Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no więc

Blokada wyskakujących reklam

Polecane posty

Gość no więc

był kiedyś taki topik, ale nie mogę go znaleźć, ktoś pomoże ? albo podpowie w jakie opcje kliknąć ?

Gość A ja sobie odhaczylam
Nie wiem jak w IE, ale w Mozilli: Narzędzia - Opcje - Treść - odhaczyć "Włącz obsługe JavaScrpit" W Operze: F12 i odhaczyc "Włącz obsługe JavaScrpit"

Gość no więc
Dzięki wszystkim za odzew :) A ja sobie odhaczylam --> 🌻 za profesjonalną poradę :) mam Mozillę, nareszcie bez tych śmieci ;)

Gość Saturnin rulez
A ja mam IE 😭 i wszystko co się nazywa JAVA odhaczone a te gówna dalej wyskakują 😭 help me

Gość Saturnin rulez
Nic nie pisze jak to wyłączyć w podanych tematach. Mam IE, wiem, że trzeba wyłączyć Java scripty ale zasadnicze pytanie: GDZIE KURWA ? 😡

Gość Saturnin rulez
No mnie się właśnie o to coś tam dalej rozchodzi bo że narzędzia i opcje to sama wiem :D

Gość tylko bez k****wa
Narzędzia -> Opcje internetowe -> Zabezpieczenia -> Internet -> Poziom niestandardowy -> Obsługa skryptów -> Wykonywanie aktywnych skryptów -> zaznaczyć "Wyłącz" Tylko że poczta nie będzie Ci działać. Zainsatluj sobie mozille najlepiej

Gość Saturnin rulez
Nie mogę, bo to firmówka. Pocztę przeżyję. Dzięki bardzo - nie dało się tak od razu ? :D Ile by mi to nerwów oszczędziło :D i Byłoby bez kurwa :classic_cool: