Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kic kic ***

pogróżki od żony kolegi

Polecane posty

sprawa nie jest prosta... zreszta jak pisalas daleko od siebie mieszkacie.uwazam,ze ona troche przesadza i tak naprawde niewiele wie o tobie...i to ja dopiero dobija... ps.nie masz mozliwosci spotkanie sie z tym kolega?

Gość kic kic ***
to jednak zgłoszę to

Gość kic kic ***
Na tej stronie był jeszcze jeden wpis, w którym było napisane jakie skutki może odnieść zgłoszenie tego policji. Ten w pis został skasowany!!! Dlaczego???

Gość kic kic ***
jakas cenzura tu jest czy co?

Gość a JA JESTEM bardzo
ciekawa jak to się skończyło!!!!!!!!!!!!!

ona pewnie niezna calej sytuacji kto ty jestes itp. babka sie przestraszyla ze mezuś ma kochanke tak to jest jak w małżeństwie jak ludzie nie umieja ze soba rozmawiac

Gość zgłoś to
do Strefy 11 i do W11 do transparency interational i do WHO, nie zaszkodzi również zawiadomić Lekarzy bez Granic i honorowego konsula Danii w Polsce.

Gość ogladaczka
biedna kic* kic* poniosla konsekwencje spotkan z kolega:( a mialo byc tak pieknie. Pewnie nie jest jedyna w jego zyciu. Pozdrawiam kic kic uszy do gory:)

Z autopsji wiem, ze jesli zlozysz na nia skarge na policje to zostanie wezwana na komisariat. Co jej powiedza na komisariacie -nie wiem. Mysle, ze skonczy sie to pouczeniem, chyba, ze nadal bedzie Cie gnebic. W moim przypadku odnioslo to chyba skutek, bo pozniej juz mialam spokoj, nikt mi juz nie grozil.