Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikitka_07

ile mozna czekać?

Polecane posty

Gość nikitka_07

To juz 40 dzien mojego cyklu....zazwyczaj okres mialam ok 34 dnia. (czasem troche pozniej czasem wczesniej)...Seks uprawiałam zawsze z prezerwatywą, wszystko było bezpiecznie....ale treaz jak tak czekam to bardzo sie niecierpliwię i wymyślam rózne powody. Piersi mnie bolą, brzuch tez....i tak od tygodnia.....to strasznie uciązliwe...ile wam sie najwięcej spózniał?

Ponad tydzień (8 czy 9 dni). Miałam też w tym czasie bóle brzucha - okazło się, że to był jakiś stan zapalny.

Gość nikitka_07
no i poszlas do lekarza? mnie sie teraz moze spozniac przez solarium, stres, moze alkohol (bo kilka imprez bylo), te opady sniego (bo pogoda nieco sie zmienila)........chyba zaczynam swirowac ;(

Gość nanka3456
ja mam tez cykle 34 i zdarzyło mi sie ze cykl przeciagnal sie do 43 wiec poczekaj chociaz wiem ze łatwo mi mowic

Gość nikitka_07
a moze ktoś jeszcze?

Gość nikitka_07
a hmm czy istnieje jakaś granica....ile może się spózniać okres? tzn najdłuższy cykl......

Gość ************
mi sie spozniał 2 tyg....chyba ze 3 razy tak miałam , no i nic z tego nie było :))

Gość ggfghnhnhmmn
mój rekord to 84 dni, przy zwykle 28 dniowych cyklach... torbiel po odstawieniu piguł. zwykle po 50 d.c. gin jest już obowiązkowy.

Gość nikitka_07
No a dzisiaj 41 dzień i też nic tylko bóle się nasiliły...już nie wiem co myśleć :((