Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie proszę

Jak to jest być nikim?

Polecane posty

Gość powiedzcie proszę

Gość jzs
Nie polecam, to straszne uczucie:O

Ehh niby kazdy z nas jest kims....ale to nie jest tak... sa momenty kiedy czuje sie KIMS wyjatkowym a sa momenty kiedy czuje sie nikim......smieciem....

Gość ja jestem nikim...
niezauważona przez nikogo, niepotrzebująca nikogo i trochę smutna z tego powodu

Oj jestes KIMS dlatego ze ejstes czlowiekiem....masz WARTOSC i nie pisz tak... bo w taki sposob ranicz osoby, które Cie kochaja...:) dla których jestes wazna

Gość ja jestem nikim...
Taka_sobie22 - nie mówię tego nikomu, żeby nikogo nie ranić właśnie i nie chcę żeby ktoś pomyślał, że użalam się nad sobą, ale jestem nikim, bo moje życie do niczego nie prowadzi. Pracuję, ma dom i nawet męża :) ale co z tego. Ja kocham mojego męża, on chyba mnie także, ale czuję się nikim. Ciężko to wytłumaczyć, jednak nawet do tego można się przezwyczaić i nie zwracać na to uwagi. Tylko niekiedy ciężko jest :(

Gość ja jestem nikim...
ale dzięki za dobre slowo

Jesli nawet jestes zwyklym czlowiekiem, najnudniejszym na swiecie, to juz jestes kims. ZWYKLYM CZLOWIEKIEM. Jednostka. Z jednostek sklada sie tlum. Kazdy z nas jest trybikiem swiata polaczonym z nim wieloma nierozerwalnymi wiezami. A jesli kocha Cie chociaz 1 osoba, to juz jestes kims waznym i bez Ciebie swiat nie bylby taki sam.

Gość ja jestem nikim...
bywają takie dni, że czuję się kimś, mało ich jest jednak, wiem że to że czuję się nikim jest tylko i wyłącznie zasługą mojego umysłu, zazdroszczę wszystkim, którzy czują się kimś, bo są poprostu ludźmi. mnie to nie wystarcza... ja czuję się jak kamień obok którego się przechodzi i nie zauważa się go, chyba że jest potrzebny do przytrzymania drzwi. Nie mam żadnych myśli samobójczych, ani nie siedzę całymi dniami, płacząc w domu nad tym jak straszne jest moje życie. A życie toczy się dalej i co z tego??

Gość mam wszystko w pięcie
Czasem naprawdę fajnie jest być nikim, bo tak: nikogo nie obchodzisz, więc nikt się nie czepia, nikt ci nie wtyka nochala w życie, nikt cię nie poucza, nie ustawia itp., można olać równo wszystko i wszystkich. Wolność :D

ja jestem nikim - musisz sobie zdac sprawe, ze jestes dokladnie taka sama jak Ci wszyscy ludzie i ze oni tez maja czesto takie mysli jak Ty, a Ciebie postrzegaja jako KOGOS zyjacego obok i nie zwracajacego na nich uwagi.

...ja tez czasami czuję się nikim, zwłaszcza, że nie mam pracy a w związku z tym dochodów, ....miałam męża którego nie kochałam, choć niby dobry był (jednak nie do końca), ale postanowiłam odejść od niego, bo stwierdziłam, że już nie mogę i nie chcę żyć z kimś a raczej obok kogoś kogo nie kocham (ale to długa historia). ....a teraz...nie wiem co będzie ze mną dalej... ...trochę zeszłam z tematu, ale to nic...

Gość ja jestem nikim...
enamorada dzięki Ci - w ten sposób nie myślałam, ale może czas zacząć ... tylko trochę trudno mi w to uwierzyć

Uwierz mi, ze to prawda i zaobserwuj swiat. Ja kiedys bylam bardzo niesmiala, dopoki nie zauwazylam, ze wszyscy wokol maja jakies kompleksy. Potem zaczelam spogladac na siebie z boku, tak jakbym byla obca mi osoba i odkrylam nastepna zadziwiajaca prawde - niesmialosc nie jest zadna wada, byla po prostu cecha, ktora mnie charakteryzowala. Nie zaszywaj sie w sobie, zrozum, ze jestes jedna z wielu, a ludzie znaja Cie tylko powierzchownie i widza to, co Ty widzisz u nich. Na dodatek widza to, co chcesz im pokazac. I najsmieszniejsze, oni w to wierza. ;)

Gość ja jestem nikim...
enamorada - a więc czas wszystko przemyśleć :) i naprawdę postaram się, bo skoro ktoś zadaje sobie tyle trudu, żeby odpisać na moje biadolenie, to chyba warto trochę się postarać. pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za dobre słowo :)

Gość upipipipiippi