Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodociąg

obserwuję na ulicy mężczyzn

Polecane posty

Gość wodociąg

Codziennie jeżdze autobusami- no tak skoro jestem biedna to jeżdzę autobusem. Niestac mnie nawet na złom za 5 tys. Więc nie oczekuje cudów ,że w autobusie spotkam przystojnych i bogatych panów w garniturach. Owszem jednego widziałam, ale jak otworzył teczke to była pusta, było tylko jabłko, a paznokcie miał czarne jakby pracował fizycznie w jakiejśc hali. Nie sądze by był prezesem. chciał swoim strojem zmylić:D Ptrze na młodziez jadąca w dresie ubrana, i z kapturem, to jacys na praktykach chyba chłopcy potrzebni do hurtowni przy pakowaniu palet. od niejednego czuc było pot sprzed kilku dni. Najgorzej z tymi panami po 40scte którzy wyglądają jakby mieli 100 lat. Nawet jakbym chciała ktregos to nie da sie poderwac;D Nie sądze by mieli żony. Spodnie niczym Piramidy Czy Crossy, spod których wystaja skarpetki w romby bądz białe - poszarzałe zfilcowane. Buty - to często zabłocone trapery czy wsuwane mokasyny z ozdóbka na środku. Kurtki śmierdza łojem i brudem. Włosy przeżedzone tłuste (widac ze nie nabalsamowane).jednemu wystawał grzebien z tylnej kieszeni niemodnych wąskich spodni z materiału. czyc smrót wczorajszej popijawy, paznokcie ........:O twarz zryta, zeby albo są dziurawealbo ich nie ma. Wąsik ala małysz. Połowa z nich wychudzone szczurki a połowa otyłe grube pany sapiące nieswiezym oddechem. Ale co ja mam robić?jechac muszę. Szukam tych normalnych zadbanych męzczyzn z pośród których mozna wybrac narzeczonego:D i nie ma szans. Kurcze jak kobieta jest po 30ctce i nie ma faceta to sie juz nie dziwię. lepiej sameu niz z takim zakapiorem. Aczkolwiek mówi sie ze lepszy rydz niz nic. ja za takiego rydza dziekuję. Na szczęscie czas wysiadać.........i przypomina się.przeciez ja mam swojego facecika, ukochanego najlepszego, pachnącego(no czasmi jak mu smierdzi to wyganiam do łazienki), z uzebieniem, z w miare zadbanym ubraniem i nie nosi do pracy reklamówi z biedronką w której jest kanapka:)

Gość obrzydlistwo a feee
ja też jeżdżę autobusami i nie spotykam tam takich paskudnych facetów jak ty, chyba ze jesteś z jakiejś małej mieścinki i u ciebie sami tacy - to współczuje. I jeszcze jedno - NIENAWIDZĘ SŁOWA - F A C E C I K , jest koszmarne!!!!! Jak ty masz "f a c e c i k a" to współczuję tym bardziej ze czasami śmierdzi :O Już wolę nie mysleć jak ty wyglądasz :O

Gość Alexxxa
A ja jeżdzę samochodem. Jak stoję w korku to obserwuję innych kierowców. Oni wcale nie są lepsi, choć szczegółów tak dokładnie nie widać. I nie czuć czy śmierdzą.

Gość obrzydlistwo a feee
dokładnie, a jakby sobie chodzili z kanapką w siateczce np diesla to moze by było jeszcze lepiej?

Ja tez nie spotykam takich w autobusacvh , ktorymi jezdze;) no moze pojedyncze przypadki:D

Gość wodociąg
mój FACECOIK tak samo smierdzi jak i ty jak sie nie umyjesz czy nie podmyjesz, w czym sie dziwisz? a słowo facecik jest OK, krotsze niz mężćzyzna.Nie mieszkam w małym mieście tylko wojewódzkim i prawda jest taka ze takie paniczki chodza po ulicy...te lesze jeżdzą busami. A reklamówka z reserved juz była by OK)

eee :o i niby ze nie jestem (prawie ;) ) plotkara to do mnie dotarly? :o :o eee nie.... no normalnie dzisiaj mam wrazenie ze siedzac tutaj serio przegralam zycie :classic_cool:

