Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem...

Mąż nie interesuje sie nienarodzonym dzieckiem...

Polecane posty

cóz niektórzy są prostakami ale i z takimi trzeba miec kontakt wtedy jest zabawnie...... dobrze że nie nie mam takiego nudnego życia

Gość Luizka123
to nawet nie chodzi o to że ta cała Myszka jest głupia (chociaż jest); po prostu co z tego, że jest taka szczęsliwa (jak się to ma do tego tematu, no dobra raz napisane można przeżyc, ale żeby czytać o tym co 3 posty :O )?? No ma męża który jej pomaga, no ale co z tego?? Pomaga to pomaga, nie to nie, o co to bicie piany. Przestańmy jej odpisywać to sie zamknie (tak nawiasem mówiąc to ona się zachowuje jak jakiś niedrozwój, w kółko tylko o jednym, jakby się zacięła, jestem szczesliwa i jestem szczesliwa, a to sobie badz! Ile razy jeszcze zamierzasz to napisać, głupia kobieto!! ) Poza tym Myszka chce byc w kręgu zainteresowania i bardzo jej sie to podoba, ze ilekroć napisze ze jest tak zajebiście szczęśliwa to od razu odpisuje 5 osób jaka jest głupia i nietaktowna (chociaż jest faktycznie), a ona znowu na to kolejnego posta, ze ona jest szczesliwa i nam to przeszkadza. Nie macie wrażenia jakby się powtarzała?

Gość myszko24
haha co za baba haha prostakiem to Ty jesteś w dodatku nietaktownym i niekulturalnym prostakiem

Kazdy facet jest inny. Moze trzeba dac mu czas? Lepiej nie nalegac. Kobieta w ciazy czesto ( wiem to po sobie ) mysli o sobie samej, bo to ona jest w ciazy, bo to ona sie zmienia, a bo przytyla, a bo ona urodzi, bo ona musi zdrowo jesc itp ) ja taka bylam na poczatku. Potem zauwazylam, ze moj facet przezywa to wszystko jak mrowka okres, bo przeciez niedlugo zostanie tata, czy podola? czy bedzie dobrym ojcem? Zaczelismy rozmawiac o tym w koncu i cala ciaze milo wspominam. Byl za mna na kazdej wizycie, na kazdym usg i byl ze mna przy porodzie. Nie bylo tak jak sobie wymarzylismy, bo mialam cesarke ale z nim bylo cudownie caly czas trzymal za reke i to on 1-wszy trzymal w ramionach nasze malenstwo. Troche mi glupio, ze widzial moje wnetrznosci ale tylko troche ... bo co spojrzal to robil sie zolty hehe. To byla jego decyzja, nie nalegalam z niczym. Mysle, ze duzy wplyw mieli na niego koledzy z pracy, bo kazdy, ktory byl ojcem przezywal ciaze zony i byl przy porodzie ;-) Ale to wszystko jeszcze nic, bo dla nas duuza proba bylo przezyc 2 tyogdnie po narodzinach SAJGON, NERWY SIEGALY ZENITU, ten placz ..wrrr hormony.... na szczescie to wszystko mienlo ;-) Ale sie rozpisalam ;-)

Gość hahaaaahaaa
zaraz będzie odpowiedz "jesteście zazdrosne, zazdrościcie" naprawdę wiele masz argumentów

zawsze bede szczesliwa i nie zamierzam spuszczac głowy ze tobie to przeszkadza ze ktos jest szczesliwy a nie ty.... przykra jestes

Gość Luizka123
Aga1979 - bardzo mądra kobieta z Ciebie :) :) :) ja też czytałam tą książkę (może czytałyśmy tą samą hehe :D ) dokładnie tak własnie jest :) autorka tematu troche bardziej powinna przycisnac męża o pójscie na usg, nie odpuszczać tak łatwo, może i on sobie trochę pogada, pomarudzi, potem będzie jej wmawiał że to on ją przekonywał żeby go ze sobą zabrała ;) tak mu sie spodoba :) faceci tacy już są :) poza tym, fakt, dopóki nie zobaczą, nie dotkną - nie ma siły, nie uwierzą :) no i nie oczekujmy że będą się roztkliwiać nad każdym naszym krokiem, jak to cudownie stąpamy po ziemi bo nosimy ich dziecko pod sercem, to tylko my to tak przeżywamy :) oni do wszystkiego podchodzą bardzo racjonalnie, spokojnie, rzeczowo.

