Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodociąg

obserwuję na ulicy mężczyzn

Polecane posty

Gość z g a d z a m s i ę
i dodam ze moze wodociąg poczytaj sobie jakies portale medyczne a dowiesz sieze kupa wcale nie powinna zbytnio śmierdzieć że ci już tak powiem to prosto i zależy to od sposobu odżywiania. Nie wszyscy też po nocy smierdzą, niektórzy wystarczy ze umyją się wieczorem i rano są świezutcy i pachnący i nie muszą odrazu wskakiwać pod prysznic. Zresztą EOT

Gość KONIEC TEMATU
wiecie co? Koniec tego wątku a ty wodociąg idź się lepiej umyj brudasie

Gość wodociąg
zgadzam sie to ta sama osoba co mówiła ze myje piczke wieczorem i rano pachnie swieżością:)

Gość ha ha hahahaha
dokładnie. Bo juz się pewnie spociłaś i smierdzi he he he. A poza tym jk jeżdzisz o 5 rano do pracy to już pewnie jesteś w domu , wróciłaś z klasą robotniczą i teraz sie wymadrzasz

Gość Modern BY
Jedna osoba jest tu pod kilkoma nickami. Regulami mówi o zakazie obrażania innych. Wodociąg , nie daj się wciągnąć w tą grę.

Gość dfdfsfsf
Boze, a ty jak umyjesz piczke wieczorem to ci rano już śmierdzi :O Współczuje twojemu facecikowi. No wybacz ale nie wszyscy tak mają. Nie wszyscy jak się umyją wieczoram to rano śmierdzą :O

Gość Modern BY
Weż juz nie pisz o tym ze myjesz wieczorem piczke i pachnie ci rano. Nie ma tu juz nikogo a robisz szum za kilka osób.

Gość dfdfsfsf
to wodociąg obraża innych, cytuję: "To ty jestes zgniła od środka" , "kobieta....syfiarz" no nie mam słów

wodociąg, ale żaden kulturalny zadbany człowiek na stanowisku się Tobą nie zaintersuje, bo robisz kompromitujące kulturalnego człowieka błędy...I jak on by się miał z Tobą pokazać w towarzystrwie lub choćby przedstawić Cię swojej rodzinie? Niemożliwe!

Gość dfdfsfsf
spadam z tego śmierdzacego wątku a bleeeh Ale dodam jeszcze że współczuje ci i tak wodociag , tak szczerze że musisz przebywać wśród takich facetów. Ja mam szczęście ze też jeżdżę autobusami ale na około mnie nie ma smrodu. Moze jednak coś z toba nie tak? Bye.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej