Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaaaa

wizyta u ginekologa - pomozcie

Polecane posty

Gość pytajkaaaaa

mam wyznaczona na jutro wizyte u ginekologa, pierwsza po porodzie, minely 2 miesiace od porodu, jednak ja dostalam dzis okres, czy isc? czy bedzie mnie badal czy raczej nie? a moze przelozyc,? z tym ze dopiero za miesiac kolejna wizyta bedzie bo u mojego gina tyle sie czeka na wizyte, poradzcie!!!

Zdecydowanie przełożyć. Taka wizyta ma właśnie na celu przede wszystkim badanie. Musisz iść w innym terminie. 🖐️

Gość buka poka
pewnie, że będzie chciał zobaczyć czy wszystko się dobrze zagoiło. jeżeli pójdziesz dzisiaj, to za miesiąc i tak bedziesz musiala iść.

Gość doradzam
ja tak miałam-zrobiłmi usg dopochwowe i wszystko ok

Gość pytajkaaaaa
zapomnilam dodac ze mialam cesarke

moje zdanie jest takie czy masz okres czy nie lekarz i tak musi cie przebadac, ja bym poszla

Ja bym poszła.A to czy będzie badanie czy nie to zdecyduje lekarz.Tak będize bardziej odpowiedzialnie.A jeśli nawet jest okres to co gin ma zobaczyć to i tak zobaczy.Kiedy ja okres nizego nie przekłądałam,tym bardziej że Twoja wizyta jest bardzo ważna

Gość iwonka d-_-b
ja tez bym poszla to byl porud warto zeby cie zbadal jak nie zbada to trudno ale po porodzie lepiej pujsc moja siosta nie poszla po porodzie wogole do lekarza i teraz ma prodlemy