Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

czy istnieja tacy faceci?

Polecane posty

Gość cukinka
A! Jeśli chodzi o wzrost, to 190 cm nie jest jakąś restrykcyjnie przestrzegana granicą, ale musi być wyższy ode mnie.

no wiec tak-wzrost 190 to jest idealnie, ale jak bedzie ponad 180 tez jest ok:) chodzi mi o to, zeby byl wyzszy ode mnie, a mam 176cm:) a co to linku tej dziewczyny..hmmm..nie bede udawac skromnosci,jestem ladnijesza, mam delikatniejsze rysy twarzy,jasne wlosy lekko krecone, ubieram sie z klasa, a ta dziewczyna troche tandtenie:)

Gość cukinka
Faktycznie, dziewczątko na zdjęciu jest dość przeciętnej urody, myślę, że nie odstaje od przeciętnej Polki.

Gość kolli
brunet nie ma nigdy niebieskich oczu, chyba ze szatyn :)

nie mowie ze jest brzydka-mi sie nie podoba jej styl-za duzo makijazu, nieladne, tantetne ubrania, kiczowata torba.gdyby byla inaczej\"zrobiona\" byla by calkiem ladna:)

Gość cukinka
=Ja= a Ty co? Jasnowidz? samotny - gusta są rózne kolli - chyba niewielu brunetów dotąd widziałaś/eś? :D

Gość kolli
Bycie brunetem wyklucza posiadanie niebieskich oczu. Mezczyzna o ciemnych wlosach itp, ale posiadajacy niebieskie oczy to szatyn.

Gość cukinka
Tak, dora20, ale chyba zgodzisz się, że "zrobienie" nie decyduje o urodzie, tylko o ogólnym wrażeniu estetycznym. Urodę albo się ma rewelacyjną, albo...trochę mniej rewelacyjną ;) A przede wszystkim jest to kewstia dyskusyjna, bo zalezy od indywidualnych preferencji każdego człowieka.

zgadzam sie:) ale jak ktos jest calkiem ladny, a odstrzeli sie w kicz i tandete i gore za ciemnego pudru, to nie bedzie wygladac ladnie.

No to fajna jestes. Ja niestety jestem blondynem, ale dobrze zbudowanym.

Gość cukinka
Fakt, ubranie i makijaż moga zarówno upiększyc, jak i szpecić.

Gość trele morele srele bele
ja znam.. ma 26 lat, skonczyl politechnike, teraz studiuje jakies zos zwiazanego z zasobami ludzkimi, mieszka jeszcze r rodzina,ale ma dom pod kielcami gdzies, i ma 188 i brunet i niebieskie oczy i och i ach:P chcesz?:D ps. z rodzina tylko mieszka,bo tak u nich w domu kazdy ma swoje zycie i nikt sie nikim nie interesuje:P

Gość no dor dora czy jak ci tam jes
tprzestan jezec i spierdalaj zforum a kseca narysuj sobie kretkami

plusy wysportowany 183 wzrostu ciemne wlosy informatyk 26 lat mieszkam sam we wlasnej kawalerce minusy dozywiam sie u rodzicow Zabawne bo spelniam te wymaania nawet moglbym podeslac ci swoje zdjecia. Tylko, ze ja jestem z Zielonej Gory a ty zapewne z drugiego konca Polski Napisz skad jestes?

Gość pralina
Hej =Ja=, czy jak ci tam, jesteś cholernie irytujący z tymi swoimi linkami na różnych topikach. Masz jakąś schizę na punkcie tej dziewczyny, czy jak? A może jesteś tak pusty i powierzchowny, że człowieka oceniasz tylko po wyglądzie? Porażka!

Gość to nei jest mozliwe
wrazliwy opiekunczy czlowiek nie zrywa kontaktu ze swoja rodzina. chyba ze pochodzi z patologicznej rodziny - wtedy jest popaprany emocjonalnie w 99% przypadkow. powodzenia