Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gugutek

najlepsze blogi o dzieciach

Polecane posty

Gość matka dzieciaczkaaa
Ja nikogo nie obrażam tylko wyrażam swoje zdanie- od tego jest forum. Jezeli twoim zdaniem są 2 opcje- przestylizowanie lub pstrokate dresy, to nawet nie zamierzam polemizować, nie mój poziom.

Gość no jestem w szoku
no tamte tez fajny. a tu sie nie boisz i nie przeszkadza ze szaroburo i smutnie??

Gość no jestem w szoku
ale o co chodzi z tym przestylizowanym? to sa ciuchy dla dzieci robione przes sieciowki i wiekszosc rodzicow ubiera tam dzieci. nie rozumiem skad ze przstylizowane?

Gość no jestem w szoku
a no i jestem pewna ze skoro ich matka robi tyle im zdjec, bo przegladam tego bloga i konca nie widac, to takich do pokazania w szole maja pewnie miliony

Gość jgjjhkhgkkk
Omotane szale opaski i inne pierdułki to taka stylizacja na maksa łechee

Gość skoro tez to maszzz
ty tez pisalac pod roznymi nikami wlasnie w temacie o tym blogu vivi&oli....to dopiero prawdziwy hejters!!!!

Gość mamo bliźniaków droga
UBÓSTWIAM się pisze a nie ubustwiam. Popraw bo bardzo w oczy razi. Pozdrawiam.

oj tak tak :D to tez jest moj ulubiony blog, wyje ze smiechu jak widze te torebunie i futra :D i ten pretensjonalny, nie zawsze ortograficznie i stylistycznie poprawny jezyk :D no ale czego sie spodziewac po wlascicielce namalowanych brwi, ktorej podobaja sie imiona typu Nikola i Wiwien (zgroza) :O:D

Gość ostatnio
Ostatnio wszędzie o tym www.vivioli-babiesfashionlife.blogspot.com/ Na dzieciowo, na chustach i teraz patrze tutaj też. Coraz więcej dyskusji i wątkow. No ale powiem wam że na mnie to trochę zadziało. Mój Kacek już po domu w rajtkach i bodziaku nie biega. A jak wychodzimy to chwile pomyśle zanim cokolwiek mu dam do ubrania. Co wy myślicie?

Gość eeeeemily
i znów autorka się reklamuje, żałosne :/

Gość moooje ulubione
Przyznam, że i ja z ciekawości zajrzałam do Vivi&Oli. Cóż...można sobie myśleć, co kto chce. Jednym się będzie podobało, innym nie - kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje jak wiadomo :) Mnie lekko razi podkreślanie, że ubranie niekoniecznie ma być praktyczne i wygodne, że ważniejsza jest estetyka. Tego np. nie ma w "Makóweczkach", dlatego tak lubię tego bloga - tam mama dba, aby dzieci miały ubrania wygodne, ciepłe, "zdrowe" obuwie itd ;) A przy tym też wyglądają świetnie. Ale z drugiej strony jedno jest pewne - te dzieci na uroczystości przedszkolne/szkolne zawsze będą ubrane tak, jak należy. Mamie nie trzeba będzie tłumaczyć, co to strój galowy (że niekoniecznie jest nim bufiasta różowa suknia :P), co to znaczy "elegancko" czy "odświętnie". A i sama mama na przedszkolnej wigilii nie pojawi się w dżinsach i polarowej bluzie. ...tak mi się skojarzyło z dyskusją prowadzoną na innym forum :p O tutaj dokładnie: http://forum.gazeta.pl/forum/w,587,141229477,141229477,Kultura_schodzi_na_psy.html

Gość Zwyczajna mama
ja zapraszam na mojego bloga www.zwyczajnamama.blogspot.com

Gość Aganova
Cóż. Mój Mati nie będzie chyba żadnym Olim - przynajmniej nie planuję psuć mu dzieciństwa w ten sposób, w jaki robi to mamusia tych dwóch maluszków. My na razie jesteśmy na etapie pełzania po całym mieszkaniu i psuciu, co tylko się da. Wszystko nas ciekawi, włącznie z gośćmi wchodzącymi tylko do przedpokoju. Można wtedy wypełznąć jak gąsienica, uśmiechnąć się i zawołać "ble ble da" :) http://blogmateuszka.blox.pl/2012/12/Miesiac-osmy-Niemowle-Demolka-probuje-siadac.html

Gość haha o boszz
ten oststni tragedia. Mamuśki pozazdrościły Vivi&Oli i blogi zakladaja. Tak krytykowały a teraz blogów dzieciowych jak grzybów po deszczu. Żenada. Ten Vivi i oli to jakiś poziom a reszta :/

Gość wierszobajerka
Witam, witam watek stary, ale jary. Najlepszy blog dla dzieci, w sensie ( bardzo trfaione porady, merytoryczna wiedza, gry i zabawy, ciekawe porady o wychowywaniu dziecka) tutaj www.wierszobaje.blogspot.com

Gość lolitte
najlepszy to Tosinkowo zdecydowanie :)

Gość Netkowa
Ja polecam bloga mojej koleżanki, nowego ale świetie się zapowiadająćego www.happinessiseasy.pl

Gość Emma Dzidziusiowo
Dorka - dziękuję, cieszę się, że komuś się podoba mój blog! :D Zapraszam do siebie http://dzidziusiowo.blogspot.com/ :)

Gość gość
Blogi blogami ale są jeszcze gazety internetowe. Ja polecam Nasze Szkraby - jak na razie jedyna gazeta jaką znalazłam za darmo w internecie www.nasze-szkraby.pl Znacie jeszcze jakieś?

Gość Patrycjaaa12
Nowy rok szkolny szybko nadchodzi, czasu pozostało niewiele, serdecznie proszę o wsparcie nawet kilka złotych na zakup książek i pomocy do szkoły będzie pięknym i miłym gestem. 91 2030 2267 2000 0000 0122 4740 Wszystkim dziękuję za okazaną pomoc

Gość gość
mumandbabyworld.blogspot.com Polecam, ciekawe informacje...