Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ale kogo to

śmieszne pomyłki telefoniczne lub SMS-y możecie opisać ?

Polecane posty

Gość wiekszosc to wymysly
jak sie dzwoni do brata to ma sie go na liscie kontaktów i nie wiem jak mozna zadzwonic do kogos nieznajomego ... bzdura jak sie wysyla esemesa to tez wybiera sie z listy kontaktów do kogo wiec nie wiem jakim sposobem esemes do tomka idzie do adasia z tego wynika ze telefonem komorkowym posluguje sie calkiem sporo kretynow

Gość amajaaa
ja dzwoniłam też do brata, wybierałam nr ręcznie i w dodatku z pamięci ponieważ pisałam z mojego drugiego tel, na którym mam tylko kilka kontaktów najczęściej używanych, tak w woli wyjaśnienia że można sie pomylić dzwoniąc do brata. No ale do sedna, wybrałam nr, odbiera mężczyzna więc ja: Krzysiek weź bo wyszłam do biblioteki i nie wiem do której jest otwarta, sprawdź mi co? - No ok sprawdzę - Super, bo kurcze to drugim końcu Warszawy. - Ok nie ma sprawy, naprawde - dobra to sprawdź i wyslij smsa czesc - no czesc No i mysle ze jakoś dziwnie sie rozmawiało, jak nie z nim. sprawdzam nr, porównuje i oczywiście jedna cyfra pomylona. Mało tego, nie sprawdził mi tego o co prrosilam:(

Gość wertyuswedrftyuio
no właśnie,czy to było śmieszne , raczej nie ..........szukam Cię

Gość jestm ciekawa bardzoo ciekawa
oj nie warto pisać ...bo to nie śmieszne , a smutne

Heh. Ja mam dosc wysoki glos, ktory przez telefon brzmi piskliwie :D No wiec kiedys dzwoni do mojej mamy jakas odkopana po latach znajoma, odbieram - a kobieta: "czy jest w domu ktos dorosly?" (mialam wtedy 24 lata) :D :D Innym razem odbieram, facet wzial mnie za swoja dziewczyne. Mowie, ze to nie ja. Przez pol godziny nie chcial sie odczepic, a potem stwierdzil, ze mam mily glos, a z nia sie poklocil, wiec mam mu powiedziec skad jestem, to do mnie przyjedzie :o

Gość olioli olifka
Dzwonie do kumpla (Kuby) na stacjonarny: Ja: Dzien dobry, jest moze Kuba? Ktoś: No.... jest.. Ja: Moge go prosic? Ktos: No... nie za bardzo... Ja: Ale jak to, cos sie stalo? Ktos: Nie... Ja (juz lekko poirytowana): No to moge z nim rozmawiac?! Ktos: Ale przeciez Kuba to pies! Dodzwonilam sie do sasiadow, ktorzy rzeczywiscie posiadaja podworkowego psa Kube:D

a ja w okresie świątecznym zadzwoniłam do cioci zapytać jak robi się kutię. Odebrała dziewczynka, przedstawiłam się i poprosiłam ciocię Anię. W trakcie podawania przez nią przepisu skumałam, że głos nie należy do tej własciwej cioci Ani, ale przepis mi podała ;) hehe Miła babka :)

Gość smsy są przydatne
Ja od dłuższego czasu podejrzewałam męza o zdrade, ale skubany dobrze się krył. Pewnego wieczoru, dostał tel. że musi jechać na kilka godz. do pracy. ( takie tel. ostatnio się zdarzały często) Odpicował się i pojechał. Po kilku minutach dostałam smsa GOSIACZKU ,UDAŁO MI SIĘ OKŁAMAĆ STARĄ ,MAMAY CAŁĄ NOC DLA SIEBIE. cZEKAM NA RYNKU ZA 5 MINUT. oczywiście poszłam tam , jesteśmy już po rozwodzie

Gość hycel
do mnie od kilku ladnych lat dzwonia i pytaja czy tu coca cola.. no zesz tyle razy tlumacze ze nie a oni dalej swoje.. najwyrazniej kiedys moj nr mial ktos kto pracowal w cioca coli.. i sie przyczepili..

Gość kontwksja
ja dostałam kondolencje z powodu śmierci męża

Gość kontwksja
zapomniałam dodać, ze żyje i ma sie dobrze :D

Gość AAAA.....999
Mój znajomy chciał wysłać mi smsa o treści "Zaprosimy na imprezę Aśkę-kurewkę, ona pewnie chętnie da komuś dupy", tylko zamiast do mnie wysłał go do ... Asi. Spanikowany, gdy się zorientował szybko wysłał jej smsa z tłumaczeniem coś w stylu że ona jest taka kobieca i towarzyska że chce ją zaprosić i nie dał po sobie poznać że się pomylił (zaaranżował to tak, że CHCIAŁ jej wysłać tego smsa, jako niby żarcik). Nie pogniewała się! :D Przyszła na imprezę :) I historia nie z telefonu, ale z gg. Od znajomego dostaję wiadomość: - Tak jak się umawialiśmy, przebadam Anię. Już mięknie. Ale suka z niej. Po chwili: - Dobrze to obmyśliliśmy. Dam szmacie popalić. ...(dodam że ja mam na imię Ania)..... Ja odpiduję: - że co? Dostaję wiadomość: - o kurwa!!! Po czym mnie zablokował i kontakt się urwał na rok. Po roku do mnie napisał i przeprosił za tamto, ale ja do dziś nie wiem z kim i na co się umawiał w mojej sprawie. :O

