Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnemmonic

o co chodzi tej dziewczynie?

Polecane posty

Spotykam się od 2 miesięcy z dziewczyną, wszystko idzie chyba w dobrym kierunku do tego żebyśmy zostali parą. Ale niektóre jej zachowania w stosunku do mnie są niepokojące. Wczoraj np. powiedziała mi, że bardzo się jej nie podobało to co powiedziałem/pokazałem jej na drugiej naszej randce. Zaskoczyła mnie strasznie, bo zdawało mi się, że jak do tej pory byłem dla niej naprawdę miły. Gdy zapytałem o jaką sytuację konkretnie jej chodzi to nie chciała powiedzieć, liczy na to że się domyślę. A to jest mało realne, bo ja przecież nie pamiętam wszystkiego co mówiłem jej parę tygodni temu. I teraz myślę niepotrzebnie. Druga sprawa - gdy idziemy razem (dodam- nie trzymamy się za ręce, ani pod rękę) i ona zauważa w pobliżu nas kogoś ze swoich znajomych albo rodziny, to mówi żebyśmy poszli inną drogą. Nie rozumiem tego kompletnie, tak jakby się mnie wstydziła albo czegoś obawiała. Co o tym myślicie, szczególnie wy kobiety?

Gość dziwna jakas
jest jakas dziwna :O zapytaj wprost o co jej chodzi z tamta randka.

Gość maciek_poznan
człowieku, jeśli laska liczy na to że będziesz domyślny, bo nei chce mówić.. to moja rada jest taka żeby sobie dał z nią spokój i znalazł sobie taka która rozmawiać potrafi. Z doświadczenia wiem, że ze związków z osobami które wymagają "domyślności" nic nie wychodzi. Lepiej później niż wcale. Ja byłem w związku z taka właśnei dziewczyną pzrez rok, potem rok albo wiecejcierpienia i dopiero jakis czas temu zauwazylem jak swietnie mi ejst bez niej, nie ma co sie pakowac w problemy: krótka piłka z Twojej strony "zaczynasz mówić albo się rozstajemy" :-)

Faktycznie to wygląda tak że ja się za każdym razem muszę domyślać, bo ona nie umie powiedzieć wprost gdy coś jej nie pasuje. Gdy zapytałem dlaczego nie powiedziała mi o tym moim niby złym zachowaniu od razu, to powiedziała że wtedy jeszcze nie myślała że to będzie miało dla niej znaczenie w przyszłości i nie chciała psuć naszego spotkania. A ja się teraz głowię co to mogło być... Ale tak łatwo sobie spokoju z nią nie dam, bo strasznie mi się ta dziewczyna podoba.

Gość jupiiinka
bo żadna kobieta nie wie o co jej chodzi i nie umie powiedzieć w prost o co jej chodzi wiem bo sama jestem kobietą

Może po prostu nie chce wyjśc na czepialska;-) ale tak na serio to jak jej sie cos nie podoba to powinna to powiedziec:-) albo po prostu siedziec cicho :-) ja skads to znam bo sama czasami tak robie ale staram się poprawic swoje zachowanie;-) a swoja drogą to faceci generalnie są małodomyślni więc trzeba im prosto mowić o co chodzi;-)

Gość ja ja ja
jupiiinka - nie przesadzaj!! tez jestem kobieta heheh i wiem czego chce i potrafie o tym powiedziec swojemu facetowi... mialam tak kiedys, ze chcialam, zeby sie facet domyslal o co mi chodzi, ale nauczylam sie, ze na dluzsza mete tak sie nie da. Trzeba mowic prosto z mostu o co nam chodzi i juz!!

Gość jestem za
jest niewiele takich facetów co się potrafią domyślić o co nam kobietom chodzi! Też miałam takiego niedomyslnego, ale to już odosobniony przypadek bo on nawet nie rozumiał w czym problem jak mu wprost mówiłam... Ale główna zasada jest taka: chcesz być zrozumiana, mów dużymi literami, bo na domyślność facetów nie ma co liczyć!

No kobiety nie przesadzajcie. Domyślić to ja się potrafię w większości przypadków, ale jak ona mi mówi, że coś tam kiedyś powiedziałem jak przechodziliśmy taką i taką ulicą wieczorem o godzinie 21, to nie ma bata żebym sobie przypomniał. Poza tym wydaje mi się, że kobieta 23-letnia powinna zachowywać się nieco inaczej.

Gość jestem za
pewnie Twoja kobietka jeszcze o tego nie doszła.

Kobiety wlasnie takie sa, ze pamietaja wszystkie szczególy;-) i to miejsce, przy tym drzewie o 19.23 byles ubrany w cos tam ... a potem ci przypominaja o tym;-) ale my takie jestesmy ze pamietamy a wy nie:-) i trzeba sie jakos umiec dogadac:-) takie zycie ...;-)

Gość jestem za
porozmawiaj z nią, może zrozumie! Ja też taka byłam, ale to nie ma sensu... Po co się denerwować, że on znowu nie wie o co mi chodzi, jak można od razu powiedzieć wprost! i sprawa załatwiona!

Gość jestem za
kobiety pamiętają, ale to co chcą!!!! I nie zawsze to działa w dwie strony! Wystarczy sprytniejszy i bardziej rozgarnięty facet, który każe przypomnieć coś, co powiedziała kobieta w danej sytuacji, i okazuje się, że ZONK!! Bo my pamiętamy to co nam na rękę