Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzielna dziewczynka

zwiazek z dzieciatym facetem

Polecane posty

Gość dzielna dziewczynka

co sadzicie na ten temat ja sam jestem w takim zwiazku jego coreczka mnie akceptuje widzimy sie co tydzine lub co 2 razme spedzamy weekendy :)) jest super baiwe sie Nataszka ma 4.5 latek ja mam 22 a On 29 w tygodniu zostaje nam tylko GG ale nie nazekam jak anrzie jest oki:))

Gość no to dzielna dziewczynka

Gość dzielna dziewczynka
ani luzny ani przyjacielski to cos wiecej:)))

Gość dzielna dziewczynka
nie nie on nie jest zonaty i niebyl :)) im poprostu nie wyszlo - dluga historia ale moge dodac ze razm wspolnie odwozimy jego coreczke do jego bylej ...

Gość Izunia77
Oni nie byli związekim. Tylko znajomymi. I Ona ma z nim dzidzie. Tak ważna Niunia. I razem z nią jesteśmy. I chodizmy na spacery. Bierzemy od tej..;) i zabieramy Niunię. A Ją trafia, a złośliwa:) Ale to dobrsze szybciej dorosnie, bo jest dziecinna:)

Gość dzielna dziewczynka
walsnie do mnie dzwonil:))) onjest cudowny sadze ze nie leci sobie ze mna w gumki wskazuje na to wiel powodow 1- jest osoba publiczna wszedzie pokazujemy sie raz nawet telewizja 2 - kontak z jego coreczka 3-poznalam jego wielu znajomych 4-dobry kontak z jego rodziami itd idp mozna wiele wymieniac ..... mam nadzieje ze bedzie dobrze a nawet jeszcze lepiej :)))

Gość a jak...
długo trwa ten Wasz związek? Na początku wszystko jest takie cudowne, wspaniałe słodkie :P

Gość Izunia77
2 - kontak z jego coreczka 3-poznalam jego wielu znajomych 4-dobry kontak z jego rodziami to jets wazne, i faktycznie nie leci w MNM's;) w kulki:P Jesli tak jets bardzo kocha:) Ponadto wazna rzecz: Ona mowiła, ze nie byli para, on nie chciał sie wiazac. I tego sie trzymajmy, :) to nie był zaden związek. ot znajoma w potrzebie, to i sie przyssała;) do Niego:)

Gość dzielna dziewczynka
nie rozumiem Twoich ostatnich komentarzy ;/

Gość Izunia77
trwa bardzo długo:) I bedzie tak cudownie zawsze:) choć wiemy, że innym to kole:) to ich sprawa:P

Gość Izunia77
A są bardzo ważne - nie byli w związku. Ot zwykła znajoma, która nie miała pracy i się tak uwiesiła na Nim, z całym swoim zyciem. trzeba podkrelsac, ze nie był to związek. Wcale. Grali dla dobra dziecka:)

Gość a jak...
nie kapuję kto jest kto :P

Gość dzielna dziewczynka
;/ o co ci chodzi --------- izunia77 ;]

Gość no cóż...
a na Marsze równości też chodzicie?...

Gość a jak...
Izunia ironizuje :P :P bo pewnie zna trochę temat i wie, jak to jest :P :P

Gość dzielna dziewczynka
nio nio widze ze trzeba zamknac temat bo co niektorzy ,,,,, ;]

Gość Izunia77
Mówię prawde:P:) I wiem, że ważna w związku Miłośc i jasność, szczerość:) I jets cudownie:) Ironia to nie mój styl bycia. Po co tworzyc cos, czego nie było?:) sami mowili o tym, jak dziecko było małe:) teraz tym bardziej mowic kim była, bo znów w pióra obrośnie i zacznie się panoszyć:P

Gość dzielna dziewczynka
hmm jeszcze nie bylo slowa kocham bo jeszcze na to zawczesnie

Gość a jak...
dzielna dziewczynko :) na początrku wszystko jest takie fajne, dzieciaczek przesłodki i w ogóle super ekstra fantastycznie :) Z biegiem czasu zaczyna być nieszczególnie i dzidzia już nie taka słodka, bo faceta chciałoby się mieć dla siebie, a nie rozdartego między dwiema rodzinami :) Wiele kobiet potwierdza to co piszę :) Niestety :)

Gość Izunia77
słowo kocham było poezją powiedziane:) Pieknie tak mówic gestem, słowem, az do pełnosc tak tuz obok siebie:):)

Gość dzielna dziewczynka
moze i tak ale Nataszka woli bardziej przyebywac z ojcem niz z matka wiec co to za matka ktora woli kumeplki i imprezy a wdomu syf ;//

Gość no cóż...
16:00 dzielna dziewczynka co sadzicie na ten temat ja sam jestem w takim zwiazku jego coreczka mnie akceptuje ......

Gość dzielna dziewczynka
mi osobiscie nie przeszkadza ze On ma dziecko :))) a moze to przez to ze ja sama PRAWDOPODOBNIE nie bede mogla miec dzieci .....

Gość Izunia77
17:31 jakie 2 rodziny:)? co on Bigamista:P? On ma jedną rodiznkę - żoneczke, córcie, i kolejne dzieci z żoneczką:)

Gość a jak...
dziewczynko na początku to nie przeszkadza nic a nic :) to nawet miłe :) a jak długo jesteście razem? Nie odpowiedziałaś :)

Gość dzielna dziewczynka
izunia77 UMIEMY CZYAC!! NIE JEST I NIEBYL ZONATY