Gość Aneta________27
Ze znajomym robiliśmy sobie żarty. Dzwoniliśmy w nocy (np. o 2-giej) pod byle jaki numer, jeśli odbierała kobieta to mówiłam seksownym i namiętnym głosem, mrucząc jak kotka: - Dobry wieczór, czy mogę rozmawiać z mężem? - A kto mówi?! - Nieważne, proszę dać mi do telefonu Misia. W jednym przypadku słyszałałam jak kobieta krzyczy w głab mieszkania: - Piotr, jakaś kurwa do ciebie dzwoni!! Co to do chuja ma znaczyć!! Kim ona jest?? I odpowiadał męski zdenerwowany głos: - Nie wiem! Piotr podszedł do telefonu i pyta: kim pani jest? nie znam pani?, a ja smutnym, ale wciąż seksownym głosem: - No Misiu, nie pamiętasz nocy sprzed miesiąca? było tak cudownie... chętnie to powtórzę... - Ja cię nie znam, kobieto!!! - Miśku, jak możesz tak mówić?.... (w tle w jego mieszkaniu kobieta krzyczała). Hmm.... Wiem że okrutne, ale zabawne. Ale raz była dość nieprzyjemna sytuacja: Dzwonię w nocy, odbiera kobieta. Ja seksownym głosem prosze męża. Ona: - Niestety go nie ma. Ja (mrucząc): - Mmmmm... a kiedy wróci? Ona: - Mój mąż nie zyje od 2 lat. Momentalnie odzyskałam normlany głos, przeprosiłam, rozłączyłąm się. Było mi naprawdę głupio.

Gość Aneta________27
Ze znajomym robiliśmy sobie żarty. Dzwoniliśmy w nocy (np. o 2-giej) pod byle jaki numer, jeśli odbierała kobieta to mówiłam seksownym i namiętnym głosem, mrucząc jak kotka: - Dobry wieczór, czy mogę rozmawiać z mężem? - A kto mówi?! - Nieważne, proszę dać mi do telefonu Misia. W jednym przypadku słyszałałam jak kobieta krzyczy w głab mieszkania: - Piotr, jakaś kurwa do ciebie dzwoni!! Co to do chuja ma znaczyć!! Kim ona jest?? I odpowiadał męski zdenerwowany głos: - Nie wiem! Piotr podszedł do telefonu i pyta: kim pani jest? nie znam pani?, a ja smutnym, ale wciąż seksownym głosem: - No Misiu, nie pamiętasz nocy sprzed miesiąca? było tak cudownie... chętnie to powtórzę... - Ja cię nie znam, kobieto!!! - Miśku, jak możesz tak mówić?.... (w tle w jego mieszkaniu kobieta krzyczała). Hmm.... Wiem że okrutne, ale zabawne. Ale raz była dość nieprzyjemna sytuacja: Dzwonię w nocy, odbiera kobieta. Ja seksownym głosem prosze męża. Ona: - Niestety go nie ma. Ja (mrucząc): - Mmmmm... a kiedy wróci? Ona: - Mój mąż nie zyje od 2 lat. Momentalnie odzyskałam normlany głos, przeprosiłam, rozłączyłąm się. Było mi naprawdę głupio.

Gość wertetertwertwert
Z tym psem Kubą jest świetne! :D

Gość ktośtam wyżej
się dziwił jak można wybrać nr do złej osoby skoro ma się ją na liście kontaktów. Otóż ja to wytłumaczę tym, którzy tego nie rozumieją :P na swoim przykładzie: otóż najczęściej piszę do swojego :) i czasem z rozpędu wysyłam do "ostatnio wybierane nr" a tam w pierwszej pozycji Misiek :D więć się zdarza, że czasem idzie sms do niego zamiast do koleżanki, czy siostry. Druga sprawa, kiedys "uczyłam się" nr na pamięc aż do momentu kiedy to wysłałam mniej wiecej smsa o treści "zgadnij z kim się spotkałam? tak z Markiem!! mam nadzieję, że dziś się wszyskto wyjasni w jedną albo w druga str" oczywiście sms poszedł do Marka zamiast do kumpeli :o

Gość gghhhhhhhhhhhhhh
gh

Gość bgftt
ggghg

Gość taka maluczka prawdeczka
do mnie od 3 lat wydzwaniaają tel ze świata, odnośnie tłumaczeń j.hiszpanskiego, najczesciej ro handlarze samochodów.Klient zapyał ile kosztuje odp. że jestem jedną z najdozszych tłumaczek i biorę od papaieru 500zł z góry,podać konto ?Odpo. nie dziekuje.Wieść sie rozeszła z czasem i dzisiaj jest spokój.

Gość yolQa
do mojego kolegi kiedyś na lekcji zadzwoniła jakaś kobieta i powiedziala, że samochód jej się zepsuł (podała lokalizacje) i czy mógłby po nią podjechać. kolega powiedział "tak, bede za 15minut". oczywiście nie wiedział z kim rozmawia ...

Gość kkkkkuu
kkkk

Gość fdrdguikjk
UP UP