Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gugutek

najlepsze blogi o dzieciach

Polecane posty

Gość blogerska
mydlarki fajny tamte zreszta tez :P

Gość no te blogi
w odrozznieniu od tych kafeteryjnych :P sa warte poczytania

Gość czy ja wiem
moim zdaniem niczym sie nie roznia

Gość omg...
pierwszy o chorym dziecku - bierzemy jurorów na litość??? [rzecież to niczyja wina ze dzieciaczek jest chory, jak zreszta tysiace w polsce o których nikt nie wie... drugi - o śmierci dziecka.. jak wyżej - autorka powinna się wycofać z konkursu a nie zbierać nagrody za taki przeżycia.. smutne ale obejdzie się bez sensacji... trzeci - ew powinien wygrać, ciepło pisany, ostatnio trchę monotemtyczny:) fajny jest 17letniej mamusi - Agnieszki (chyba 4 miejsce) ale ogólnie te blogi nastoletnich MaMuSiEk są żałosne - dzieciaczki w oczekiwaniu na dzieciaczki, których głównym problemem jest jutrzejszy sprawdzian z historii..

Gość no te blogi czemu
niektórych dziewczyn z kafeterii tez sa fajne

oh my god, 1. bierzemy jury na litość... Chyba nie jesteś aż tak naiwna, by sądzić, że założono tego bloga po to, by wygrał jakąś denną nagrodę. 2. Może mama chce wygrać dla swojej córeczki. Dla pamięci o niej.

blog jak każdy inny ,tylko wzruszenie większe.Ale cieszy mnie to że pierwszy blog wygrał póki co.

Gość wwwwwww
po co to komu czyz nie lepiej zrobic cos dla dziecka albo z dzieckiem zamiasta spedzac czas na pisaniu bzdetów

Gość a ja uwazam
luckylsady twoj jest fajny

śmieszne jest to że ktoś napisał że biora ich na litość.Guzik prawda! myślisz że wolą te nagrody od życia dziecka? zreszta blog są prowadzone na ich częśc,by nie zapomniano o nich .

Blog to pamiętnik internetowy. Ludzie piszą w nim o swoich przeżyciach, przemyślaniach. Piszą jak radzą sobie z cierpieniem po stracie dziecka, o walce z chorobą maluszka. Dzień po dniu składają relacje na temat tego, co się u nich dzieje. Myślisz, że robiliby to wszystko byleby tylko zdobyć nagrodę? To pewnie nawet nie oni zgłosili się do tego konkursu, ale ktoś ich zgłosił. Poza tym po stracie dziecka człowiek potrzebuje wsparcia i pocieszenia, a takie stukanie w klawiaturę bywa pomocne. Kiedyś ludzie przelewali swoje przemyślenia na papier, a teraz jest szybszy i łatwiejszy sposób- piszemy bloga.

Gość a kto tu
ma bloga ?

wwwwwww_ \"...po co to komu czyz nie lepiej zrobic cos dla dziecka albo z dzieckiem zamiasta spedzac czas na pisaniu bzdetów...\" tak ! ale gdy dziecko spi ....bawi sie ....mozna znalezc chwile,aby\" zapisac chwile\"....kiedys do nich wrócimy w łezka w oku. Tak jak napisała chyba Nicole to terazniejsza forma pamietnika :) zapamietywanie dziecinstwa. przejrzałam blogi,które wygrały ....ale zaluje,ze nie wygrał blog \"Gosciłam Anioła\" bardzo przejmujacy .....:( dla niektorych \"branie na litosc\" ....dla innych forma\" samootrapii \".... mysle ,ze ten blog ...dla tej matki jest czyms wiecej niz ...\"blogaskiem\"pamietnikiem itp .....duperelikami typu ...konkursiki .... Ten blog pozwala Jej byc w kontakcie z utraconym dzieckiem ....! przejmujace ....smutne ale niesety obecne ...a krytykamnci sa w tym przypadku - bezduszni ....:( A ja bardzo lubię czytac pamietniki internetowe .....duuuuzo ich czytam ; Pozdrawiam osoby piszace blogi :)🖐️

Gość AnetaW
Ja myślę czy nie założyć bloga mojemu dziecku jak się urodzi, z jednej strony fajna sprawa dla malucha jak podrośnie, bedzie miał pamiątkę z chwil, których nie pamięta z drugiej strony boję się że brak czasu i lenistwo sprawi że blog umrze śmiercią naturalną. W moim mieście pewna mama prowadzi bloga swojego synka, jest to dość popularny blog, na który zaglądają znajomi i mniej znajomi bo blog wyróżnia się ciekawymi fotografiami i ciekawym stylem pisania, jednak taka pamiątka wymaga dużo czasu. Osobiście bardzo lubię biegać po blogach, dzięki nim uzyskałam już wiele cennych porad, dowiedziałam się sporo rzeczy, które mnie obecnie bardzo interesują aha podaje strone tego bloga dla takich szperaków jak ja;)) www.fotoklaser.pl/max

Gość aserghj
tylko uwazajcie na zdjecia jakie zamieszczacie. jedna mama prowadzila bloga swego zyna ze zdjeciami i jakis czas pozniej znaleziono te zdjecia wykradzione z jej bloga z ogloszeniem, ze dziecko jest do adopcji:O

Gość str
www.niemamconasiebie.blogspot.com a to najpierw o ciąży a teraz o zmianach :)

Gość Igaś
każdy blog jest wyjątkowy dla każdego prowadzącego ten blog każdy chce się czymś podzielić czy doradzić mi się spodobał: dziecirodzice.blogspot.com

Gość xarka
Czy ktoś wie czemu zniknął blog mamy Ancyś?

Gość ilonka741
straszne co przeżywali autorzy tych blogów, sama mam 2 miesieczną córeczkę i niewyobrażam sobie by mogło coś się jej stać. Współczuje im aż chce się płakać czytając drugiego bloga http://ilonka741-wszystkoomaluszkach.blogspot.com

Gość Maxika83
Ostatnio wpadłam na taki blog aktywnych mam, całkiem mi się spodobało podejście, dzielę się: http://www.niesiedz.pl

Gość piszaca mama
ja tez dlugo nosilam sie z zamiarem pisania, az w koncu sie zebralam ;] mysle ze to swietna pamiatka dla dziecka, po kilku latach mozna to zebrac i wydrukowac w postaci ksiazki :) a przeciez przy maluchach zawsze jest co opowiadac http://jasniepannazolza.blogspot.com/

Gość ratatatatuja
fajne :P

Gość hej a nie wiecie
czy mama ancys usunęla swój blog?? bardzo lubiłam ją czytać