Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnajak nie wiem co

zerwanie więzi z rodziną

Polecane posty

czy ktoś z Was tego chcial i czy to zrobił?

Mojerodzeństwo nie pomogło mi gdy bylam w kłopotach - nie interesowało ich nic. Nie chcę juz podtrzymywać sztucznie nadziei, ze coś dla nich znaczę. Lżej mi będzie nie pomagać siostrze jak dot ej pory to robilam, ona zreszta i tak dobrze zarabia. Tylko boję się tego kroku, bo to trochę wbrew sobie. Co ja mam zrobić? Tak mnie zranili:(

Gość innaaaa
a wiesz co nie przejmuj sie. Ja juz to przechodzilam tyle razy, ze nie pytaj. Ciagle mi jest ciezko. U mnie cala rodzina traktuje mnie zle i mnie ciagle rani ostatnio przyklad mama kupila drogi prezent dla siostry i jej wyslala w paczce, dla mojego brata tak samo, a dla mnie??oczywiscie nic i tak cale zycie. Musisz sie przyzwyczaic do tego, ja juz ich olewam , bo nic innego mi nie pozostalo smutne to ale prawdziwe :(

oni z góry zalozyli moje zle intencje:(:(... zalozyli, ze mi nie pomogą, bo zasluguję na to, zeby mnie olać innaaaa >>> ile masz lat? bosz, padam za raz stad ide...

Gość innaaaa
mam 23 lata, ale uwierz mi juz poznalam sie na mojej rodzinie i jak to sie pieknie mowi " z rodzina najlepiej na zdjeciu, a najlepiej z boku zeby mozna bylo siebie wyciac " mowie ci jak bedziesz ciagle o tym myslala to sie zalamiesz i wpadneisz w depresje wiem, bo przechodzilam to. Mowie ci olej ich wszystkich

ja juz 2 razy mialam zalamanie - i ten drugi byl gorszy, bo wtedy przekonalam sie, ze mi sie nie wydawalo tylko oni tacy są muszę iść spać, szukam rpacy i mialam dzis ciezki dzień:* zajrzę tu jeszcze miłej nocy 🌻dziękiję, ze mi odpisałaś, bo każdy mnie olewa

Gość innaaaa
trzymaj sie ja tez ide spac i napisz pozdrawiam