Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ina29

Wybielanie zębów domowymi sposobami.

Polecane posty

Witam, czy zna ktoś jakieś domowe sposoby na wybielenie zębów? Czekam na wszystkie propozycje i zachęcam do wzięcia udziału w dyskusji. Każdego pomysł i rada jest cenna!

Gość kiiki
Olej!!! Tak zwykly olej.Musisz nim plukac usta 2 razy dziennie przez 20-30 min.Efekty widoczne juz po tygodniu.Przeczytaj sobie topik o ssaniu oleju.Powodzenia.

Gość aga_pppp
poprostu co jaiś czas do pasty do zębów na szczoteczce dodawaj zwykłej soli kuchennej i myj zeby,efekt powinien być.

Gość soda to
Ci wyżre zęby kup sobie paski blend-a-med 14 pasków na tydzień kosztuje 39 zł a efekt jest duuuży naprawdę domowe sposoby niszczą szkliwo

paski nie działają - sprawdzone nie przezemnie, ale efektów nie było, były to paski blen- a - med

Gość metoda jest taka
soli nie wolno używać! Niszczy szkliwo! Ja stosuje sode oczyszczoną raz lub dwa razy w tygodniu

Gość sol nicszczy szkliwo a soda
niby nie?

a jak z tym olejem, można go stosować, jak tak to jak go używać?

Gość soda jest drobniejsza
a usuwanie kamienia w gabinecie to podstawa np. poprzez piaskowanie

Gość hej moja znajoma
jest dentystką o sodzie wypowiada się bardzo negatywnie strasznie niszczy szkliwo kiedyś sama chciałam ją zastosować ale powiedziała że nigdy w życiu. Niszczy szkliwo zęby stają się słabe i moga się ukruszać Ja jakies 2 lata temu stosowałam paski blend a med u mnie podziałało stosowałam je przez 2 tyg (opakowanie 28 sztuk) zębyu stałyt się naprawdę bielusienkie :) pare moich znajomych stosowało również te paski i u wszystkich był widoczny efekt na29 ktoś z Twoich znajomych stosował te paski?

tak sposowała je moja mam -jak się nie myle to 2 tygodnie i nie zauważyła żadnych efektów. A jaka jest dokładna nazwa tych pasków? Może wypróbuję....