Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ronn

czy warto ciągnąć znajomość z dziewczyną, w której najlepszy jest tylko seks?

Polecane posty

Gość Ronn

Co o tym myślicie. Od 3,5 miesiąca spotykam się z kobietą, bardzo atrakcyjną, która niesamowicie mnie pociąga. Mamy wspaniały seks, w tym temacie jest naprawdę świetnie, oboje nie mamy większych zahamowań i zaspokajamy swoje fantazje. Innymi słowy - trafiła mi się wyjątkowa kobieta w łóżku, o której inni faceci mogliby marzyć. No ale... niestety jest problem bo poza seksem nie widzę między nami jakiejś głębszej więzi. Pewnie, lubię ją bardzo, ona mnie też (może nawet bardziej niż ja ją), ale to nie jest to czego bym chciał. Brakuje mi jakichś sensownych dyskusji z nią, mamy różne zainteresowania, różne poglądy, poza tym ona jest raczej typem dziewczyny rozrywkowej, a ja domatorem. Z tego powodu często między nami zgrzyta, bo np. ona chce wyjść do klubu, a ja wolę do kina. I sam nie wiem czy nie zakończyć tej znajomości teraz póki nie będzie za późno. A może czekać aż to się rozwinie? Jak myślicie?

Gość mania1
Jak by się miało rozwinąc to by sie rozwineło juz:)) Tu nie m anic do zastanawiania się. Całą prawdę juz napisałes to jest TYLKO seks. Owszem wazny ale czy najwazniejszy to juz sam zaczynasz rozumiec. Nie ma widzę szans dla tego związku ale wrózką nie jestem:))Na razie przyjemnie spędzacie czas, ale co by było jak zaczełyby sie normaklne kłopoty dnia codziennego? Czy potraficie sie dogadac ? Związek to bycie razem na dobre i na złe a przede wszyskim rozwój, tak mysle , że własnie rozwój jest wazny , czy macie na to szanse? sam to wiesz najlepiej :) pozdrawiam

Gość Oleńkaaaaaaaaaa
Ronn, jakis dziwny jestes;-) facetom wystarczy ze kobieta jest dobra w łóżku i ladnie wyglada:-) na resztę można przymknąc oko ...;-)

kiedys starszy znajomy facet powiedzial mi zyciowa madrosc ze jak jestes mlody i chcesz sie wyszalec to badz z taka kobieta ktora Cie pociaga tzn. taka jaka Ty opisales ale jesli planujesz sie ustatkowac to znajdz kobiete ktora bedzie twoja prawdziwa druga polowka nawet jesli bedzie Cie mniej pociagac ale zebys wytrzymal z nia reszte zycia pozdro :)

Ja też myślę, że 3,5 roku to wystarczający \"kawałek\" czasu, żeby miało się coś rozwinąć... Sex jest bardzo ważny, ale skoro na innej płaszczyźnie nie bardzo Wam wychodzi, daj sobie spokój. Bo sam tracisz czas i może jej niepotrzebne nadzieje robisz...

Gość Oleńkaaaaaaaaaa
3,5 miesiaca

a ja myślę, Ronn, że Ty nie jesteś dziwny, tylko taki barzyj normalny facet o trochę szerszych horyzontach niż przeciętna krajowa:) i chyba już wszystko Ci się z tą dziewczyną rozwinęło, wię cej do rozwijania tam ni ma

Gość Ronn
A ja znowu uważam, że 3,5 miesiąca to nie jest dużo, dlatego ciągle liczę, że może się dogramy i w innych sytuacjach niż tylko seks. Oczywiście nie jest też tragicznie, ale gdyby mnie ktoś zapytał czy chciałbym tę akurat dziewczynę za żonę to głęboko bym się zastanowił. Mimo, ze jest śliczna i świetna w łóżku :) Tylko jakby to powiedzieć... za mało inteligentna jak dla mnie. Tylko nie zrozumcie mnie źle, po prostu często jest tak że po tym udanym seksie nie mamy o czym rozmawiać.

