Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wodociąg

obserwuję na ulicy mężczyzn

Polecane posty

Tamara a nie pomyslalas ze oni moga miec Cie w dupie i to co myslisz o ich ubiorze sa zajeci swoim zyciem gowno ich obchodzi ze jakas panienka sie im przyglada i szuka sobie meza w srodkach transportu miejskiego. Ja sam laze w wytartych ciuchach i ubloconej kurtce i chuj mnie obchodzi ze jakas lala klasyfikuje mnie na podstawie ubrania do tzw klasy robotniczej (tutaj wedlug Ciebie gorszej)

Gość wodociąg
szubraie ja mam faceta i zarabiam tez na siebie. nie czytasz od poczatku widzę. Czy naprwde kawalerowie typu EDI nie moga sie raz dziennie chociaz umyć? raz na tydzień chociaz umyc te włosy które wyglądają jakby olej na nie wylano. jakieś fajne buty czy nawet te mokasyny z ozdóbka na srodku ale lekko napastowac, umyc z błota. Wyprac spodnie raz na miesiąc chociaż. Czy tak wiele ? pracują za "miske ryzu" i tak im zlatuje dzien po dniu. Po pracy piwko i spać. I potem w autobusie zionie przetrawionym alkoholem.

:D :D :D :D ... placze ze smiechu... pierwszy raz tego dnia :) posiedze chyba tutaj jeszcze :)

Gość wodociąg
mój facet niedługo kupi autko al e nie o to chodzi, moge jezdzic busem. chodzi o tych panów - pijaczek po pracy i zakapior w drodze do pracy .......a potem jak menel czy kloszard. Dobrze ze pracuja to na kanake i piwo jest zawsze. ja nie musze nikogo szukac ludzie:D ja mam i tak żal mi tych kobiet którym został wybór Edi bądz samotność.

Gość Wodociąg 100 racji
!!!

Gość wodociąg czy tak jest
wodociag czy ja dobrze mniemam ześ ty prosta baba ze wsi która znalazła się w mieście i nie ma chłopa a chciałaby chłopa który ma koszulke elegancką , wyprasowaną, czyste spodnie, teczkę, lubi zjeść gotowane i jeżdzi rano autobusem ale jest czysty i wykąpany, nie pali i sie z toba umówi? Tego szukasz?

Panienko ... nie wszyscy ludzie musza wygladac tak jak Ty... nie wszystkim sie powodzi gdybys od mlodych lat zapieprzala przy lopacie i obracala sie w srodowisku w ktorym szczyt przyjemnosci to siedzenie przed tv po pracy z puszka piwa tez bys tak wygladala ... i po cholere tutaj na forum marudzisz jak masz tupet to to powiedz glosno w autobusie moze do nich dotrze ;/

Gość ediiiiii
a Edi jest słodki. To taki poczciwy facet.

Gość Wodociąg 100 racji
100% racji!!

Gość wodociąg
owłosiona widzisz mam zmysł wechu to odczuwam:( a szkoda ze Polacy tak mało dbają o higienę, o uzębienie, o świeżą odzież. Mi tez się smiac chce z tego topiku bo pokazałam realia jakie widzę. Ktosmoze nie wierzyć. jego rzecz. Takich bezrobotnych , panów spod budki z piwem wziętych do roboty fizycznej jest multum.Za grosze pracują. Nie ma jak na czacie poznac jakiegos jegomościa:D tam przynajmniej chyba nie ma kloszardów. Trafisz na zboczeńca, pedała czy pedofila ale chyba nie na kloszarda:D no ale na czacie jest szansa ze znajdziesz tez jakiegos normalnego - chociaz na pół normalnego faciora:D

Edi... dziecino ... najwyrazniej film niezbyt uwaznie ogladalas ze podajesz taki przyklad... ;/ zenada . Szczerze mowiac wole jechac w autobusie z dobrym czlowiekiem az smierdzacym niz wyperufmowanym elegancikiem zgnilym od srodka... ale to juz kwestia ludzi niektorzy potrafia dostrzec jedynie pokrywke.

Gość wodociag a gdzie pracuje twój
twój facet? A ty gdzie pracujesz ze musisz jeżdzić tak wcześnie rano autobuami z samymi mętami? Jakbyś się przejechała o normalnej godzinie porannej , a nie 5 rano to zobaczyłabyś że ludzie nie śmierdzą i są lepiej ubrani od ciebie. I nie wszystkim zdaża sie smierdzieć jak czase tobie i twojemu facecikowi (ha ha ) bo niektórzy REGULARNIE sie myją i nie znają uczucia brudu.

Gość wodociąg
cóz za kuriozum, jeżdze busem ale mój facet ma swoją firme ale nie ma czasu kupic jeszcze auta. Powiem jeszcze wam ze nawet jak kupi - bede nadal jeżdziła z zakapiorami. Boję sie autem jeżdzić.

Gość wodociąg
a czemu mówisz ze ja smierdze i mój facet? To ze jak zrobie kupe czy on to śmierdzi to chyba normalne, a ty srasz rumiankiem i miętą? a jak sie nieco spocisz to pachniesz fiołkami? a rano jak wstajesz to twoja piczka i usta pachną świeżością?:O wyluzuj .

