Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolało

kobieta jest najsłabsza kiedy kocha, ale najsilniejsza kiedy jest kochana

Polecane posty

Gość bolało

heh :(

Gość bolało i boleć bedzie

Gość bez bólu nie ma życia

Gość marcyyyy sia
a opowiesz o so chodzi?

Gość bolało
to bardzo proste, otrę się o banał kochałam i kocham ... odtrąciłam, odszedł, wrócić nie chce tyle

Gość nie zgadzam się
kobieta jest najsilniejsza kiedy jest kochana i kocha. A najsłabsza, kiedy porzucona i zrozpaczona.

Gość bolało
nie był brzydki :P niski także nie :D oj, oj ... był bardzo przystojny, bogaty, wykształcony .. ale to nic jest dobry, czuły, wrażliwy, dobry w łózku a odtrąciłam, bo byłam chwilowo opętana

nie zgadzam sie- ja się natomiast nie zgadzam z Toba :) uwazam że kobieta jest nasłabsza jak kocha, ale za to najsilniejsza jak jest porzucona

Gość __lolipop__
kobieta najsłabsza jest gdy kocha, najsilniejsza gdy odchodzi :)

Gość bolało
nie odtrąciłabym, ponieważ kocham nad życie zrozumiałam swój błąd a on odszedł właśnie dlatego, że się bał, nie miał poczucia bezpieczeństwa wiem, że bardzo go zraniłam i ma bardzo silną wolę, że umiał powiedzieć sobie NIE potem walczyłam o niego, oj walczyłam, ale on był twardy minęły już 3 miesiące, ja codziennie płaczę i czekam odtrąciłam innych mężczyzn, którzy są blisko, a chcieliby być bliżej heh ... tak kocham, pierwszy raz byliśmy razem rok

Gość __lolipop__
stańczyk Ty tak na poważnie? ;) Moja babcia powtarzała: że facet ładniejszy od diabła, to juz przystojny :) I cos w tym jest. bolało - czy on nadal jest sam?

Gość bolało
z tego co wiem ... nadal sam a na pewno był sam w sylwestra ale to chyba nic nie zmienia ... więcej! .... to jeszcze gorzej, bo skoro jest sam, a do mnie się nie odzywa, to widać naprawdę - nie chce

Gość *pokrzywa*
Moim zdaniem najsłabsza jest kiedy kocha, a najsilniejsza gdy jest sama.

Gość wakame
*Macintosh Apple* - wtedy jest szczęśliwa i spełniona? ;-)

Gość jeszcze raz sprubuj sie
odezwac do niego i wyjasnic mu jakos ze jednak ci na nim zalezy i jak znowu cie oleje to nietety musisz jakos zaczac zapominac o nim wiem ze to moze byc trudne

Gość bolało
nie mam już siły walczyć napisałam mu w długim liście, że kocham, że chcę pozostawił to bez odpowiedzi dostałam tylko smsa, że nie umiał mi odpowiedzieć ale nadal milczy, szuka kobiety ... wiem, że szuka, chce zapomnieć gdybym sądziła, że to coś pomoże, walczyłabym tylko, że on nie chce, zdecydował i nie chce, po prostu

bolało - wysyłaj mu codziennie rano o stałej porze jednego smsa z życzeniem miłego dnia i jakimś aforyzmem. Nie daj mu o sobie zapomnieć. Nie wysyłaj więcej niż jednego, żeby nie uznał Cię za natręta. Jeśli najpóźniej po miesiącu nie będzie efektu - wyślij smsa \"żegnaj\"

Gość to jak nie chce to niech
se szuka ciekawe co wynajdzie zreszta powiem ci ze lepiej zeby to facet był bardziej za baba a w twoim przypadku ty jestes bardzo za nim a on...szkoda gadac tez tak miałam! zobaczysz znajdziemy kogos kto nas pokocha

Gość bolało
dziękuję za rady tylko, że to już minęły ponad 3 miesiące, a on nic nie zrobił zresztą wyraźnie powiedział mi, że nie chce nie potrafię się narzucać, wiem, że jak zobaczy mnie na kolanach, to już nigdy nie zechce ... czekam, że może on spotka kogoś, coś przeżyje i zechce wrócić było już tak, że to on walyczł, on prosił, on chciał w zasadzie to zawsze tak było cieżko mi powiedzieć, że on jest tu czemuś winien tak naprawdę to ja go odrzuciłam, do tego przy pożegnaniu zachowałam się bardzo nieelegancko wydaje mi się, że gdyby nie to moje fatalne rozstanie, te słowa, które wypowiedzialam ... że może on wrócilby to bardzo dumny człowiek, coś mu się w głowie przestawiło i od kiedy powiedział - nie, wcale się nie odzywa wszelkie próby kontaktu były z mojej strony heh :( strasznie się pogubiłam

Gość Izunia77
jak się kocha jets się silnym traci sie siłe, gdy sie wie, ze sie kocha, a nie jest sie kochanymmm człowiek jest szczęśliwy i silny jak wie, ze kocha i jets kochanym Dlatego ta wzajemność tak kole innych:)

Gość asia =
kobieta jest najsilniesza jak czuje sie kochana i sama kocha, ale umiera gdy została porzucona...:( mój były chłopak rozstał sie z dziewczyną żeby być ze mną a teraz zostawił mnie żeby znowu być z nią...a przez 9 miesiecy mówił że mnie kocha...jasneeeee. To dopiero zabolało :/ i niestety nadal boli =(