Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gugutek

najlepsze blogi o dzieciach

Polecane posty

Gość aganova
Cześć Trzy tygodnie temu urodził nam sie dzieciaczek - ślubny postanowił założyć mu bloga typu: każda notka = zdjęcie + krótki tekst. Że niby pamiątka będzie. Zobaczymy, na ile starczy mu pary - na razie jest dziesięć wpisów. Więc jeśli kogoś interesuje, to zapraszam: http://blogmateuszka.blox.pl/2012/05/Dzien-dwunasty-cwiczymy-malpke.html

Gość Bobobebe
A ja chcę się pochwalić moim nt. najlepszych produktów dla dzieci - http://bobobebe.pl/

Gość www.zwyczajnamama.blogspot.com
ten jest fajny www.zwyczajnamama.blogspot.com świeży, ale treściwy, a autorka wiele przeszła...

Gość Bobobebe
Zapraszam na mojego bloga o najlepszych produktach dla dzieci www.bobobebe.pl :) Znajdziecie na nim tez proste i pyszne przepisy kulinarne

do campari 34 wlasnie przeczytalam o laurze.dzielna dziewczynka !!!!a jej mama!!!!poprostu nie wiem co napisac.jestem w szoku.my zdrowi ludzi przejmujemy sie takimi glupotami ,a tu chora dziewczynka i walka mamy o jej godne zycie.podziwiam.z calego serca zycze Laurze wyzdrowienia :)

Gość eeeeemily
Ja też czytam bloga o Laurze. Czytając go pierwszy raz największa wściekłość ogarnia jak mamę Laury z tym wszystkim zostawiam mąż i to przed samą operacją Małej, tchórz!! A Mama Laury to naprawdę dzielna kobieta, dziewczynka ma dzięki niej prawie normalne życie. Trzymam kciuki za Laurę!

Gość mama wyjatkowej corki
Ja też czytam o Laurze. Jej matka to niesamowita kobieta.

Gość Akropol:)
najlepszy to bachor :D

Gość nie wiem czy sa najlepsze ale
czytam bloga julii ( dobre seruszko czy jakos tak), mamy bengusi, klavell i nasza czworke

Gość agnesdu
Dla tych, którzy mają dzieci, lubią dzieci lub po prostu są zainteresowani ich rozwojem www.bejbilandia.pl

Gość agnesdu
Dla tych, którzy mają dzieci, lubią dzieci lub po prostu są zainteresowani ich rozwojem www.bejbilandia.pl

Gość Antuante
Ja takiego typowego bloga nie mam, ale prowadzę dziecku fotostronę na http://www.tatento.pl/ - fajne miejsce i dość "prywatne" czyli wstęp nie dla każdego.

Gość Aganova
Mateuszek ma już cztery i pół miesiąca (był już nawet dwa razy na zajęciach na basenie), a mój mąż nadal prowadzi mu bloga i nie odpuszcza ;) Oby tak dalej :) Pozdrawiam, Aga http://blogmateuszka.blox.pl

Gość ooo ten
oo ten vivi i oli fajny

Gość no jestem w szoku
super ten vivi i oli. Zdjęcia jak z katalogów. Sam ubieram syna w tych firmach ale takich efektow to nigdy nie uzyskalam. Napewno bede zagadac !

Gość no jestem w szoku
super ten vivi i oli. Zdjęcia jak z katalogów. Sam ubieram syna w tych firmach ale takich efektow to nigdy nie uzyskalam. Napewno bede zagadac !

Gość matka dzieciaczkaaa
Pokój blizniaków z modowego bloga jest jak dla mnie straszny, jak z horrorów. Niby fajny w starym stylku ale ja tam czuje złą energie...

Gość no jestem w szoku
oszalalas matko dzieciaczkaaa ? ! zla energie? jest bardzo ladny, jasny, gzie tu do horrorow? Sama bym taki chciala dla mojego synka.

Gość matka dzieciaczkaaa
Nie oszlałam, wyglada jak pokój w opuszczonym starym domu, dla mnie to okropne i jakieś sztuczne za razem, moze nie mój styl- pokój okropny, bałabym sie tam spać.

Gość no jestem w szoku
hahhaahaha no to raczej oszalalas?

Gość matka dzieciaczkaaa
Nie, ja nie oszalałam. Znam ten blog, i ogladałam juz znacznie wczesniej, przyzwyczaiła się ze dzieci wygladają na przebrane i przestylizowane- czasem w tej stylistyce jakby rodem wyjete z lat 30... teraz ogladam ten pokój, owszem- pokój z pomysłem, ale wyglada on nie jak radosny pokój dzieci, tylko tło do robie im wystylizowanych zdjęc. Ty mozesz sikać z wrażenia nad tym pokojem- ja nie musze, co nie oznacza ze jestem szalona. Śledze wile modowych blogów dzieciecych, i sa tam zawsze swietne markowe iuchy- ale brak w tym wszystkim zwykłego luzu, naturalności. Za kilka lat te dzieci w szkole bedą robiły albumy, koledzy przyniosą fajne wesołe zdj a oni w tych szaro- burych beda wygladać na ich tle jak ich pradziadkowie.Kazdy ma swój styl, mnie ten przeraża tak samo jak foty noworodków w ... paterze.

Gość no jestem w szoku
ohhh widze ze jestes typowym hejtersem. Nie powiesz ze poprostu ci sie nie podoba tylko musisz pojechac, typowe na ty forum :/ Nie sikam nady tym pokojem, bo sama mam inny styl, gust ale nigdy bym nie pomyslala i ocenila zarazem osoby prowadzacej tego bloga, ze ten pokoj jet pod zdjecia i stylizacje tez. Widocznie nawet w glowie ci sie nie miesci ze te dzieci i pewnie nie tylko te, na codzien tak wygladaja,a nie tak jak wiekszosc w dresach, geterkach i dzianinowych sukiemeczkach bo wygodnie i jak sie wybrudzi to nie szkoda . zenada