Gość tamara gxgx
moje obserwacje sa takie same jak Twoje..i gdzie Ci prawdziwi mezczyzni?tylko sami nieudacznicy,nie wspominajac juz o tych po 40,bo oni chyba przechodza kryzys wieku sredniego,mysla ze jak zaczepia kobiete na przystankui zaprosza na kawe,to kazda poleci...ja dziekuje za takich popaprancow,sa i tacy od ktorych potem zajezdza na kilometr,albo i tacy ktorzy nie umieja sie wogole ubrac....tak lepiej byc samemu niz zawracac sobie tylek takimi "mezczyznami"

wodociąg to było dobre, ale się usmiałam ale oczywiście masz rację. też mam podobne zdanie

Gość ghffhgh
wiecie co? wpadłam na coś tak odkrywczego i szokujacego że padniecie..... to chyba jest PROWOKACJA. ale jestem mądra, no nie poznaje się :classic_cool:

Gość wodociąg
dobra dobra nabijajcie sie jak chcecie z facecików, z smierdzących w romby skarpet. Prawda jest jaka jest. W autobusie którym jade jada takie własnie człowieczki(faceciki) , tam poprostu jest duzo firm gdzie pracuje się fizycznie, i oni tam pracują. Chciałabys miec takiego mężczyznę(facecika) jak Edii? pamietasz tego aktora co grał Ediego? henryka? własnie panowie wyglądaja podobnie i jak ja miałabym z takim sie umówić? :D

Gość ale to jest prawda
w autobusie rzadko mozna spotkac pozadnego faceta, no chyba ze jest to chlopak przed 25 rokiem zycia, student ale autorce nie o takiego chodzilo...

Przejdź się gdzieś w okolicach warszawskich biurowców, zaczniesz się poważnie zastanawiać nad tym czy sama jesteś dostatecznie elegancka by wzbudzić zainteresowanie aż tak eleganckich facetów. Pozdrawiam

Gość tamara gxgx
i dodam jeszcze ze mieszkam w duzym miescie,jestem baczna obserwatorka...a urody i klasy mi nie brakuje...czy umycie sie ,czy schludny ubior to tak wiele?

Gość wodociąg
ej no nie jest to prowokacja:D ludzie serio. jakbym nie miała facet ai chciałabym znależć uwierzcie nie da sie. Przeciez nie wybiuorę sobie młodego praktykanta w dresie i zplecaczkiem n aplecach, albo tych :edich". bardzo duzo jest takich panów nie zonatych, nie maja upranego, nie mają uprasowanego, kanapka włożona do reklamówi z biedronki bądz tej białej przęswitującej. Nie dbaja o odzież, stare ciuchy ....nie mówie ze wszyscy bo sa tacy zwykli co chodza ulicami - oczywiście. jednak uczepiłam sie tych z autobusów co rano jadą. palce żółte i czarne paznokcie. Sama znam jednbego takiego pracownika. Wstyd dosłownie. I jeszcze ci gada do ucha ze mu zona nie dała i takie tam. :D

Kazda potwora znajdzie swego amatora kazdy potwor otwor... I na Ciebie przyjdzie czas ... nie nasmiewaj sie z ludzi ;/ szczegolnie takich ciezko pracujacych zeby taka zolza jak Ty miala ciepla wode i ogrzany dom.

Gość wodociąg
dobrze ze wiecie o jakich panów mi chodzi. Oczywiści enie o studentów bo ci to nosza szerokie hiphopowe dzinsy bądz sztruksy albo te nieszczęsne dresiki i bluzy z kapturem. Mi chodzi o panów pokroju ediego. W tym w czym chodzi to pewnie i śpi bo poco sie mys? dla kogo? i potem smierdzi w autobusach. Niestety takich jest duzo ale skąd wy mzecie wiedziec jak jeżdzicie samochodami?

niestety to co dotyczy mezczyzn w autobusach w rownym stopniu dotyczy i kobiet. z ubioru i z uczesania i z rak mozna jak z ksiazki wyczytac kto zacz. czy dana kobieta to biedna studentka z prowincji , czy jadaca do pracy na zmywak , czy do sklepu i czy juz nabrala troche oglady i gustu czy jest dopiero swiezak. czesto widze np. tygodniowy odrapany manicure na przykurzonych raczetach. ale to poprostu jest realia polskie czesto uczciwa bieda , za ktora nie wolno nikogo upokarzac. a autorce proponuje przesiasc sie do jakiejs bryki jakiegos sponsora - amatora , tylko jakos chetnych brak bo autobusem trza \"dymac\"wszedzie. niestety konkurencja duza wsrod niewiast a biznesmenow coraz mniej.