Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla fanów

o seksownych kobietach z mody na sukces topik EROTYCZNY

Polecane posty

Gość dla fanów

Zakładam ten topik dla wszystkich tych facetów, którzy z topiku o serialu robią erotyczny. Drodzy panowie, tutaj możecie się "ślinić", oceniać urodę oraz opisywać wasze pragnienia związane z kobietami z tego serialu. Ze szczególnymi pozdrowieniami dla "mori"

Gość brook ja cie kocham
WLASNIE NARESZCIE KTOS ZALOZYL DZIKEUJE ZA TO.JA UWILBIAM PIERSI BROOK MUGLBUM JE MASOWAC Z GODIZNE I CALOWAC NAPRAWDE.A TE NOGI MNIE PODNEICJA TEZ JE MOGE CALWOAC.DZIKIE.

Gość gość
Kocham szczękę Ridge Forestere :classic_cool:

Gość cala prawda moda na sukces
welug mnie w modzie na sukceS MOJE OPISY AKTORKE 1.nAJMODRZEJSZA TAYLOR I MACY. 2.NAJPRZYSTOJNIJSI MEZYCZZNI: THORNE I GIOVANII I MOZE CLARKE. 3.NAJLADNIEJSZE KOBIETY;WEDLUG MNIE TO BROOK ,TAYLOR I KIMBERLY. naJLDNIEJSZE NOGI MA:BROOK BIUST : KIM SYLWETKE:TAYLOR ALBO KIM.JA UWAZAM E JAK WTEDY THORNE WIDIZAL JAK KIM BYLA NAGO.POTEM BROOK BYLA ZLA.JA TEZ BYM PATRZYL NA TAKIE PIKNE CIALO.BYM PATRZYL I PATRZYL I BROOK NIE MA.NAWET BYM PODSZEDL I ZACZAL AMCA I CALOAWAC.KOCHAC SIE ZNNIA BYM ZACZAL IUPRAWIAC SEKS.DOTYKAC TE CIALO,AP OTEM ODEJSC.

Gość gość
Brok jest stara:o Widziales jak dzis wygladala oblesnie? Kimberly jest durna, Taylore jest za mala i za chuda. Najlepsza jest Amber, jaja ma przynajmniej :classic_cool:

Gość gość
Najfajniejszą laska jest Morgan de with. Fajnych facetow w modzie nie ma, moze poza Cj-em, ale on jest mlody i glupi. Thorne ma fajne bicepsy, poza tym ma straszna twarz i ta grzywka...litosci!

Gość gość
Ja ogladam raz na tydzien 2 odcinki :D Jestem wiec baaaardzo na bieżąco:D

Gość w modzie
Brooke - ładna, ale mogłaby być ciut szczuplejsza Kimberly - bardziej mi się podobała w wersji blond, bez solaru, i silikonu w cyckach Taylor - była najładniejsza, ale coś aktorce strzeliło do głowy się się oszpeciła nowymi ustami oraz nowymi cyckami *wyjątkowo spartaczona operacja powiększania biustu). Po co poprawiała coś, co było piękne? Macy - jest ładna, ale te duże silikonowe cycki przy chudej sylwetce? Amber - może nie tak piękna jak tamte, ale ma charakterek i jest fajną postacią Becky - to była najpiękniejsza kobieta w tym serialu, śliczna, naturalna, o pięknej twarzy Facetów fajnych nie ma!!!!

Gość What are you talking about
Numer jeden {{ KIMBERLY }} to idealnie wyrzeźbiona, najpiękniej zbudowana i przypadkiem podobna do Lary Croft. Istota z pięknymi, dużymi oczyma, zajebistym uśmiechem, zgrabnym nosem. Teraz szybko przejdę niżej, a włosy zostawię na koniec! podnieciłem się, ha! dupcię ma taką piękną, aż mi staje. Piersi już nie takie ogromne, tylko o okrągłym kształcie gryczołów mlecznych. Jej talia jest szczupła i bardzo podniecająca. Cała wygląda jak nieprzesadzony "cukiereczek". Włosy to jest to co najbardziej mnie podnieca: proste, ciemne oraz miękkie i delikatne. To by było wszystko, ha!!!!

Gość Voli 94
Najlepsza Laska to KIMBERLY > a jak patrze na nią to mi staje i już . musi mieć piękną cip...