Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespokojna 20

Czy ktoras z Was odstawiła tabletki w połowie?

Polecane posty

Gość Niespokojna 20

Bardzi źle się czuje i chciała bym je odstawic.Wybrałam 3 tabletki z nowego listka,ale mie dam rady dociągnąc go do konca.Czy jest moze tutaj dziewczyna ktora tez odstawiła tabsy w połowie brania i jakie tego były skutki> Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi.

Gość Niespokojna 20
Nie ma nikogo:(?

Gość aniołeczek1983
mozna odstawic w dowolnym momencie gdy sie zle czujesz,a najlepiej idz zmien na inne,ja tak zrobilam

Gość kinga22
no hej ja tez miałam taka sytuacje zazywałam microgynon i umierałam wziełam tylko 3 tabletki z opakowania i odłożyłam jesli nie kochałas sie z facetem to mozesz spokojnie odłozyc a jeśli tak to musisz dokończyc opakowanie dla swietego spokoju.to pa

Gość kinga22
nie wiem jeszcze jak długo bierzesz tabletki czy dopiero zaczełas ?Bo ja jak zmieniałam na microgynon to po tych 3tabletkach po odłozeniu ich za pare dni miałam okres a jesli ty dopiero zaczełas to mysle ze nic ze skutków ubocznych ci nie grozi.

Gość sally hansen
ABSOLUTNIE NIE WOLNO przerywac listka w połowie, po 3 tabletach, po 8 itd trzeba wybrac do konca no chyba ze chcesz sobie wszystko popieprzyc w organizmie, miec plamienia itd

Gość Kate0422
Mi lekarz kazal przrwac w wpolowie opakowanie (jak bolały mnie strasznie nogi) po trzech dniach pojewilo sie krwawienie z odstawienia tak jakby okres, ale teraz czekam na normalny okres wiem ze spozni mi sie o tydzien tak pisze w ulotce. Ja juz nie zamierzam brac. bleeee

Gość aniołeczek1983
przeciez jak sie zle czuje to idzie do lekarza i zmienia na inne,po co ma sie meczyc skoro jej szkodza