Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diablica 20

soczewki kolorowe poszukuje!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość sexihela
ja ci powiem , że nosiłam kiedys takie jesdne , ale to były te bez "dziurki" na źrenice - tylko całe zielone , wiec siłą rzeczy raczej delikatne i przezroczyste - uczucie było takie samo jak przy normalnych soczewkach , lekko na zielono widziałam świat , ale na oku tej barwy nie było widac , bo mam ciemnobrazowe oczy :) nie wiem , jak to jest z soczewkami kryjącymi

Gość diablica 20
no i nie dowiedzialam sie tego czego chcialam

no ok...poczekaj, moze inni zaglądną na ten topik i udziel a ci informcji. Pozdrawiem serdecznie. PA

Gość diablica 20
ja mam jasne oczy błekitno szare i poszukuje takich soczewek ktore przy ciemnym makijazu oczu sie wyrozniaja tzn bardzo jasnych

Gość diablica 20
gdybym ku... to potrafiła wkleic to byscie wiedzieli czego chce ale jastem ciemna jak noc i nie wiem jak wkleci

Gość diablica 20
wchodzi ktoś czasem na allegro?????

Gość soczewki kryjace
nawet przy ciemnych oczach zabarwia oko na niebiesko nawet tylko ja nosze jednodniowe z ciby jasne zielone a sama mam oczy czarne wiec luss.Tylko najpierw musisz isc do okulisty chy6ba ze u optyka mozna sobie zbadac oko i dobiora Ci soczewe na probe zanim kupisz ale to w dobrych salonach

Gość diablica 20
a czemu pytasz?

Gość diablica 20
a propo tego allegro tam jast taka laska ma blad wlosy z ciemnymi koncami i kolczyk nad wargą moze ktoś widzial?

Gość diablica 20
no i wlasnie ta dziewczyna ma taki soczewki jak ja chce !!!!!!!!!! ok juz wam nie bede głowy zawracac