plaże, gdzie zderza się woda morska z ujściem Wisły i jest malowniczo i bardzo ciekawie, a i na tę szeroką, popularną plażę nawet latem wchodzi się z psami i zakazów nie widać, masz tam też cudowne sosnowe lasy i rezerwat dzikiego ptactwa \"Ptasi Raj\" *tam chyba pies może wejść ale na smyczy. Autobusem jest tylko kawałek do Gdańska, warto też zwiedzić okolicę.

Gość Reddka
dzięki za odpowiedzi :)