Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megan24ona

poznalam go przez neta...

Polecane posty

bylam na wyspie on w polsce...jechal do mnie 72 godziny autobusem-razem spedzilismy ponad 50 godzin...i jak tu go nie kochac???

Gość dasfds
:))))))))))))))))))))))))) dobry początek uściski dla was!

Gość PCT
na ktorej wyspie??

Gość dasfds
(ach, megan, pokojarzyłam dlaczego na innym topiku pytasz gdzie mój man, o którym tam wspominam, jest teraz; otóż pracuje w Holandii)

Gość meqan24ona
byłam na Wyspie Wolin, a on jechał do mnie z Białegostoku 72 godz. w tym swoim tureckim sweterku. opowiadał mi przez te 50 godz. o tatusiu, którego już nie ma i o tym że policja i straż miejska, że od tego ni są...........od tego są oni.........od tego oni są :-) mówił też że nie będzie niczego............i jak tu go nie kochać?

Gość braciszekkk
setunia>>> Co u Ciebie?

Gość Też Megan
Hey, ja właśnie poznałam na necie fantastycznego faceta...Tylko jest odwrotnie :) On jest na wyspie a ja tam jadę ale ogólnie do pracki, będę mieszkać ok.50 km od niego :) Narazie sobie rozmawiamy na gg ale boję sie spotkania, które nastąpi dopiero w marcu :( Boję sie bo ja sie już angażuję, wiem że to net, że nie powinnam ale nic na to nie poradzę, taka jestem :(

Braciszek u mnie ok :) mam feryje:D a u Ciebie?;)czemu na topik nie zagladasz?;0

Gość Też Megan
Megan ile macie lat? Ja mam 24 tak jak Ty a on 27 :)

hej megan!!! bedzie dobrze.ja tez sie tego balam ale wszystko bylo oki.wyszedl z autobusu polamany,pognieciony-przytulil mnie i powiedzial : teraz juz bedzie dobrze panterko ;-)) nie klamal!!! jest fantastycznie ;-)

Gość braciszekkk
Jakoś zawsze malo czasu.Dużo zajęć i obowiązków? I tak zarywam noce by trochę popisać! Ups,chyba jestem trochę starszy od Ciebie?

Gość Też Megan
A ile czasu wczesnej rozmawialiscie przez neta? Ja go wypatrzylam na sympatii mimo ze tam nie zagladalam juz chyba z rok :) aktywowalam się aż żeby napisac tak mi coś podpowiadało :) Rozmawiamy dopiero kilka dni i strasznie tęsknię bo on narazie ma tylko neta w pracy :( Zachowuję sie jak zakochana nastolatka a ne znam go właściwie...Poza tym boje sie jak to będzie bo widzisz u Ciebie było odwrotnie - Ty mialas już prackę, zaprosiłaś go a ja jak tam polece to będą stresy związane z aklimatyzacją i szukaniem pracki, więc pewnie spotkamy sie dopiero w kwietniu ech :O A co dalej planujecie? On ma w Polsce pracę?

Gość Też Megan
Ale musiało go niezle wziąc skoro tyle jechał nei widząc Cie wczesniej :)

zaczelismy gadac w lipcu,przyjechal w polowie sierpnia.oboje zwariowalismy na swoim punkcie.byl u mnie krotko jak pisalam 50 godzin.potem ja mialam urlop,ale dopiero w pazdzierniku.przelozylam urlop i pojechalam do polski we wrzesniu...znowu tyg razem-bajka ;-) potem wrocilam do anglii.on przyjechal do mnie w pazdzierniku na urodzinki...ja wrocilam do polski w listopadzie...i tak juz zostalam. on ma prace w urzedzie miasta,ale mamy bilety na 20 lutego do irlandii-bedziemy razem podbijac swiat.wierze,ze sie uda i tobie tego zycze z calego serduszka xxx

megan24ona Moim skromny zdaniem to kobiety już Tobie zazdroszczą , że czujesz miłość i jesteś szczęśliwa z facetem , ze swoim facetem , tak 3maj i życzę powodzenia :)

Gość Też Megan
Meganko ja wlasnie lece do Irlandii :) Tam jest ten moj (jak mi sie wydaje w tej chwili) wymarzony :)))) hehe Powodzonka Ci zycze z calego serca, marze zeby i u mnie cos sie ruszylo bo juz rok sama jestem :)

Gość Też Megan
hehe taka fala emigracji to zakochane mróweczki też sobie migrują :D z polski, do polski, z wyspy na wyspę :D hehe