Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie pytam uprzejmie

O zdradzie, ktora gorsza....

Polecane posty

Gość sie pytam uprzejmie

tak czytam o tych zdradach... I sie nasuwa.... Co gorsze jak Cie facet zdradzi z facetem i zostawi dla niego (okaze sie gejem) czy zdradzi zostawi dla innej laski...??? wg mnie---> w koncu jak zostawi dla innej laski jest szansa, ze wroci, mozna walczyc a jak sie okaze gejem i ucieknie do faceta to lipa :P

Gość te pierwsza latwiej zrozumiec
i wybaczyc,ale szans nie ma

Gość sie pytam uprzejmie
dobre ujecie latwiej wybaczyc, ale czy zrozumiec.... Nie wiem. Chyba by mnie to bardziej zalamalo niz zdrada z inna dziewczyna... Bo jak jest gejem to wiadomo ze juz nigdy nie bedzie Twoj... bo bedzie wolal faceta

mysle ze gorsza ta z tym 2 facetem, bo nie ma szans ze wroci,ale bardziej boli zdrada z inna kobieta

Gość sie pytam uprzejmie
dokladnie o to mi chodzilo.... Zdrade z kobieta ciezko wybaczyc ale nie mozna wykluczyc powrotu i znow bycia razem...

Gość sc
tylko czy to ma sens

Gość sie pytam uprzejmie
to juz druga sprawa, to juz zalezy od ludzi, czy wybacza zdrade, bo zapomniec sie nie da to jasne.... chodzi mi o sam fakt zdrady i ktora gorsza,

Gość sie pytam uprzejmie
ale jakby byl gejem to juz lipa z nowego zwiazku... Bo czasem ludzie wracaja do siebie wybaczaja zdrady i jakos zyja...

Gość serialowa mama
nawet jakby mnie zdradzil z inna kobieta, to bym juz zandego powrotu nie chciała! facet, ktory zdradzi raz, bedzie zdradzal juz zawsze, bo zakazany owoc okazal sie latwy do zdobycia i juz nie ejst taki zakazany... dla mnie facet, ktory zdradzi jest juz spalony na calej linii i nie byloby mowyo powrocie, nawet jakby mi obiecywał złote góry. kazda zdrada jest tak samo zla, tyle ze kazda na swój sposób

Gość sie pytam uprzejmie
heh racja racja ;) ;) ale jakis niesmak by pozostal :D no i zero szans na powrot

Gość sie pytam uprzejmie
serialowa mama---> nie genaralizuj ze jak sie raz zdradzi to juz bedzie sie zdradzac, oczywiscie sa takie jednostki, ale to nie regula

Gość serialowa mama
Kiedys facet prosto w oczy powiedzial mi, ze mnie zdradzil ...z siostra swojej kolezanki... a po jakis dwóch miesiacach (bycia z tamta) przychodzi do mnie i mówi mi, ze podjal wreszcie decyzje i woli byc ze mna...czujecie motyw?? Co on głupi myslal, ze jak sie jasnie hrabia zdecyduje, to ja pofrune do niego na skrzydlach? :/ sie koles przeliczyl! i teraz chyle czola jego nowej dziewczynie ile z nim wytrzyma... do nastepnej jego zdrady?

Gość sie pytam uprzejmie
dziwnie myslisz, ok nie wybaczylas bo cie zwiodl to rozumiem, ale to nie znaczy ze po raz drugi zdradzi, moze znajdzie kobiete ktorej nie zdradzi.

Gość serialowa mama
nie generalizuje, po prostu tak jest... jesli wiesz, ze cos jest zakazane, albo wiesz,z e sie nie powinno tego robic, i jak juz sie odwazysz, to pozniej nie masz zadnych barieir i robisz to dalej... tak jest ze zdrada, kłamstwem, czy chocby uderzeniem kobiety przez mezczyzne... jak uderzy raz....to juz nic go nie bedzie powstrzymywało, no taki juz jest ludzki mechanizm

Gość sie pytam uprzejmie
heh co do bicia to sie zgadzam moze bic caly czas, ale zdrada... Moze wlasnie zrozumie jaki blad popelnil, ze glupio zrobil, ze po zdradzie procz wyrzutow sumienia nie ma nic to nie bedzie zdradzal.. Co innego jak mu sie spodoba

Gość serialowa mama
ja sie brzydze zdrada jak niczym innym na swiecie :/ sparzylam sie i moze przez to...ale na szczescie jestem teraz z takim facetem..i wiem, ze on mnie nigdy nie zdradzi i w takim zwiazku (prawie 3 lata) czuje sie bezpieczna. a tamten to byla wielka pomyłka

a ja chyba gorzej bym zniosła zdradę z ..kobietą. gdyby odszedł do innego faceta przynajmniej bym się z nim nie porównywała bo ta zdrada jest zupełnie inna i o wiele mniej spodziewana. chociaż z drugiej strony, może jest aż tak niespodziewana, ze trudno sobie wyobrazić emocje jej towarzyszące - w przypadku zdrady z kobietą, na samą myśl pojawia sie gama przykrych uczuć, z którym na pewno jest sobie bardzo ciężko proadzić.

Gość no tooooo tak
"nie generalizuje, po prostu tak jest..." jak to "tak jest" ? :O to zdanie świadczy o tym właśnie że generalizujesz. skąd wiesz że tak jest? twój facet to tylko 1 przypadek.

Gość FajnyGostek
wiem z doswiadczenia ze jak kobieta zdradziz facetem to kurde boli jak nic natym swiecie ale jakby zdradzila z kobieta.. hehe to nawet bym sie chyba cieszyl .. moze bym sie na cos zalapal ;p ;p ;p hehe :d To tak z meskiego punktu widzenia ;p

Gość serialowa mama
Ty moze tak mówisz, bo jestes kobieta, jesli bys zdradzila i zalowala tego, to wiecej by sie to nie powtórzylo... ale my kobiety zasadniczo sie roznimy od mezczyn...jesli facet juz ma okazje do zdrady, to on nie mysli w tym momencie, ze pozniej bedzie mial wyrzuty susmienia....on wtedy mysli tylko tym co ma w gaciach..niestety

Gość sie pytam uprzejmie
ostatnio w gotowych na wszystko bylo "penis w stanie erekcji nie ma wyrzutów sumienia" :D :D

Gość no tooooo tak
no ok, ale czemu od razu wszystkich traktować równo?

Gość serialowa mama
ja mam swoje zdanie, wy swoje, nie bede nikogo zmuszac na sile, zeby myslał tak jak ja. wyjątki sie zdarza owszem....ale takich to ze swieca szukac

Gość sie pytam uprzejmie
to tu kolezanka genralizuje ze jak sie zdradzi raz to zdradza sie ciagle. ona sie sparzyla i dlatego toak mysli. Zdrada moze sie zdarzyc raz i odcisnac takie pietno ze czlowiek drugi raz tego nie zrobi

Gość serialowa mama
czemu traktowac rowno?? bo jest demokracja :p

Gość no tooooo tak
demokracja demokracją, a nie wszyscy są tacy sami :O:O:O

Gość serialowa mama
wiem, mówilam juz przeciez ze zdarzaja sie wyjatki, ale to BARDZO rzadkie wyjatki