Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaamyyyk

Easy-peel we Wrocławiu, czy ktoś przeszedł taki zabieg?

Polecane posty

Gość Kaaamyyyk

Wiem, że jest to głębokie złuszczanie naskórka kwasami i efekty są zniewalające, choć przez tydzień wygląda się strasznie. Osobiście mam gdzieś to jak będę wyglądała przez te 7 dni i chcę się poddać temu zabiegowi, ale wolałabym nie trafić do dermatologa wybranego z książki telefonicznej. Czy ktoś jest już po takim zabiegu i może polecić kogoś z Wrocławia? Bardzo proszę o pomoc.

Gość na Zaciszu
nie wiem czy to jest samo,ja miałam tzn Topix,na bazie kw. glikolowego, ja wyglądam strasznie przez 3-4dni ,ale to taka rewelacja to nie wiem,ja miałam to bo miałam blizny po trądziku, minium trzy zabiegi,ale jeżeli chcesz tylko odświerzyć skóre , pozbyć sie zaskórników to luz,polecam,ja miałam robione uw gabinecie u pni dok Z.Gerlicz-Prószyńskiej

Gość Kaaamyyyk
O to chodzi, że mam całą twarz zasypaną zaskórnikami. Blizn nie mam, tylko lekkie przebarwienia. Czy możesz napisać cos więcej na ten tamat? Jak wygląda taki zabieg, już wiem ale co się dzieje po zabiegu i jak długo trwa leczenie? Jak póżniej pielęgnować twarz, ile to kosztuje i czy polecasz swoją doktor? Bardzo proszę.

Gość na Zaciszu
zabieg wygląda tak że smaruje Cie tym kwasem i tyle,piecze jak cholera:O przez ok 15min,potem jest spoko,masz tylko zaczerwienienia,a skóra złazi po 2-3 dniach z reguły,w trakcie smarujesz sie tylko kremem,jakimś łagodzącym,byle nie za tłustym,ja tam robiłam i jestem całkiem zadowolona,i to jest gabinet tej doktórki,a zabiegi robią inne lekarki,koszt to ok 250zł, szkoda że tak drogo:O

Gość Kaaamyyyk
Czyli warto się skusić? Serdecznie dziękuję:) Jutro będę dzwonić. Mam tylko nadzieję, że 3 zabiegi wystarczą:) Pozdrawiam.

Gość Kaaamyyyk
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy twarz po całym złuszczaniu się wraca do normy naprawdę już po 7 dniach? Z góry serdeczne dzięki:)

Gość na Zaciszu
to zależy od skóry,jej wrażliwości,itd u mnie faktycznie po 7-8 dniach było już ok,ja robiłam w środy lub czwartki,tak żeby te "najgorsze"dni wypadały w weekend nie ma sprawy:)