Gość wodociag a gdzie pracuje twój
to ty pewnie z jakiejś wsi dojeżdzasz busem do miasta. to sienie dziwię. Ja mieszkam w krakowei i takich ludzi o których ty piszesz właściwie nie ma . Jakieś pojedyncze wyjatki ale nie śmierdzi jak u ciebie w autobusach. Współczuje ci, ale no takie juz zycie, jedni są ze wsi i nni z miasta.

Gość wodociąg
cytat: wodociąg czy tak jest wodociag czy ja dobrze mniemam ześ ty prosta baba ze wsi która znalazła się w mieście i nie ma chłopa a chciałaby chłopa który ma koszulke elegancką , wyprasowaną, czyste spodnie, teczkę, lubi zjeść gotowane i jeżdzi rano autobusem ale jest czysty i wykąpany, nie pali i sie z toba umówi? Tego szukasz?" poczytaj od poczatku topik i dowiesz się ze mam faceta. A jak ktos nie lubi tego słowa to męża.

Gość wodociąg
własnie gdybym mieszkała na wsi to jeszcze nie dziwiłabym się, ale mieszkam w mieście. A tak na marginesie co ty masz do ludzi mieszkających na wsi? bo w tej chwili obraziłes tych co mieszkają na wsi. To ty jestes zgniła od środka w takim razie, bo ja nie ublizam ludziom zyjącym na wsi. Poprostu mówie o braku higieny u mężczyzn, a to jest plaga bo niechcemy w autobusach wąchac przetrawionego alkoholu, i smierdzących pach. Temat higieny jest wazny a ty wchodzisz w temat obrazania ludzi ze wsi. Wstyd. Nie jetes godny do rozmowy ze mną.

Gość gdgdgdg
wiesz co , rano moja piczka pachnie świeżością bo w przeciwieństwie do ciebie umyłam ja wieczorem- zawsze. Z ust również mi pachnie bo myję zeby, a rano również pachnie bo myję zęby regularnie pare razy dziennie i też przed pójściem spać. Więc nie wszyscy smierdza jak ty i twój "facecik". A jak zrobie kupę to nie śmierdzi cały dom bo się ZDROWO ODŻYWIAM , nie jem takiego gówna jak fast foody i konserwanty i chemia i przez to nie znam takiego uczucia jak ty ze jak zrobię kupe to śmierdzi całe mieszkanie :O Oprócz tego nigdy jak sie spocę to nie śmierdzę. Nie każdy pot śmierdzi , wiesz? Więc nie wszyscy maja jak ty i twój facecik.

Gość wodociąg
rano twoja piczka pachnie swieżościa bo ja wieczorem umyłas?:D i rano juz nie musisz myć? o zgrozu kobieto. To ze jej nie czujesz nie znaczy ze nie śmierdzi i ze inni nie czują. Feeeeeee a skąd ty wiesz kiedy ja co mysję? myję częściej niz to sobie wyobrazasz, bo ja nie myje jej tylko wieczorem i nie gadam bzdur ze rano pachnie świeżością. co kobieta.....syfiarz.

Rofl ;) problem z glowa macie wszyscy :P teraz beda sie licytowac kto czesciej dupe podciera i zeby myje. Znikam ten watek smierdzi.

Gość wodociąg
Głupia ty jestes. Ty przeczytaj jeszcze raz co napisałaś. Kupa nie śmierdzi bo się dobrze odzywiasz w przeciwieństwie do mnie i mojego faceta. a skąd wiesz jak my sie odzywiamy? Nie pocisz się a w przeciwieństwie do mnie i mojego faceta. No prosze jasnowidz. Zęby wieczoremmyjesz a rano nadal pachnie miętą- no prosze jakie cuda.......a ja nie myje tak uwazasz. jasnowidza mamy:D

Gość gdgdgdg
"Poprostu mówie o braku higieny u mężczyzn, a to jest plaga bo niechcemy w autobusach wąchac przetrawionego alkoholu, i smierdzących pach" - tak mówisz jakby wszyscy faceci to swinie które nie znaja mydła a prawda jest taka ze to chyba tylko twoje otoczenie jest takie, jakieś meliniarskie, jak przebywasz wśród meliny to czego ty chcesz? Żeby żule były pachnące i inteligentne? Wśród ludzi wykształconych nie ma takich mężczyzn a przynajmniej są to bardzo nieliczne wyjatki. Ja nie znam i nie widujefacetów z brudnymi paznokciami którym śmierdzi spod pach a jeżdżę autobusem. Ale pewnioe ty jeździsz jakąś robotniczą linią i stąd te różnice. A potem siedziwisz czemu tam książęta nie jeżdżą...

Gość z g a d z a m s i ę
ZGADZAM SIĘ!!!!!

Gość wodociąg
nie obrażaj mnie dziecino.Nie mam otoczenia meliniarskiego. Nie kompromituj sie. To ze pisałam ze w poblizu tam co pracuję jest mnóstwo firm gdzie ludzie fizyczni pracują. Stąd tez te żul jak ich nazwałaś jada tym samym autobusem. Nie jest to linia robotnicza. Skąd ci przyszło do głowy z ta linia robotniczą?Chybaze ty nią jeżdzisz bo z zachowania to ty jestes zgniłym zulem.