Gość Luizka123
no i widzicie, od nowa :) przecież to tłumok jest jakiś :) znowu jest szczesliwa :) A TO SOBIE BĄDŹ KOBIETO!!!!!!!!!! MY TEż JESTEśMY SZCZĘSLIWE :) jak jeszcze raz przeczytam słowo szczęście spod nicka tej samej osoby to się zerzygam :O jedyna rada: ignorować :) :) :) hehe to pewnie jakaś małolata jest :D :D :D i się cieszy bo wzbudza zainteresowanie i jej ludzie odpisują :P

Gość brum
myszko jesteś fantastyczna i bardzo dziecinna...niestety ale takie zachowania są częste u kobiet które tylko chciałyby by tak było niestety i nie mają odwagi powiedzić że ich facet wcale taki wspaniały nie jest

Gość hahaaaahaaa
o mysza się sama podsumowała --> gówno trzeba omijać nie gadajcie z nią

Gość discoveryy
Proponuje nie zwracac uwagi na myszke24, po pierwsze dlatego ze uliczny język jakim sie posluguje jest żenujący, po drugie dlatego że niezbyt jest inteligentna i nie rozumie co sie do niej pisze, po trzecie dlatego ze nie potrafi normalnie dyskutowac i po czwarte dlatego ze poprawia sobie humor dołująć innych:) do autorki - chcialam jeszcze dopisac, ze narzeczony mojej siostry w zasadzie do 5 miesiaca ciazy, czyli do momentu kiedy brzuszek zaczal byc widoczny, nie zdawal sobie sprawy z powagi sytuacji:) w 5 miesiacu cos zaczelo do niego docierac a dopiero po porodzie kiedy zobaczyl dzidziusia to zgłupiał zupełnie:) Hmmm, tak sobie myslę, może gdybys mu pokazała usg albo coś? skoro rozmowy nic nie daja może potrzeba mu jakiegoś mocniejszego argumentu:)

Gość sama nie wiem...
Witajcie po przerwie! Tym razem zaglądam tu w nieco bardziej optymistycznym nastroju. Chyba udało mi się namówić ęża na wspólne usg :) Jeszcze sie trochę ociaga, ale gdy mówię mu, jak będzie fajnie, gdy razem popatrzymy na nasze dziecko, to widzę w jego oczach błysk zainteresowania :) Ale czy pójdzie, a jeśli już , to jak zareaguje, napiszę wam w poniedziałek. Pozdrawiam i dzięki zaq wszystkie rady!

Gość Nieznajoma12
hej ja mam podobna sytuację z tym że nie bardzo umiem sobie z nia poradzić. Mamy już jedno dziecko 4 letnią córeczkę i teraz wpadło się nam i będzie chłopiec ale mąż w ogóle nie interesuje się tym jak sie czuje, nie pyta co z dzieckiem, nie dotyka brzucha, i nie chodzi ze mna na USG , w pierwszej ciąży był bardzo szczęśliwy dotykał brzucha mówił do niego, był na każdym USG spełniał wszystkie moje zachcianki i troche mi przykro że teraz jest inaczej, nawet pomyślałam sobie że może on nie chce tego malucha. Za 6tyg mam termin porodu a on nawet nie chce wybrac zemną imienia. Któregoś dnia powiedziałam mu o tym że źle się czuje że tak mnie traktuje to przez jakiś czas starał się pytać i dotykać ale potem znowu mu przeszło. Jest mi bardzo przykro i niewiem juz jak mam z nim rozmawiać a może wogóle go nie zmuszać?

Gość Miraculum5
Mój mąż chodzi ze mną na usg, chce, żeby każdą godzinę wizyty planować pod niego, żeby zdążył dojechać z pracy. Ale np ulżyć mi w prasowaniu ubranek itp to już nie. Z kupnem wózka, łóżeczka i montowaniem tego miał mega problem, odciągał to w czasie itp itd Facet chyba w takich sytuacjach czuje się zagrożony, że zabiera mu się "wolność", że wszystko się zmienia.