Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

etna001

czy to normalne....

Polecane posty

spokojnie pelnoletnia jestem. A ty chyba nie rozumeisz pytan ale czego wymagac od osoby o nicku paris hilton;/ to przewyzsza twoje moziwosci intelektualne

to normalne! ...w sumie czasem bywa, że i o przyjaciólki jesteśmy zazdrośni... choć w przypadku przyjaciela ...to się zastanów czy się w nim nie podkochujesz...

he :) stereotypy rządzą twoim umysłem, pełnoletnie to znaczy, że masz 18 - 19? Czyli do dorosłości jeszcze ci daleko. Co do nicka - to moja przwrotność, by osoby o niższym niż moje IQ same się demaskowały, co właśnie etna uczyniłaś.

nie podkochuje sie napewno bo nigdy nie widzialam nas w innych kategoriach niz przyjaciele :)

ze dorosli nie zawsze znaczy bardziej inteligentni albo madrzejsi to nie wiek nas uczy zycia tylko sytuacje jakie przezywamy

gdybys byla jego prawdziwa przyjaciolka to byloby ci smutno ze twoj ukochany przyjaciel nie moze sobie dziewczyny znalezc :P a gdyby ją odnalazl to cieszylabys sie jego szczesciem a nie topiki o zazdrosci zakladala!! :>

nie trudno rozwalic kogos, kto osadza po zbiorze liter i ocenia wedlug pewnego wzorca, ktory i tak jest sztucznie wykreowany