Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kic kic ***

pogróżki od żony kolegi

Polecane posty

Gość kic kic ***

Witam, spotkałam się z kolegą z dawnych czasów, w rodzinnym mieście mieszkaliśmy klikaset metrów od siebie, znaliśmy się bardzo dobrze. Ja wyjechałam na studia i od tamtej pory nie widzieliśmy się kilkanaście lat. Na spotkaniu pogadaliśmy tak ogólnie, co u kogo słychać, o starych znajomych, o pracy, dzieciach. Pózniej parę razy rozmawialiśmy przez telefon, ale kontakt się prawie urwał, bo jakoś specjalnie go nie podtrzymywaliśmy, zresztą mieszkamy 200 km od siebie. Dzisiaj w nocy dostałam smsa o następującej treści: "szmato pamietaj zadzwonisz lub sms do grzeska poleje ci kwasem oczy. Juz wiem kim jestes. Nie znasz dnia ani godziny." Rano do mnie dzwoniła, wyzywała mnie, nie dała sobie wytłumaczyć, że nic mnie z nim nie łączy, że nie chcę jej zabrać męża, krzyczała do telefonu, wydzierała się, zupełnie nad sobą nie panowała. Używała niecenzuralnych słów co drugi, trzeci wyraz. I to przy dwuletnim dziecku, które było słychać, że jest obok. Powiedziała, że naśle na mnie kogoś, że popamiętam, że zrobi to co pisała w smsie. Teraz wydzwania i się wyłącza. Jej kultura osobista, sposób wyrażania się i słownictwo pozostawiają wiele do życzenia. Powiedziałabym, że nawet przypominają panów spod tzw. budki z piwem. Co z tym zrobić?

Gość fiu powiedz o tym koledze
i to jak najszybciej

Gość zanies ten sms na policje

Gość mili29
Wyglada, ze jest chorobliwie zazdrosna, w dodatku chyba ma jakies problemy ze soba... Popieram przedmowczynie, powiedz o tym temu koledze - i mam nadzieje, ze nie skasowalas tego smsa od niej? Lepiej trzymac takie dowody... Kto wie, co to za wariatka :O

Gość kic kic***
Do niego nie mogę się dodzwonić, ona ma jego telefon, wydzwania do mnie i się wyłącza.

Gość kic kic***
A co policja robi z takimi rzeczami? Smsa nie skasowałam oczywiście.

Gość o retyyy
kic kic..tez mialam takie cos....na firmowy telefon jakies kretynskie smsy tego typu....od kogos-->nie wiem kogo i najsmieszniejsze ze nie wiem o jakiego faceta chodzilo hehe..a jak chcialam zadzwonic do laski to tel byl wylaczony...trwalo to ok miesiaca..od dluzszego czasu mam spokoj:)

Gość że też takie
wariatki chodza po tym świecie :o

Gość katranka
Masz do wyboru albo zignorowac jej gadanie az się wariatka uspokoi, albo opowiedzieć o wszystkim jej mężowi, a jej po prostu przy nastepnym telefonie powiedzieć jasno i wyraźnie, że jeszcze raz zadzwoni, a nagrania rozmów i smsy przekażesz policji gdzie złożysz na nią doniesienie.

Gość mili29
W tym momencie pewnie policja nic nie zrobi... Ale w razie czego ja bym go zachowala. Nie daj Boze stanie Ci sie jakas krzywda... Eee lepiej w ogole o takiej mozliwosci nawet nie wspominac.

Gość kic kic***
Ale ona jest jakas opętana, pytałąm jej czy nie pomyliłą mnie z kimś innym, czy wie kim jestem. Wydzierałą się, na żadne pytania nie odpowiedziała. Rzucała niecenzuralnymi wyrazami, przy tym małym dziecku!. Pytałam jej o co jej chodzi, bo w końcu sama chciałabym wiedzieć co kobieta ma do mnie. To odpowiadała, że ja wiem o co. A ja nie mam zielonego pojęcia.

Gość kic kic***
teraz nawet przed chwilą dzwoniła i sie wyłączyła, a ja jestem w pracy i jej telefony mi przeszkadzają.

