Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosta

coś oryginalnego dla rodziców !!! Poradźcie

Polecane posty

Gość nerwi
a my zaplanowalismy ze damy rodzicom recznie robione albumy. Każdy z nas przygouje swoj album z fotkami od momentu narodzin, poprzez wazne chwile i momenty w zyciu az do momentu poznania sie przez nas. Dodatkowo umiesciy na nich jakies fajne komentrze etc

ja nawet jak myślę o podziękowaniach dla rodziców to za każdym razem płaczę:( moja mamusia zmarła dwa lata temu,była cudowną osobą i tak naprawdę to tylko jej należą się podziękowania, a mój ojciec po jej śmierci robił mi i mojej siostrze jazdy że musimy zaakceptować wręcz na siłę jego kobietę,która przewróciła po hamsku nam życie, mam do niego wielki żal, znowu rodzice mojego przyszłego męża też nie świecą rodzicielstwem . Nie wiem jak przeżyję ten moment. Jest mi strasznie, strasznie przykro , nawet teraz płaczę.:( Pozdrawiam Was wszystkich i życzę miłych chwil na waszych weselach.

Gość sierotek
KAsiunia jeśli w przypadku obojgu par rodziców były jak mówisz "jazdy" możecie podziękowac dając bukit kwiatów bez żadnych prezentów, zadedykować jakąś pioesenkę którą lubi pokolenie rodziców albo chociażby walca, zatańczyć z nimi i już :) Nie łam się jakoś przeżyjesz, Twoja mama pewnie spogląda na Was z nieba i się cieszy że jej córa sie przygotowuje do ślubu. JA tak myslę o moich rodzicahc i Babci chodz tez jest mi bardzo smutno i sie boje tej chwili w czasie wesela - makijarz ślubny pewnie mi poplynie ....

cześć sierotek! masz rację jakoś to muszę zorganizować, żeby nie popsuć reszty wesela choć i tak wiem , że nie będzie to łatwe i tak jak mówisz makijaż to będzie poprawiany pewnie nie raz. Życzę tobie super weselicha i uśmianej buzi :) pozdrawiam :)

Gość zonqa
a ja planuje moich rodzicow i rodzicow przyszlego meza zaprosic na kolacje do restauracji i im podziekowac w ten sposob i ewentualnie przygotowac dla nich jakis prezencik-upominek

Gość asiorek83
a ja mam takie głupie pytanko , w którym momencie wesela podziękować rodzicom? Czy zaraz po toaście czy troszke później;) pomóżcie:)

gosta wiesz,ja rezygnuje z bombonier i kwiatow (bo kwiaty zwiedna a bomonierka zostanie zjedzona) poza tym nie kazdy lubi mysle ze to tez bedzie dobrym pomyslem, ja sama tak robie: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=173221889 poza tym nie bede puszczala tej standardowej piosenki,mam w zanadrzu inne, jest wiele innych pieknych piosenek \'\'Dla Rodzicow\'\',jesli chcesz, to daj mi maila,a te piosenki ci wysle na poczte, ok:)

sierotek, zycze ci aby ten wyjatkowy dzien pozostal w Twoim serduszku, jako Szczesliwy!:) ps. do gostek- uwazam ze taki prezent powinien byc pamiatka na dlugie lata, poza tym prezent nie jet drogi, a ladny, tez taki bede miala z naszym zdjeciem:)

To poproszę o te piosenki na maila gosia9107@wp.pl

Gość nerwi
ja też poproszę o te piosenki na maila: gwiazdka190@wp.pl

Gość tragedia....
a ja mam najlepsze rozwiązanie dla tych ktorzy nie chcą dziekowac... po prostu tego nie robcie! skoro to dla was przykre... Przeciez jak powiecie orkiestrze zeby nie robili tego to nie zrobią. Wg mnie to proste. A goscie by nawet nie zauwazyli

Gość Koregra
I tak u nas właśnie będzie a raczej nie będzie. Podziękowanie będzie w kościele. kupiliśmy ksiązki "Rytuał rodzinny" zapakujemy ładnie i damy po głównej ceremoni ale przed wyjsciem z kościoła obgadamy to jeszcze z ksiedzem. Nie podoba mi się ta chwila na weselach wszyscy płaczą. piosenka też mi się nie podoba. A po trzecie rodzice TŻ ... hmm może i by się coś znalazło za co można podziękować ale na pewno nie za to za co się przeważnie na weselach dziękuje Myślę że takie rozwiązanie będzie odpowiednie.

gosta, nerwi , marfuszka piosenki poszly:) reszta jest w czasie sciagania, wiec reszte wysle pozniej:) moze odbiegaja one nieco od \'\'Kochanych Rodzicow Mam\'\', bo niektore sa np slaskie:) ale moze ktoras cos sobie wybierze. Aha, i wysylam polskie:) pozdrawiam:) 🌻

Gość Do Papierowych
Te puzzle to dopiero kicha :/

Gość Wedding Planner
asiorek83, godzina podziękowania Rodzicom zależy tylko od Was i od kondycji Waszych rodziców. Wiadomo, nie wszyscy czują się na tyle dobrze, by zostać do samego końca wesela. Miałam przyjemność organizować wesele, na którym podziękowanie odbyło się niemal na samym początku - mama pana młodego była chora i nie dałaby rady dotrwać do północy. Jeśli zaś chodzi o upominek dla rodziców, to zdarzały się komiczne sytuacje: Młoda Para wręczała rodzicom T-shirty ze swoimi zdjęciami z dzieciństwa (to dla młodych rodziców). Niektórzy młodzi wręczają mamom biżuterię (np. bransoletki, kolczyki) a ojcom spinki do mankietów. Niektórzy księgi podziękowań (nieco kiczowate, ale o gustach się nie dyskutuje). Zdarzyło się w mojej praktyce, że Młoda Para kupiła bilety do teatru dla obu rodzicielskich par. Różnie bywało :)

gosta - napisz mi maila co o tym myslisz, a reszta piosenek (niestety tych ladniejszych) jeszcze mi sie sciaga,heh:)

Wedding Planner - widzialam te ksiegi z podziekowaniem dla rodzicow, ze zdjeciem Pary Mlodej, i uwazam ze sa przeurocze. Puzzle nie pasuja, chyba ze rodzice sa puzzlo-maniakami, a bizuterie to ja moge dac na urodziny badz imieniny, co do biletu do teatru,nie kazdy rodzic lubi,a na wycieczki dla rodzicow niestety nas nie stac a ksiega ladny i trwaly prezent,pamiatka na dlugie zycie.

Gość Wedding Planner
Tylko przytoczyłam przykłady :) Tyle ich, ile ludzi :) Miałam Młodą Parę, która nagrała Cudownych Rodziców Mam w jakimś tanim studio (czy też na komputerze w domu), zrobili okładkę ze zdjęciem swoich rodziców i wręczyli im taki prezent wraz z kwiatami. Jeśli zaś chodzi o biżuterię, to nie jest powiedziane, by mamy dostawały ją tylko w imieniny czy na urodziny. A jeśli chodzi o teatr, to wystarczy odrobinę znać swoich rodziców :) Każdy pomysł jest dobry, o ile nie będzie się szukać jego wad.