Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....to tylko ja....

potrzebuje program do wykrywania niewidocznych ludzi na gg!!

Polecane posty

Gość ....to tylko ja....

jest mi bardzo potrzebny, może ktoś wie jak się nazywa!!!:) pomocy...!!!:)

Gość ....to tylko ja....
luudzie!! nie wierze, że nikt nie zna nazwy...!!! ;]

Gość ja tyyyyyyyyyyyyyyz
zapodajcie coś

Gość ja tyyyyyyyyyyyyyyz
no musi cos byc,bo teraz jest taki popyt;) a gg powr to chyba tylko niewodoocznych,ale bez opisow wykrywa??

Gość ....to tylko ja....
i to działa???

tu macie fragment z innego forum na ten temat: Ja tu przedstawie sposoby pobrane z innej strony. Niewiem czy działają ale powinny. 1.Power GG\\iniwigator Power GG nie zawsze dziala ];, Trzeba miec najnowsza wersje GG i odpowiednie Power GG dla danej wersji. 2.Ping Heh daremny sposob ale zawsze cos[;. Wiec jesli koles jest z toba w sieci albo ma publika to mozesz go spingowac, by zobaczyc czy ma wlaczony komp i neta. Jezeli ma wlaczony komp to jest szansa ze siedzi na GG [; 3. Blok Wiec zakladamy nowy nr gg. Dodajemy osobe ktora chcemy sprawdzic . Prowokujemy ja by nas zablokowala. Jesli na naszym gg jest znaczek \"zablokowany\" tzn ze dana osoba jest na gg [; 4. Img Wedlug mnie najskuteczniejszy sposob. Upewniamy sie wczesniej czy dana osoba przyjmuje obrazki wieksze niz 20 kb - jesli tak ma to ok, a jesli nie to musimy go namowic by tak ustawil [;. Tworzymy obrazek w pincie wiekszy niz 20 kb. W wysylamy obrazek -- wstawiamy obrazek w okienko tzn jesli sie wstawi tzn ze osoba jest na niewidocznm, a jezeli wyskoczy: \"Rozmiar wiadomosci graficznej wysylanej do tego uzytkowinka nie moze przekraczac 20 kb\" oznacza to ze uzytkownik jest niedostepny [; 5. Ftp Najlepiej sie maja osoby z publicznym IP [;, ale w sieciach tez mozna tak sprawdzac. Wiec robimy ftp, i wzucamy na nie jakas piosenke czy obrazek. Dajemy linka uzytkownikowi ktorego chemy sprawdzic. Wlanczamy: \"Start\\uruchom\\command\" i wpisujemy \"netstat\"

Gość ja tyyyyyyyyyyyyyyz
kolektywna, ejstes cudowna :D :*

Gość Bina
ja mam najnowsza wersie gg i program na niewidocznosc wcale sie nie sprawdza to jakas sciema z tym programem:(

dlategp, że powergg jest pisane do konkretnych wersji. Zresztą inwigilator działa na zasadzie pingowania IP, co znaczy, że jeśli użytkownik wcześniej na tym samym ip nie był zalogowany jako dostępny/zaraz wracam to żaden program nie pomoże :)

Gość Bina
kro zgadzam sie z Toba w 100% :)