Gość mili29
Wlacz sobie filtr polaczen. Oj dobrze wiem, jak tacy upierdliwcy dzialaja na nerwy :O Zwlaszcza w pracy

Gość oglądaczkaa
a mnie się wydaje że ten jej maz nie jest taki święty i cos niewatpliwie ma na sumieniu, a ty zostałas o to niesłusznie oskarzona.

Gość Saturnin rulez
Właśnie - włącz filtr połączeń, a w pracy wycisz telefon. Jeśli kobiecie nie da się wytłumaczyć werbalnie, napisz esa, że jeszcze raz i zgłosisz doniesienie na policji bo zupełnie nie wiesz o co wariatce chodzi.

Gość Żelisław rzadzi
zacznij robic to samo co ona i zabij suke !! ps. sie usmialam :D:D:D

Gość kic kic ***
Oglądaczko, może tak jest, może nie. W każdym razie, taki sms!! Nawet gdybym była jego kochanką, to taki sms o czym świadczy? O tym, że kobieta ma jakieś problemy z osobowością.

Gość kic kic ***
Co to jest ten filtr połączeń?

Gość mili29
A jaką masz komórkę?

Gość kic kic ***
ta , na którą dzwoni to sony ercsson

Gość mili29
To fajnie się składa :) Wejdź w menu w Połaczenia / Zarządzanie poł. / Filtr połączeń / Opcje filtru / Z listy. Wcześniej jednak w Połaczenia / Zarządzanie poł. / Filtr połączeń / Lista zaakceptow. przypisać numery, które będą mogły się do Ciebie dodzwonić. Jeśli zabraknie Ci miejsca, możesz utworzyć grupę (np. Rodzina, Znajomi, Praca) i dodać całą grupę do autoryzowanych :)

rada żeby dzwonić do kolegi nie ma sensu bo niby co on ma zrobić, powiedzieć żonie żeby nie wydzwaniała a ona się przejmie? raczej uzna to za potwierdzenie że on ma romans z autorką tematu! skoro w grę wchodzą groźby karalne trzeba skontaktować się z policją jeśli nie udało się samej przemówić kobiecie do rozumu

Gość kic kic ***
Ona dzwoni z zastrzeżonego, więc sie nie da wpisać ale mam do niej numer.

Gość mili29
Jak dzwoni z zastrzezonego, to tym lepiej :) Dodaj wszystkie numery, ktore chcesz dodac - przy wlaczonycm filtrze zaden zastrzezony sie do Ciebie nie dodzwoni. Wierz mi - testowane pare dni temu na moim ex, ktory potrafil w ciagu 1 dnia 40 razy dzwonic...

Może ma jakąs depresje siedzi w domu z małym dzieckiem ,czasami depresja poporodowa trwa latami ,może ma kompleks na puncie swojej urody po ciąży mąż ją nie docenia.Jej zachowanie wskazuje że ma problem i to duży,w grę może też wchodzić autentyczna zdrada męża a padło na Ciebie.Uwazaj żebyś nie stała się kozłem ofiarnym w tej nieprzyjemnej sytuacji.

Gość kic kic ***
Trtrtr, do niego zadzwonię, tylko na razie ona odbiera jego telefon, muszę mu powiedzieć o tym smsie i pogróżkach. Może jej przemówi do rozsądku. Chcę, żeby o tym wiedział.

Gość kic kic ***
Mam pytanie do was, czy ktos z was miał doczynienia z takimi pogróżkami i czy policja coś z tym zrobi, czy jest w ogóle sens zgłaszać to policji

Gość kic kic ***
nikt nie wie?

Gość krucha z cukrem
kic kic - bez wzgledu na to, czy odniesie to jakis skutek powinnas to zglosic na policje. ona ci grozi, ze cie okaleczy - nie znasz jej, nie wiesz do czego jest zdolna, po co sobie pozniej pluc w brode, ze nic nie zrobilas dla wlasnego bezpieczenstwa? idz na policje, powiedz co sie dzieje, zapytaj co mozesz zrobic i dopilnuj, zeby sporzadzono chociaz jakas notatke.