Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizaczek20

hihhihih

Polecane posty

Gość lizaczek20

Dziś w nocy o północy.. zakradne się pod bar... barmaneczka ma taką cudowną sukieneczke.. zawsze lubi sobie popić jakieś, 2,3 piwka lubi mnie hihihi... podniose jej sukieneczke.. i majtusie odwine i zaczne lizać jej cipeczeke...języczkiem z góry na dół..... zlicując jej soczki ale mnie to podnieca taka adrenalinka.. najwyżej dostane od ochorniaży hihi :P Ale dla takiej cipulinki warto zaryzykować mniam mniam :)

Gość lizaczek20
Jak ja kocham jej cipeczke :Pmógłbym ją lizać godzinami..

Gość lizaczek20
Ona tak dupeczką fajnie wywija ah ah ... że niemoge się powstrzymać to jest silniejsze odemnie.. w dupie mam że dotane wpierdol... jej cipunia jest taka słodka :)

nie polecam, ostatnio widziałam tą Twoją barmaneczkę na temacie \"GRZYBICA POCHWY\"

Gość lizaczek20
Ostatnio jak hhihi.... ochroniaże przylecieli to ... wysunołem penisa i wypuściłem na nich moją sperme... troche mi przyjebali ale się wyrwałem i uciekłem hih :) A kasia lubi takie igraszki.. widze jak jej oczka się świecą.. jak cipeczką wywija.. wcale sie nie opiera ale to nie dozwolone.. tak cudownie . opiera się rączkami.......mogłóbym ją lizać godzianami.. co za cipcia mmhhhhhhhhhhhh wrrrrrrrrr.

Gość lizaczek20
To jest coś niesamowitego ludziska.. mój penis ma 18 cm we wzwodzie.. a jak ją liże do staje i ma 22 cm ... kurwa.. ale ta kobitka mnie kręci.. kiedyś jej zapakuje w cipcie.... ahhhhhhhhhhhh........ aż będzie jęczała... sprzedawać... nieda rady.. hihih :P

Gość pffffo
aleś Ty z.j.e.b :classic_cool:

Gość lizaczek20
A te wszystkie głupie laski sę siedzą i czekają ..na jakiś tani podryw... haha tylko się zamną oglądają .. a ja mam je w dupie bo jest piękny.. i tylko cipeczka kasiulki ... jest dla mnie cudowna......:P

Gość lizaczek20
Ona ma taką ciemną słodką muszelke kurwa wymiękam ahhhhhhhhhh.. zaras się musze zbierać.. przecisnąc jakąś bo zaś te karki będą blokowac.. obiekt głupie kretyny i tak sie przecisne.. założne kapelusz.. i się przebiore ahhh a cipcie i tak posmakuje ale ja lubie ją łechtać co za cipulinka słodka muuuuuuuuu :P

Gość lizaczek20
Moja cipcia uhhhhuhuh ... ale ją poliże haha haha haha dziś kurwa.. :_P:)