Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuutnaaaaaaaaa

dlaczego ja się nad nikim nie znęcam?

Polecane posty

Gość smuutnaaaaaaaaa
za takie cos juz raz moje rodzenstwo zamnelo ja u czubkow bo byla agresywna tylko, ze oni maja partnerow a ja nie ma nikogoi na mnie sie msci

Gość no jak matka
komplementuje cię słowem na "K" a ty odwdzięczasz się jej tym samym, to jesteście siebie warte :(

Gość smuutnaaaaaaaaa
zrobilam to drugi raz w zyciu ona wyzywala mnie od dziecka, ojciec wyzywal ją, przy czym krzyczal na nia, ze nas wyzywa a sam ja ponizal i nie dawal pieniędzy na dom gdybym zrozumiala czemu ona tyle lat po smierci ojca mi to robi, to umialabym sie wyrwa cz tego bagna, ale ja nie mam z kim pogadac nawet moja przyjaciolka powiedzial, ze nie jest w stanie mi pomóć, i nie chce tego sluchac nie winie jej, bo ona tez ma tak z rodzicami, tylko nie jest wyzywana przez mtke a przez ojca i nie od kurew a od glupkow

Gość smuutnaaaaaaaaa
ona oskarza mnie o to, ze wpadlam w zlosc, bo nie udalo mi sie trzasnac drzwiami - oskarza mnie o emocje, ktorych nie mam kurde, co ja mam mowic, jak ludzie czase pytaja"czy wszytsko w porzadku?"przeciez nie powiem prawdy, jak jest ona celowo chce mnie sprowokowacdo autodestrukcyjnegio postepowania musze poszukac psychologa, bo nie mam pewnosci co do wizyty,czy bedzie miejsce🖐️

Gość no więc
Smutna, skoro twoja matka zachowuje się tak agresywnie, po co wchodzisz z nią w jakiekolwiek dyskusje, to na nic, chorej, pełnej nienawiści osoby nie przegadasz ! Dobrze wiesz, że nie jesteś K. !!! :o skoro ona mówi ci takie bzdury, jest chora, ignoruj

Gość aboabo
Twój problem to nie inni ludzie, tylko zależność od nich świat jest tak ustawiony że każdy może conajwyżej zmienić swoje zachowanie (a i z tym czasem ma problemy jak widać na Twoim przykładzie) i to jest OK zajmij się sobą, USAMODZIELNIJ SIĘ wreszcie, odetnij pępowinę wyjedz zmywać gary do anglii

Gość gość
Czy osoby nekane,przesladowane przez inne osoby np. obce powinny tak samo reagowac?

Gość gość
#a sama trafilam na ludzi co mi dokopali tylko dlatego, ze okazałam słabość# Jak okazałaś słabość? to ważne, Nie szanowałaś ludzi czy jak?

Gość gość
Normalny człowiek sznurując ludzi nie ma tych problemów, ludzie jeszcze mu pomogą, coś mi się zdaje że ta słabość to lęk choroba do psychiatry, i leki. Są ludzie zdrowi umysłowo i chorzy którzy to ukrywają i jesteś tym przykładem.

Gość gość
Raczej na odwrot jest.

Gość gość
Nie znacie problemu to nie wymyslajcie.

Gość gość
Jak to jest grupa ludzi a może wszyscy to z kim jest coś nie tak?

Gość gość
Wychodzi na to nie zdajesz sobie sprawy z choroby, albo ty tylko jesteś normalna a inni nienormalni wszyscy? paranoja.

Gość gość
A znasz slowo gang?

Gość gość
Gang grupa zorganizowana przestępcza zgłoś na Policję.

Gość gość
12-10 Prosze wejsc na temat ,,Gang stalking" --zalacznik do drugiego z gory komentarzam,

Gość gość
Odp. na pytanie w tytule. Nie zneca sie ten nad nikim,kto takie wartosci wyniosl z domu rodzinnego.

Gość gość
"Czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał . Czym skorupka za młodu nasiąknie, tym na starość trąci" Nikt nie znęca się nad drugim ,jeżeli tych nawyków nie wyniósł z domu rodzinnego