To juz chyba nic z tego nie bedzie:-) ludzie muszą czuc to cos od poczatku, od poczatku maja o czym ze soba rozmawiac, rozumieją sie w pol slowa ... a po 3,5 miesiacu??? hmmm kiepsko to widze:-) ale zycze powodzenia:-)

Ja uważam ,że ludzie powinni dobierać się i pod względem sexualnym ale i pod względem intellektualnym. Takie \"różnice\" mogą poróżnić...Tyle. Samo życie. Na samym bzykaniu świat się nie opiera, a gdzie \"porozumienie dusz\" , gdzie jakaś więź, którą sie czuje....

Gość Ronn
Grzesznica Magdalena - ja również tak uważam. Zresztą ja trafiam na skrajności. Moja poprzednia dziewczyna była zupełnie inna od tej, no ale znowu seks praktycznie nie istniał. Tam było więcej "mądrych" dyskusji, a seks raz na 2 tygodnie. Tutaj na odwrót. Seks codziennie albo co drugi dzień, a poza tym pustka... Najlepiej by było to wszystko wypośrodkować tylko ciężko trafić na taką kobietę.

Gość Ronn
a oprócz różniącej was inteligencji dzieli Was różnica wieku?

Gość tzn. do Ronna miało być
przepraszam za ostatni post :)

W końcu trafisz... :))) Gdzieś tam jest ta wyjatkowa dziewczyna, która będzie miala \"to coś\", poczujesz to odrazu... Ja też wierzę, że na mnie czeka ten mój jedyny :)))) .... gdzieś tam... :(

Gość Ronn
Różnica wieku nie jest taka duża. Ja mam 26 lat, ona 23.

Gość kasiak788
ja mialam cos podobnego.u mnie przerodzilo sie w uczucie bez wzajemnosci(trwalo to2lata.moze z czasem cos peknie?moze warto poczekac?musicie sie dopasowac!powodzenia!!)))))))))

Gość Ronn
kasiak788> No właśnie problem w tym, że u niej się to przeradza w coś więcej, tzn. widzę że ona zaczyna się bardziej angażować, snuć jakieś plany na przyszłość z nami w roli głównej, chyba czeka aż ja się określę. Gdyby nie to, to nie byłoby problemu. Przecież można by się pospotykać dla samego seksu :)

Gość na marginesie II
Ronn - czytam sobie to co piszesz i... tak jakbym chwilami czytała o sobie :) Ja też znam kogoś 3,5 miesiąca, też jest nam dobrze w łóżku i zaczynam sie angażować :) Może nie koniecznie snuję plany jako MY :) no i.... "poprzednia dziewczyna była zupełnie inna od tej, no ale znowu seks praktycznie nie istniał. Tam było więcej "mądrych" dyskusji, a seks raz na 2 tygodnie. Tutaj na odwrót. Seks codziennie albo co drugi dzień" Tylko, że w moim przypadku moja buzia non stop się nie zamyka...i czasami potrafię gadac głupoty ;)

Po co zadajesz takie pytanie ? Skoro jesteś rozsądnym człowiekiem, sam musisz podjąć decyzję. Nikt nie zrobi tego za Ciebie. Powiedz mi tak szcerze ,jakbyś się czuł mając świadomość, że o związku Twoim z jakąś kobietą decydują osoby trzecie ?

Chopie bzykaj ile wlezie może ona w tyma czasie się trochę uspokoi i będziesz miał co chcesz a jeśli nie to bzykaj i szukaj nowej :)

Gość odpowiem Ci tak
Nie wiem czy sam seks to wszystko w związku jak przyjdzie rzeczywistośc to Ty pójdziesz do pracy a ona??????? Poznaj w niej inne wartości seks to nie wszystko

Gość takaaa jednaa
a wiesz dlaczego ona z Toba jest , bo jestes odpowiednim facetem (ale nie dla niej ) ten seks kiedys Ci sie znudzi , Ty bedziesz siedzial w domu z dziecmi a ona bedzie balowac i byc moze zdradzac Cie , tego sie obawiasz bo jesli nie masz o czym z nia rozmawoiac to ...co to za zwiazek , widzisz ona robi sobie powazne plany wzgledem Ciebie , bo zdazyla Cie juz dobrze poznac a Ty sie wachasz i bijesz z myslami ...na zone to ona sie nie nadaje .... szukaj kolejnej ,zeby bylo o czym gadac a i seks czesciej