Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k_nga16

Dziewictwo i tego tajemnice

Polecane posty

Jak to z Wami było? Co czułyście po pierwszym razie, jakie były Wasze odczucia i bóle.. Co z krwawieniem? To prawda czy fałsz? Jaka reakcja chłopaka.. Co jeszcze możecie powiedzieć na ten temat? Pozdrawiam.. =)***

Gość kopakapana
Ja ani nie krwawilam, ani nic mnie nie bolalo...Nie mialam tez problemu z nawilzeniem pochwy. Wszystko latwoi sprawnie. I na dodatek przyjemnie :)

Gość kopakapana
Ale jesli masz 16 lat to moze jeszcze poczekaj? Taki mlody organizm jeszcze nie jest w pelni przygotowany...Przemysl to! Moze Ci nie byc tak dobrze, jak w moim przypadku.

Gość no jak dla mnie to bolało
trochę, ale nie za bardzo. Może dlatego, ze byłam pijana troszkę;) Tzn. po 4 piwach konkretnie. Ale naprawdę duuuużo bardziej bolałojak chłopak zaczął wkładac mi w tyłek:O Nie dość, że zaczęła mi troche lecieć krew, to jeszcez potem bolał mnie cały brzuch. Ale widocznie jemu się podobało, w życiu nie widziałąm go tak ozywionego, jęczał, kręcił się i po chwili juz było po nim... No i po spuście w tyłek i pierwszym razie okrutnie bolał mnie brzuch, a potem miałąm sraczkę:O Nie chciałąm potem juz w tyłek, ale ponieważ mój hłopak bardzo to lubił to mniej więcej co trzeci numerek mieliśmy właśnie w tyłek. A im bardziej mnie to bolało, czy czułam jakiś dyskomfort, tym bardziej on się podniecał, ze jęczę i w konsekwencji trzymał mnie za głowę i rżnął. Więc po prostu potem juz siedziałam cicho:P Ale ogólnie miło to wszystko wspominam. Teraz mojemu facetowi sama zaproponowałam w tyłek i się zgodził.Ale robimy to rzadko, bo on średnio to lubi. Z koleji woli jak mu obciągam i połykam, woli to nawet od seksu. Nic go tak nie podnieca jak głębokie gardło.

Gość kopakapana
hmm....seks analny powinien byc chyba bardziej przemyslana sprawa...

Gość nitka22
miałam 22 lata, bolało baaardzo i po chwili od przerwania błony dostałam takiego dziwnego drżenia całego ciała. Poza tym baardzo miło, takie uczucie bliskości, doznanie przyjemne bardziej psychicznie niż fizycznie. Jak chodzi o fizyczne odczucia to każdy kolejny raz był super i coraz przyjemnbiejszy:)

k_nga16 , jesteś jeszcze? Ja jestem dziewicą ale kiedyś próbowałam tego z facetem,w ostatniej chwili się wycofaliśmy

Gość mnie tez bolało
ale nie błona, ona była cienka i chyba zerwała sie juz wczesniej przy macankach, sam stosunek bolał o tyle ze było tak ciasno ze miałam uczucie jakbym miała zaraz trachnac.... duze napiecie, ale z czasem mineło, ps. moj kochany ma dosyc grubego;)

Gość mnie tez bolało
zapomnialam dodac ze fizycznie bylam juz gotowa (25 lat)

Gość niusiazzzz
prawie wcale nie bolało i żadnej krwi nie było, mój facet po wszystkim stwierdził że nie byłam dziewicą i ze go oszukałam. Z tego powodu się między nami popsuło, bo on mi to ciągle wypominał i nic do niego nie trafiało. Z perspektywy czasu widze ze z jego strony to byl tylko pretekst, zeby zerwać ze mna. Ach, szkoda słow... Żałuje teraz że to z nim był mój pierwszy raz

Gość nie dziewica
należę do tych szczęsciar których nie bolało :) a tak się bałam jednak odpowiednie przygotowanie robi swoje w tym momencie się nie bałam miłość to uczyniła? ;)

...Jak przestaniesz sobie zadawać te pytania... ...To będzie oznaczać że jesteś gotowa.... ...Na razie poczekaj... ...Fizycznie może jesteś już gotowa(na pewno)... ...Jak dla mnie sex to 50% psychiki a więc jesteś na półmetku...