Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzielna dziewczynka

zwiazek z dzieciatym facetem

Polecane posty

Gość dzielna dziewczynka
SPOTYKAMY SIE JUZ 4 MIESIACE

Gość no cóż...
dzielna dziewczynko ---> napisane jest przez Ciebie "ja sam jestem w takim związku" a więc jesteś sam czy sama ?

Gość a jak...
:) :) :) :) :) tak myślałam :) :) :) że to dopiero słodki :P począteczek :P :)

Gość dzielna dziewczynka
sama soki zjadlam literke :p

Gość Izunia77
ten słodki począteczek będzi trwać:P długoooooooooooooo :)

Gość no cóż...
oj łakomczuch jesteś i "r" też (soki)

Gość dzielna dziewczynka
ehhehe sorki :P:P

Gość maszyna
to co? matka tego dziecka chciała sobie zapewnic byt w postaci alimentow? ciekawe co to za osoba publiczna? nie kojarze zadnego 29-latka ktory mialby corke natasze...

Gość Izunia77
Byt w postaci pieniążków Ale i łatwej pracy, dzieki niemu miała to i jest i była na stronach gazet. A oto chodzi w publice;) stad takie pary itp. Nigdy nie umiała pracowa.ć, robił na nią mąz:P Taki leń, szukała szybkich pieniędzy - faceta,co będzie ją utrzymywał, bo miała zostać w domu. Taki był jej plan, ale nie wyszedł. I dobrze:)

Gość dzielna dziewczynka
jest osoba publiczna w swoim miescie ...

Gość maszyna
a z jakiej branży życia publicznego jest Twój facet?

Gość maszyna
taka osoba publiczna...czyli pewnie co najwyżej jest radnym ;) 29 lat? kim on może być?

Gość dzielna dziewczynka
sorki ale temat byl inny ogolny a nie ze dotyczyl mojej osoby i jego

Gość dzielna dziewczynka
a nie ze mial dotyczyc mnie i jego *

Gość Izunia77
No tak jets Radnym, buziaki bo mu sie udało:) czytałam, że startuje,pewnie niedługoopowie oswoich planach albo już zrealizowanych planach na rzecz miasta:);)

Gość dzielna dziewczynka
nie radnym nie jest tak zeby rozwiac wasze watpliwosci

Gość maszyna
skoro jest ogólny to można nakreślić kim on jest...bo jak widac nie jest osobą istniejąca w kronikach towarzyskich typu dwutygodnik Gala,Viva itd...

Gość no cóż...
dzielna dziewczynka co sadzicie na ten temat Związek z dzieciatym facetem. trochę mnie dziwi że pytasz. Upatrujesz problem w tym? Ja nie widzę w tym nic stojącego na przeszkodzie waszych spotkań o ile "facet" (nie lubię tego określenia ze względu na niedookreślenie t.z. dla mnie między chłopak a mężczyzna)jest wolny.

Gość maszyna
była na stronach gazet...z radnym...nie wierze..słowem wielki świat...;)

Gość dzielna dziewczynka
niee! a czy wy zawsze wszytko wywyzszacie jest osoba publiczna w swoim miescie i znana wie cchyba nie pokazaywalby sie ze man wszedzie gdyby mila mnie w D...

Gość dzielna dziewczynka
dobra nie ma oczym tu zwmai gadac a wszegolnosci z 2 osobami ;]]] chyba nie musze wymieniac z kim ;]]] powodzenia

Gość kiedyś RER
Izunia? Nie łapię? Autorko --> najważniejsze, że od samego początku wiesz, na czym stoisz. Moja koleżanka dopiero po pół roku słodkiej znajomości dowiedziała się, że jej facet jest tatusiem :( Zauważam natomiast pewien wspólny, niepokojący trend do obwiniania byłej (matki dziecka). Please, zwalcz to! Pozdrawiam!

Gość dzielna dziewczynka
wiec widzicie Moj mezczyna od samego pocztku byle ze mna ferr odrazu mi powiedzial ze ma dziecko nawet tego nie probowla ukryc dla takich Panow

Gość maszyna
babom to się w głowach przewraca ...wydaje im sie że sa na świeczniku...kochanek-radny...pokazuje sie z nia...gdzie? w kosciele? na festynie w gminie czy dożynkach?

Gość dzielna dziewczynka
zjadlo mi wyraz - BRAWO DLA TAKICH PANOW !!!

Gość Izunia77
W tym wypadku była podła i winna. jej zagrania w stosunku do jego ex, podłe A lkudzie pokazuja sie razem by pokzac innym, ze są para, ale grają dla dziecka od razu widać, że ona w rozporku, a mowiła ze nie umie okazywac uczuc:P no tak wtedy nie miał kasy i konta:P pootem miał Nie lubie takich kobiet i to w jaki sposob obeszła sie z jego ex, podła! Gdyby byli parą jak dzidzia była mała mieliby razem foty w gazecie:P od razu trzeba było pokazac gdzie miejsce tej base łachudry:P:) Ponadto 30 czerwca 03 mowil ze kocha z i 1 czerwca w 03 tez:) zatem widac, ze base ex matka dziecka nie liczyła sie. A była w 3 miesiacu..i jechała do meza, bo mu rogi przyprawiła!!!:) hahaha

Gość dzielna dziewczynka
MASZYNA amoe ty poprostu zazdroscisz ;]] co moze tobie nie wyszlo moze taka osoba wykozystal Cie i teraz dogryzasz co ?

Gość maszyna
właśnie-te wszystkie pseudo pocieszycielki obwiniaja matki tych dzieci...a prawda jest taka że to facet mysli rozporkiem a nie głowa i takie historie pozniej wychodza...dziecko powinno sie miec z kims z kim sie bedzie szczesliwym...i lepeij zastanow sie czy to pokazywanie sie z Toba nie jest motywowane wylacznie tym że jestes fajna młodą dupa w sam raz do łóżka...

Gość dzielna dziewczynka
o boze izunia77 wez moze zacznij pisac jakies ksiazki z fantazja bo widac nadajesz sie do tego

Gość dzielna dziewczynka
nie znacie teh histori i moze lepeij zebyscie jej nie pzonaly ale nie wiem komy pozniej byloby glupio ;]]]] bo napewno nie mi I TO JEST KOLEJNY PRZYKLAD ZE LUDZIE NIE WIEDZA A OCENIAJA I NADODATEK LUBIA SOBIE DOPOWIADAC BRAWO DLA IZUNI77