Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***SmErFeTkA***

I co ja mam ku*** zrobić?!

Polecane posty

Gość ***SmErFeTkA***

Kurcze mam straszny problem... moja mama pracuje na stale za granica jako szef kuchni. widze sie z nia ylko ran w roku i to jak mamy farta... teraz chce zebym przyjchala do niej na cale wakacje (ponad 2 miesiace) do pracy. zalezy nam obu aby sie zobaczyc pozatym pracujac tam zarobila bym przez ten czas prawie 2 tys euro na jakis samochod. wszystko bylo by piekne gdyby nie to ze od pol roku jestem z pewny chlopakiem... nie potrafie sobie wyobrazic dnia bez niego a co dopiero dwoch mieiency :( na domiar zlego w sierpiu mamy rocznice takze prze zwala :( i teraz nie wiem bo musze jechac na taki okres czasu bo wowczas mama ma sezon i bezemnie sobie nie poradzi, problem polega na tym ze z jednej strony chce sie zobaczyc z mama a z drugij nie wytrzymam bess chlopaka... on nie da rady jechac :( ludzi moze wy cos doradzicie????

Gość ***SmErFeTkA***
kurcze ale wiesz ja tam nie bede potrafila sie nad niczm skupic bo bede ciagle myslala o nim i pewnie ryczala za nim ;(

ja kiedyś też nie wyobrażałam sobie takiego rozstania, mój chłopak chciał wyjechać a ja na samą myśl że bedziemy osobo beczałam. od miesiaca nie jestesmy juz razem bo sie zwiazek rozpadł i jakoś zyje ;) głowa do góry, jedz do mamy !!

Gość margeuritte
jedz, moze namow chlopaka niech jedzie z Toba., JA wyjechalam na dwa miesiace do niemiec tez myslalam ze umre bez mojego facetaa ale nowe otoczenie nowi ludzie i to ze charowalam od 5 rano do 19 sprawilo ze wracalma tak styrana z enie miaiam czasu i sil o nim myslec i plakac za nim , za to on slal mi piekne listy i jakos ten czas zlecial i wiem teraz ze mimo ze tydzien bedz niego to dla mnei udreka to umiem wytrzymac a rozstania dobrze robia na zwiazek bo mozna sie wtedy przekonac jak bardzo zalezy nam na kims i jemu na nas.Poza tym zobacz pojedizesz i moze za to co zarobisz bedziesz moglas z nim wyjechac na wspanialae wakacje albo odlzoyc na slub?

Gość ***SmErFeTkA***
ehh... on mnie strasznie kocha, bardziej niz ja jego... mielismy juss kryzys i chcialam z nim zerwac ale on mi na to nie pozwoli i teraz tego nie zaluje bo jest fantastycznie... jak zobzczylam w jego oczach lzy na moje slowa o wyjezdzie to az mi sie jeszcze gorzej zrobilo :(

Gość ***SmErFeTkA***
Zapomniałam wspomnieć, że mój chłopak ma na imię Adrian, przebywał przez dwa lata - niesłusznie skazany - w zakładzie poprawczym i bardzo się interesuje odtwarzaczami samochodowymi - ma ich w domu chyba z 50, każdy grosz na nie wydaje. Poza tym uwielbia draże z Biedronki, chodzenie boso po rosie, smarowanie lędźwi gęsiwem i seks analny :classic_cool:

Pomyśl, jego masz na codzień a mame raz w roku. Ja bym jechała, a tak tęsknota dobrze wam zrobi dla związku;)

Gość zrób to co robi
...każda ku*** w takiej sytuacji. Z tytułu tego topiku bije rozbrajająca szczerość :D

Gość zabiegana123
jedź jak uczucie silne to przetrwa .Uwoerz mi :) wiem to z autopsji:)

Gość ***SmErFeTkA***
Moj chlopak lubi tez jak jego starszy brat wchodzi mu do wanny. Rzem spia tez w garazu nakryci kocem p. poż :classic_cool:

Gość ***SmErFeTkA***
margeuritte ehh chcialam zeby jechal ale taki wyjazd kosztuje ponad 600 zl wiec wiesz mi za to matak zaplaci, tzn jej facet ;/ i on poprostu nie da rady jechac, chcialam wykombinowac 1 miesia bo to by sie jakos przetrzymalo ale albo jade na 2 albo wogole...

Gość inkaaaa
Wszechstronny ten twoj facet.

Gość ***SmErFeTkA***
Tak, potrafi też sam zrobić sobie ognisty rimming :classic_cool: I za to kocham go najbardziej ❤️

Gość ***SmErFeTkA***
Starał się też o pracę w Lidlu, ale zdyskwalifikowała go stulejka i ekstremalny przodozgryz :O Podejrzewam też, że skreślili go za noszenie rajstop antyzylakowych :-( Ludzie są wredni 😭

Gość ***SmErFeTkA***
ale za to jak seksownie pochłania kisiel z kuwety 👄

Gość ***SmErFeTkA***
Nicelly jak zastrzezylas nica? ejj ludzie jestescie obrzydliwi, wstydze sie tego ze nalezycie do tego samego gaunku co ja, wstydze sie tego ze tak jak ja jestescie Polakami..

Gość poucz sie ortografii najpierw
dziecino!!! :O

Gość Polacy
A my się wstydzimy za ciebie... :-(

Gość buahahahaha

Gość simonaaass
jedz,nie pierdol,to bedzie dobra proba dla was!